ژانویه ۲۰۲۱ اکران میشه، دیر هست ولی نه اونقدر.سال 2021 اکران میشه؟ خیلی زیاد دیر نیست؟
احتمالا تدوین و جلوه های ویژه اش زمان میبره.
ژانویه ۲۰۲۱ اکران میشه، دیر هست ولی نه اونقدر.سال 2021 اکران میشه؟ خیلی زیاد دیر نیست؟
روز روزگاری رو دیدم، در کنارش Parasite رو هم دیدم که یه فیلم عالی بود, از bong joo-ho غیر از این انتظار نمیرفت بسیار لذت بردم..
اما روز روزگاری کاملا از نظرم یه فیلم معمولی بود که هیچی نداشت! به جز دی کاپریو و برد پیت!
اسپویلی نداره ولی اگه خیلی حساسید باز نکنید، توضیحی در مورد فیلم روزی روزگاری
فک کنم اصلا کنار هم قرار دادنشوم برام پوشش ضعفهای دیگه ی فیلم بود، پیام فیلم مثل اکثر فیلمای هالیوود این بود ما فقط خوبیم، این قضیه بروسلی هم اصلا دوست نداشتم در راستای همون قضیه ی ما فقط خوبیم..، چون در واقعیت بروسلی هر چقدر مغرور بود سه تا برد پیت رو باهم ناک اوت میکرد با یه دست..، پس دور از واقعیت بود چیزایی که نمایش داده شد.
---
نزدیک تریلر Tenet هستیم انگار قرار یه پرولوگ شش دقیقه ای خفن از فیلم بیرون بدن، احتمالا همین چند روز اخیر منتشر میشه، شدیدا منتظرم
درباره صحنه بروسلی بگم که اون صحنه در ذهن کلیف میگذره و واقعی نیست.در نتیجه شاید بشه گفت برد پیت در خیالاتش بروسلی رو میزنه حالا چه چنین چیزی رو باور داشته چه واقعا براش فقط یه خیال و ارزو باشه
آقا کیفیت خوب جوکر نیومد؟
اگرم به فرض مثال همچین چیزی بوده باشه به هیچ عنوان رویا رو القا نمیکنه صحنه، اصلا عجیبه حرف شما..، شما به صد نفر که فیلمو دیدن اینو بگو، حدسم اینه یه نفرم نمیگه رویا بوده! من که اصلا همچین چیزی متوجه نشدم، که اگه اینطورم باشه جوری نشون داده رویاست که برداشت واقعیت باشه.. (گیر دادن بگن رویاست ولی برداشت همه غیر از این باشه..)، کلا تو رویاشم نمیتونه همچین کاری بکنه برد پیت! نمیدونم قطعی نمیگم ولی من جهت و خصومت میبینم تو این صحنه بیشتر، قشنگ نبود، بعید بود..
فردا نسخه دیجیتالش (web-dl) میاد.بلوری هم سه هفته دیگه.آقا کیفیت خوب جوکر نیومد؟
اگرم به فرض مثال همچین چیزی بوده باشه به هیچ عنوان رویا رو القا نمیکنه صحنه، اصلا عجیبه حرف شما..، شما به صد نفر که فیلمو دیدن اینو بگو، حدسم اینه یه نفرم نمیگه رویا بوده! من که اصلا همچین چیزی متوجه نشدم، که اگه اینطورم باشه جوری نشون داده رویاست که برداشت واقعیت باشه.. (گیر دادن بگن رویاست ولی برداشت همه غیر از این باشه..)، کلا تو رویاشم نمیتونه همچین کاری بکنه برد پیت! نمیدونم قطعی نمیگم ولی من جهت و خصومت میبینم تو این صحنه بیشتر، قشنگ نبود، بعید بود..
صحنه یه فلش بک هست به خاطره ای که کلیف از ماجرا داره۱. اون صحنه کلیف درحال فکر کردن هست و تو فیلم هم واضحه این قضیه
۲.کل فیلم استایل کامیک و کاریکاتور گونه داره چه ظاهر چه دیالوگ ها، و در مراسم ها تو بخش کمدی نامزد شده
۳. خود تارنتینو ممکنه هر نظری راجع به بروسلی داشته باشه اما از اون صحنه نمیشد چیزی برداشت کرد چون کاملا طنز بود.
دخترش که یه سلیطه عجیب غریبیه@mohsen_mzh
درسته اون قسمت حرفم رو پاک کردم
@jack daw
مثکه دختر بروسلی با حالت اعتراضی گفته اون صحنه کاریکاتور پدرم بود، خب آره! کاریکاتورش بود، یعنی قضیه چیه کسی نمیتونه کاریکاتور بروسلی بکشه؟ مطمئنم خود بروسلی اگه زنده بود هیچ مشکلی نداشت و این تنگ نظری ها کاملا با وجودش فاصله داشت.
قدیس درست کردن از شخصیت ها ظاهرش قشنگه اما تنیجش فاجعه بار، ما که دیگه خوب باید بدونیم![]()
راجع به این موضوع چند روز پیش صحبت شد..تارانتینو مصاحبه کرد مغرور بوده..گفتن نبوده..وقتی بگی با محتوی اثر شخصی فلان ادم مشکل دارم پس فیلمش نباید پخش شه این اسمش چیه
من که نظرارو میخوندم اکثرا تارانتینیو محکوم کرده بودن ، چون شخصیت بروسلیو برعکس نشون داده ، نمیدونم چرا ادمای این تایپک کلا برعکس دنیا حرکت میکننتارانتینو توی مصاحبه هاش هر دروغی بخواد میتونه بگه...فیلمش هم هر دروغی بخواد میتونه القا کنه..
بعد دختر بروسلی که معترض میشه میاید قضیه رو وارونه جلوه میدید و طرف میشه سلیطه..
چطوری کار میکنه منطقتون؟![]()