K I 1 1 E R
ناظم انجمن
فردا دانلودیه مرجع خوب برای دانلود فیلم و سریال 4k میخوام.
فردا دانلودیه مرجع خوب برای دانلود فیلم و سریال 4k میخوام.
یه مرجع خوب برای دانلود فیلم و سریال 4k میخوام.
احساس بسیار قوی دارم که فیلم بدی از آب درمیاد و امتیازات ضعیفی هم میگیره
اول اینکه پست توسط خودم پاک شده چون به زیاده رویش پی بردم و دوم جدا تا کی باید بی ادبی و پرروویی شما رو تو هر تاپیکی تحمل کرد؟ خسته نشدی؟ از تاپیک gears5 گرفته تا اینجا همینجوری داری ایرادهای بیخودی میگیری و میخوای این و اون رو ضایع کنی تو خودت از همه بدتری فکر نکن خیلی دانایی خوشم میاد کسی بهت چیزی نمیگه شما اینجا نه ناظمی نه مدیر پس بیاید حد خودمون بدونیمجدا تا کی باید پست های حال بهم زن و چیپ ایشون رو تحمل کنیم ؟![]()
حالا اصلا کاری به اسکورسیزی و کارنامهاش نداریم، اینکه این آدم تو هر ژانر ممکنی که فیلم ساخته موفق بودهاحساس بسیار قوی دارم که فیلم بدی از آب درمیاد و امتیازات ضعیفی هم میگیره
؟دوستان یه سوال داشتم batman های تیم برتون ارزش دیدن دارن با توجه به اینکه قدیمین؟ آخه یبار هردو دان کردم واصلا نگاه نکردم
خب بشتگی داره چقدر طرفدار بتمن باشید . اگه طرفدارش باشی کلا صد در صد لذت می بری. اگه فقط با بتمن های نولان به این کاراکتر علاقه مند شدی و اون سبک روایت رو دوست داری مطمئنا از دیدنشون نا امید میشی. در کل که فیلم ارزشمندی هستن . با این که یکم قدیمی هستن ولی فضاسازی عالی ای دارند . و البته کاراکتر پردازی هم خوبه . به خصوص قسمت دوم اشدوستان یه سوال داشتم batman های تیم برتون ارزش دیدن دارن با توجه به اینکه قدیمین؟ آخه یبار هردو دان کردم واصلا نگاه نکردم