Movie Center

خیزش اسکای واکر خیلی بد نبود . یعنی اگه این مسائلی که تو این قسمت مطرح شده بود رو از قبل برنامه ریزی می کردن عالی بود . این اخریه نه ادامه لست جدای به نظر می اومد نه نیرو بر می خیزد . آخرش هم هرچند خیلی باسمه ای بود ولی ادای دین زیبایی بود به سری های قبل با اون موسیقی زیبا .
همچنان نکته مثبت فیلم cameo هاش بود .
حالا این سه گانه نسل جدید که تموم شد . پرونده ی اکثر کاراکتر های قدیمی رو هم بستن . چه برنامه ای برای بعدش دارن معلوم نیست . فقط امیدوارم شاهد ساخت کارهایی مثل روگ وان و مندلوریان باشیم

آخرین ویرایش:
مشکل فقط اینا نیست ها ! نصف cannon سری رو ندید گرفتن، کله اصل استاروارز که جدای و سیت هست رو زیر سوال برده بودن تا تو rise of skywalker مجبور شدن یکم درست کنن، کلی پلات هول به وجود آوردن، اون همه نژاد و دنیای سری رو انگار نه انگار وجود دارن و خیلی مهمن. حتی مون کالیماری ! هرچی قبلش با new republic و جنگ yuzhan vong ساخته بودن یه شبه با یه کلون مسخره از اپیزود ۴ زدن نابود کردن !

اگر یکی مثل dave filoni رو نکنن رئیس لوکاس فیلم، قشنگ باید فراموش کرد سری رو ! شانس اوردیم فصل ۷ کلون وارز و مندلریان وجود دارن که یه ذره نجات بدن همه چیو و نشون بدن ملت هنوزم همون چیزا رو دوست دارن نه این مسخره بازیه sjw که با سه گانه آخری راه انداختن
Dave Filoni یکی از اورریت ترین افرادیه که تا حالا دیدم. یه اپیزود از مندلورین نوشت و کارگردانی کرد (قسمت پنجم) که فاجعه بود، The Clone Wars هم فقط خط های داستانی اصلیش جذابن و بقیه اپیزود هاش واقعا خسته کننده و حوصله سر برن. Rebels هم که اصلا جالب نبود!

مشکل فقط اینا نیست ها ! نصف cannon سری رو ندید گرفتن، کله اصل استاروارز که جدای و سیت هست رو زیر سوال برده بودن تا تو rise of skywalker مجبور شدن یکم درست کنن، کلی پلات هول به وجود آوردن، اون همه نژاد و دنیای سری رو انگار نه انگار وجود دارن و خیلی مهمن. حتی مون کالیماری ! هرچی قبلش با new republic و جنگ yuzhan vong ساخته بودن یه شبه با یه کلون مسخره از اپیزود ۴ زدن نابود کردن !

اگر یکی مثل dave filoni رو نکنن رئیس لوکاس فیلم، قشنگ باید فراموش کرد سری رو ! شانس اوردیم فصل ۷ کلون وارز و مندلریان وجود دارن که یه ذره نجات بدن همه چیو و نشون بدن ملت هنوزم همون چیزا رو دوست دارن نه این مسخره بازیه sjw که با سه گانه آخری راه انداختن
حیف شد سر این سه گانه اون جریان زن و بچه لوک رو از کمیک ها و دنیای استاروارز حذف کردن.
همون زن لوک ایده اش خیلی باحال تر از خیلی از چیزایی بود که توی این سه گانه جدیدشون ساختن.

• Like
Reactions: Subject 16
من اونقدر از rise of skywalker بدم نیومد. ینی قبول دارم مثل Last Jedi نبود که چیز خفن بده وسطش. خلاقیتش خیلی کم بود ولی درکل بدم نبود

داستان کلی فیلم خیلی یهوییه و باید حد اقل توی 2 اپیزود قبلی یکم هینت میدادن! و یهویی عوض شدن داستان سراسر واضحه! هرچقدرم بگن آخر داستان از اول همین بوده، باز هم نمیشه انکار کرد جهت داستان توی TLJ و این TRoS واقعا فرق داره! و یک جاهایی تو ذوق میزنه!

در کل مشکلات داره (خیلی)، ولی چیز حال بهم زنی نبود برای من :D در بدترین حالت میتونم بگم چیز خیلی خوبی نبود...
و جالبیش اینجا بود که خیلی ریتمش تند بود و به چشم بهم زنی تموم شد :D بخاطر این قرنطینس قطعا :D دو ساعت و نیم فیلم به جان شما تو یک ساعت و نیم گذشت :D جدن 6 حدودا شروع شد و 7 و نیم تموم شد :D:))

پ.ن. من موقع دیدن last jedi اصلا نفهمیدم دلیل این همه تفرقه و هیت رو ولی الان بعد این فیلم فهمیدم! TLJ قطعا غیر استاروارزی ترین استاروارز الان بود و همین باعث شد نتونه بالانسو بین طرفدارا و بقیه مردم ایجاد کنه :D اسپویلر زیر یک صحنه از rise of skywalker رو مثال زدم که تو تریلر ها هم بوده. اگه حساسین باز نکنین
مثلا بخاطر جو فیلم توی Last jedi اون صحنه پرنسس لیا و بیرون افتادنش از کشتی بی منطقی محض (و بزرگترین ضد حال وسط فیلم) بود برام :D اینکه بدون هیچ زرهی نپکید و زنده موند :D
بعد تو این قسمت بیرون کشتی فضایی اسب سواری میکنن :D
بخاطر اینکه کلا خیلی استاروارز فن نبودم و بیشتر یک بیننده بودم که حال میکردم ولی این مدت بیشتر با دنیاش اشنا شدم و دیدم این حرفارو نداره اصن :D بیشتر TLJ بخاطر جو متفاوتش اون حس "دیزنی و استاروارز قدیم" رو نمیداد و بخاطر همین وقتی یسری خصوصیات دنیای استاروارزو داخلش میکرد کلا بالانس تا حدی بهم میخورد برای بیننده عادی.

کلا یک مشکلی که سره بحث این استار وارز و کلا سری های طولانی دنباله دار هست اینکه فن های قدیمی و فلان و چند اتیشه یکسری مسائل رو مثل اصول دین میدونند و تغییراتی رو من بابش قبول نمیکنند که به نظرم بشدت اشتباه هست.
جنگ ستارگان اگر جنگ ستارگان شد ترکوند به خاطر این بود که همه جور یک اثر بدیع و تازه بود. یک اتفاق نو، دنیای از قبل ننوشته شده بود، شخصیت و ادم ها با ماجرای ناگفته بود! مردم میرفتند سینما و داستان ها رو دنبال میکردند تا اتفاقات جدیدی که رخ میده رو ببینند!
ولی دیزنی و جی جی ابرامز چکار کردند؟ قسمت ششم (علارقم اینکه خیلی دوستش دارم چون خوش ساخته) ریمیک قسمت چهارم بود و قسمت رایز اسکای واکر هم عملا ریمیک قسمت ششم بود در سطح بدساخته! هنوز بعد از 42 سال تماما بار داستان روی شخصیت های جورج لوکاس هست! جرات حذف کردن یکسری فرعیها هم ندارند. کل داستان شده دوباره همون ماجرای های ستاره مرگ و (اون بدمن معروف). استار وارز لست جدای از لحاظ منطقی شاید مشکل زیاد داشته باشه که نکته جالبی اشاره کردی این مشکلات منطقی تو اکثریت قسمتها هست ولی حداقل یک "حس" تازه به مخاطب میداد.
این مشکل در مثال گیمی هم Gears 5 داشت! عملا همون گیمپلی، گان پلی، همون داستان سری قبلی (اون بار لوکاست ها، این بار با تغییر نام اسوارم ها ولی عملا یکی بود داستان و کل بار احساسی داستان روی شخصیت های نوستالزی مثل مارکوس فنیکس) ولی با کیفیت ساخت پایین تر (لول دیزاین) دقیقا سری گیرز هم همینطور بود، نسخه های اثاری بودند همه مدل یک چیژ ناب و تازه و باکیفیت بودند! نه اینکه قبل از ساخته شدن یکسری فن درباره ساخت بازی نظر داده باشند...

در ضمن یکی از ایرادات بزرگ دیزنی این بود که خواست استار وارز رو جهان شمول کنه (از حضور شخصیت سیاه پوست تا حضور پررنگ چشم بادومی ها (به خاطر بازار چین)) در حالی که اصل اول مهم استار وارز این بود که یک اثر آمریکایی شناخته میشه و در فرهنگ عامه امریکا به عنوان تاریخ نداشته اشون استفاده میشه. ( a long time ago(

در کل این قسمت به زور در حد روگ وان فروخته و هان سولو هم عملا 100% شکست تجاری بود با فروش 350 میلیون دلاری. استار وارز به عقیده من به آخر خط رسیده و اتفاق تازه ای قرار نیست براش رخ بده چون خالق ش رو از دست داده و دیزنی به این مجموعه به چشم یک ماشین پول چاپ زنی نگاه میکنه که کم کم داره از نفس میافته.

آخرین ویرایش:
یـ اثر وقتی قرار ـه روش سگانه ساخته بشه اونم تو تایم لاین اصلی داستان وقتی اون اثر مقدمش به یـ سبک خاصی شروع میشه باید در ادامه تو بقیه قسمت هاش هم پیروی اون سبک فیلم سازی باشه اینی که بیای وسط کار ساز مخالف بزنی و سر مجموعه رو بگیری بکشی یک طرف دیگه اسمش هنر نیست اسمش ریسک پذیری و من سبکم خاص هستش نیست اسمش به گند کشیدن سگانست حالا ای کاش صرفا فقط بحث عوض کردن سمت و سوی کارگردانی مطرح بود ولی خوب مسئله جوری بود که تهش JJ اون چیزی که توی مقدمه در نظر داشت رو به خاطر حروم کردن قسمت دوم نتونست تو قسمت سوم پیاده کنه و حالا تمام کاسه کوزه ها داره سر خودش شکسته میشه در کل ساخت یـ سگانه عرضه میخواد که مدیریت Lucasfilm نشون داد نداشته و نداره واسه همینم چند وقت پیش اعلام کردن میخوان رویه ی تک فیلمی رو در پیش بگیرن و بیخیال سگانه و عنوان شمار دار تو سری اصلی بشن در مورد این ریسک کردن هم Jon Favreau نشون دادن چجوری باید استاروارز با لحن متفاوت ساخت نه کسی اعتراض کردن نه چیزی و کلی هم با واکنش مثبت رو به رو شد پس خواهشا هی نگید TLJ خاص بود و ریسک پذیریش بالا و بود و این صحبتا

آخرین ویرایش:
Dave Filoni یکی از اورریت ترین افرادیه که تا حالا دیدم. یه اپیزود از مندلورین نوشت و کارگردانی کرد (قسمت پنجم) که فاجعه بود، The Clone Wars هم فقط خط های داستانی اصلیش جذابن و بقیه اپیزود هاش واقعا خسته کننده و حوصله سر برن. Rebels هم که اصلا جالب نبود!

والا من قوت طرف رو کارگردانیش نمیبینم. اما خودش خیلی نقش داشته تو نوشته cannon سری قبل از دیزنی ! روند کلون وارز هم عالی بود در کل. هر سریالی بالا پایین داره تو قسمت ها، اما خب کلون وارز (کل داستان) پلات هول زیاد داشت که خیلیاش رو با سریال درست کردن. و مهمترین نقشش هم همین تاثیرش تو cannon سری بود که واقعا دوست داشتم تا قبل از سه گانه سری و خراب کردن جدای کنسول جدید و New Republic و ... ! الان فرصت دارن درستش کنن و باید یکی مثل Filoni که سری رو خوب میشناسه لوکاس آرتز دستش باشه که دوباره همچین اتفاقی مثل سه گانه آخری نیفته ! این کندی در حد این مقامی که الآن داره نیست اصلا.

حیف شد سر این سه گانه اون جریان زن و بچه لوک رو از کمیک ها و دنیای استاروارز حذف کردن.
همون زن لوک ایده اش خیلی باحال تر از خیلی از چیزایی بود که توی این سه گانه جدیدشون ساختن.

خیلی چیزا رو خراب کردن. من به شخصه دوست داشتم New Republic رو درست ببینم ! مخصوصا بعد از Yuzhan Vong که اصلا جنگ کمی نبود که موفق شدن ببرن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or