یکم سرم خلوت شه، خودم احتمالا میرم سراغ ترجمه فیلم و سریال. اوضاع ترجمه خیلی افتضاحه. (سرعت ترجمه فیلمها که خیلی پایین اومده) یه مدت تریلر فیلم و سریال ترجمه میکردم، نیازمند حوصله زیادی بود، اما در کل لذتبخش بود.
سایت درست درمون و بدون سانسور کسی پیدا کرد دریغ نکنه
فردا دانلود داره بصورت لاکپشتی کار می کنهاما بازهم کارو راه میندازه. اینم خوبه عارف، مستر مووی | دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم حتی سرعتش کمی از فردا دانلود بیشتره و اگه بازهم راضی نبودی، یه سر به PSA بزن
: PSArips – Official homepage
این مسترمووی هم دارم و اتفاقا اکثرا با اون کار میکنم ولی بعضی وقتا کلا نمیتونم ازش هیچی دانلود کنم... نمیدونم چرا...
لینکو کپی میکنم توی دانلود منیجر (از free download manager استفاده میکنم)، یکم میگذره بعد میگه لینک پیدا نشد.متوجه نشدم عارف، افت سرعت داری، سایت باز نمیشه؟! یکم میشکافی موضوع رو![]()
لینکو کپی میکنم توی دانلود منیجر (از free download manager استفاده میکنم)، یکم میگذره بعد میگه لینک پیدا نشد.
البته همین دیشب مثلا ازش چند قسمت واچمن گرفتم ولی یادمه دو سه هفته گذشته هیچی نتونستم بگیرم ازش.
فیلترشکن شاید روشنهلینکو کپی میکنم توی دانلود منیجر (از free download manager استفاده میکنم)، یکم میگذره بعد میگه لینک پیدا نشد.
البته همین دیشب مثلا ازش چند قسمت واچمن گرفتم ولی یادمه دو سه هفته گذشته هیچی نتونستم بگیرم ازش.
این سایت عالیه . خوبی اش اینه که واقعا آرشیو کاملی داره . حتی سریال ها و فیلم های خیلی قدیمی رو هم داره .بهترین سایت دانلود اینه ، فقط پولیه دیگه
Warez-IR - دانلود جدید ترین فیلم و سریال های روز دنیا
انواع کیفیت ها و حجم هارو میتونی بهش سفارش بدی ( از 500 مگ تا 100 گیگ و الی ماشالا ) ، چند دقیقه بعد لینک مستقیم با سرعت بسیار بالا بهت میده .
تمام فیلم ها و سریال ها و مستند های تاریخ سینما در این سایت موجوده
دو نوع اکانت VIP و VIPLITE داره ، که اکانت VIP بهتره . قیمت اکانت VIP اینه :
قیمت اکانت VIPLITE خیلی کمتره و بیشتر به درد افرادی میخوره که دنبال دانلود فیلم های روز هستن
فیلم برداری ریبوت MK به پایان رسید.
![]()
نگاهی به کست رسمی فیلم:
![]()
احتمال میدم Lewis Tan نقش Kuai Liang یا همون ساب زیروی دوم رو بازی کنه.