Movie Center

my30nama.mobi
یکی از بهترین سایتهاس.جز معدود سایتهایی هم هست که ۶ گانه ارباب حلقه ها و هابیت رو بصورت 4k hdr و رایگان گذاشته.
lavinmovie هم خوبه
یه مرجع خوب برای دانلود فیلم و سریال 4k میخوام.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

دوستان یه سوال داشتم batman های تیم برتون ارزش دیدن دارن با توجه به اینکه قدیمین؟ آخه یبار هردو دان کردم واصلا نگاه نکردم:-"
جدا تا کی باید پست های حال بهم زن و چیپ ایشون رو تحمل کنیم ؟ 8-|
اول اینکه پست توسط خودم پاک شده چون به زیاده رویش پی بردم و دوم جدا تا کی باید بی ادبی و پرروویی شما رو تو هر تاپیکی تحمل کرد؟ خسته نشدی؟ از تاپیک gears5 گرفته تا اینجا همینجوری داری ایرادهای بیخودی میگیری و میخوای این و اون رو ضایع کنی تو خودت از همه بدتری فکر نکن خیلی دانایی خوشم میاد کسی بهت چیزی نمیگه شما اینجا نه ناظمی نه مدیر پس بیاید حد خودمون بدونیم:-"
شرمنده بخاطر آف تاپیک نمیشه جواب بعضیا رو نداد.........

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
احساس بسیار قوی دارم که فیلم بدی از آب درمیاد و امتیازات ضعیفی هم میگیره
حالا اصلا کاری به اسکورسیزی و کارنامه‌اش نداریم، اینکه این آدم تو هر ژانر ممکنی که فیلم ساخته موفق بوده :دی ولی اسم دیگه‌ای هست بنام Steven Zaillian که از گنده لات‌های صنعت فیلمنامه هست و فیلم‌های غیر موفقش از تعداد انگشت‌های یک دست من کمتره :دی
امکان اینکه فیلم موفق نشه مثل اینه مسعود ده نمکی فیلم بعدش در حد سیتیزن کین باشه :دی اگه واقعا موفق نشد باید منتظر معرفی فیلم بعدی حاج مسعود باشیم :دی

نکته مهم‌تر اینکه، احتمالا آخرین فیلم‌های خیلی از عوامل باشه، از آل پاچینو تا دنیرو و خود اسکورسیزی. جو پشی هم که خیلی وقت بود بازنشسته شده بود و فقط بخاطر اسکورسیزی و دنیرو دوباره برگشت.

اولین نگاه به لوگوی فیلم Mortal Kombat

========

x697297_.jpg

Max Huang یکی از اعضای تیم بدل کاری جکی چان، برای بازی در نقش Kung Lao کست شد.

116970

چند خبر برای طرفداران بریکینگ بد

خبر اول بریکینگ بد راهی اسکار می شود؟ نتفلیکس دستور داده است که فیلم به صورت محدود در سینماها اکران می شود. این بدین معناست که شانس حضور در اسکار را پیدا می کند.

خبر دوم: مت جونز (بجر خودمون) هم در فیلم بریکینگ بد حضور دارد!​

Halle-Berry-as-Sofia-in-John-Wick-Chapter-3.jpg

هالی بری، ستاره معروف و قدیمی سینما و ایفاگر نقش شخصیت سوفیا در فیلم John Wick: Chapter 3 – Parabellum، از حواشی‌های که با دو سگ که با او در فیلم بوده است در گفتگو با CinemaBlend گفت. طبق صحبت‌های هالی بری، تیم سازنده مشکلات زیادی با این دو سگ داشتند و بطور مثال، سر صحنه فیلمبرداری در کشور مراکش، هر وقت این دو سگ گربه‌ای را می دیدند، مانند گلوله‌ای که از اسلحه‌ای شلیک میشود، به سرعت به دنبال گربه‌ها می رفتند؛ طوری بود که تیم سازنده و قبل از شروع فیلمبرداری، لوکیشن را بخاطر گربه های موذی میگشتند.:D

دوستان یه سوال داشتم batman های تیم برتون ارزش دیدن دارن با توجه به اینکه قدیمین؟ آخه یبار هردو دان کردم واصلا نگاه نکردم
خب بشتگی داره چقدر طرفدار بتمن باشید . اگه طرفدارش باشی کلا صد در صد لذت می بری. اگه فقط با بتمن های نولان به این کاراکتر علاقه مند شدی و اون سبک روایت رو دوست داری مطمئنا از دیدنشون نا امید میشی. در کل که فیلم ارزشمندی هستن . با این که یکم قدیمی هستن ولی فضاسازی عالی ای دارند . و البته کاراکتر پردازی هم خوبه . به خصوص قسمت دوم اش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or