K I 1 1 E R
ناظم انجمن
یه نگاه مختصری به چندتا از نقدهای این فیلم، مثل نقدهای «گاردین» و «فوربز»، انداختم و بهنظر میاد که منتقدها دارند فیلم رو بهخاطر مسائل سیاسی میکوبند. توی فیلم انگار گروهی از مکزیکیها متجاوز نشون داده میشند و رَمبو که یه مردِ سفیدپوستـه (بزرگترین گناهی که در سال 2019 میشه مرتکب شد)، تلاش میکنه تا مردمِ گرفتار رو نجات بده. بهخاطر همین موضوع منتقد «گاردین» «Rambo: Last Blood» رو فانتزیِ ترامپـی دونسته و منتقد «فوربز» هم نوشته که این فیلم «woke» نیست و اگه فیلم «woke» میخواید، برید فیلم «Hustlers» رو ببینید.
.In 2019's hypersensitive cultural environment, the depiction of murderous Mexican crime bosses and their cowering sex slaves encountering a literal white savior doesn't go down so easy
چندین مرتبه به خاطر تعریف دوستان بازی سنتر تلاش کردم بریکینگ بد رو ببینم. در بهترین تلاشم تونستم فقط یک فصلش رو ببینم و برای همیشه بیخیالش شدم!View attachment 116988
"ما هیچ چیزی رو اروم نمیکنیم که به کسایی که بیننده ی سریال نبودن بخوایم داستان رو توضیح بدیم" خلاصه که کمربند ها رو ببندید![]()
صدای شکستنه تمام تصوراتم به گوش میرسد!
چه سوپرایزی واقعا! من توقعه متایه 90 به بالا داشتم
داستان هی و هی جالب تر میشه. به نظر من سریال بریکینگ بد شاید تنها سریالی باشه که تا اخرین قسمت افت که نکرد هیچی و هر قسمت بهتر از قبل میشد.چندین مرتبه به خاطر تعریف دوستان بازی سنتر تلاش کردم بریکینگ بد رو ببینم. در بهترین تلاشم تونستم فقط یک فصلش رو ببینم و برای همیشه بیخیالش شدم!
الان اگه فیلم بیاد، یعنی اشخاصی مثل من نمیتونن ببینن؟!
.
.
.
بهتره با سال تماس بگیری رو چند روزه شروع کردم. فصل ۱ به اتمام رسید، اما دارم لحظه شماری میکنم فرصتی پیش بیاد تا ادامهش رو ببینم...
متاسفانه نمیدونم چرا اینجوری با بریکینگ بد ارتباط برقرار نکردم!!
خب خیلی ها از قدیم به خاطر یک سری مسائل مثل نوستالژی یا علاقه به استالونه هستن که دوست دارن این فیلم رو ببینن . تو این دنیا بی شمار آدم با بی شمار سلیقه وجود داره .و این فیلم هم آخرین شماره یک فرنچایز قدیمی و مشهوره . به خصوص تو کشور ما جزو کارهای معروفه .منطقا افرادی وجود دارن که به این فیلم علاقه داشته باشن و هیچ مشکلی هم تو دیدنش نیست . تمسخر هم ندارهصدای شکستنه تمام تصوراتم به گوش میرسد!:-((
چه سوپرایزی واقعا! من توقعه متایه 90 به بالا داشتملول یعنی جدی هنوزم هستن که تماشا میکنن از این دست فیلما؟
![]()
اصولا این سبک فیلم ها بیشتر از این ازشون انتظار نمیره . کسی رمبو رو برای این که یک داستان پیچیده با مفاهیم عمیق داره نمیبینه . فیلم صرفا یک اکشنه . قسمت های قبلی هم همین بوده . البته خب من خودم به نظرم هیچ شباهتی با رمبو نداره . رمبو بدون مو بلند و هدبند دیگه رمبو نیست . یکی از بی شمار کاراکتر های بی هویته که استالونه تو فیلم هاش بازی می کنهیه نگاه مختصری به چندتا از نقدهای این فیلم، مثل نقدهای «گاردین» و «فوربز»، انداختم و بهنظر میاد که منتقدها دارند فیلم رو بهخاطر مسائل سیاسی میکوبند. توی فیلم انگار گروهی از مکزیکیها متجاوز نشون داده میشند و رَمبو که یه مردِ سفیدپوستـه (بزرگترین گناهی که در سال 2019 میشه مرتکب شد)، تلاش میکنه تا مردمِ گرفتار رو نجات بده. بهخاطر همین موضوع منتقد «گاردین» «Rambo: Last Blood» رو فانتزیِ ترامپـی دونسته و منتقد «فوربز» هم نوشته که این فیلم «woke» نیست و اگه فیلم «woke» میخواید، برید فیلم «Hustlers» رو ببینید.
قسمتی از نقد «ایندیوایِر» رو هم اینجا میذارم تا خودتون قضاوت کنید:
پ.ن: درکل احتمالش هست که فیلمِ آشغالی باشه ولی بخاطر این نقدها فکر نکنید که فیلم بدیـه چون شمشیر رو براش از رو بستند.
من گفتم مشکلی تو دیدنش هست؟!خب خیلی ها از قدیم به خاطر یک سری مسائل مثل نوستالژی یا علاقه به استالونه هستن که دوست دارن این فیلم رو ببینن . تو این دنیا بی شمار آدم با بی شمار سلیقه وجود داره .و این فیلم هم آخرین شماره یک فرنچایز قدیمی و مشهوره . به خصوص تو کشور ما جزو کارهای معروفه .منطقا افرادی وجود دارن که به این فیلم علاقه داشته باشن و هیچ مشکلی هم تو دیدنش نیست . تمسخر هم نداره
معمولا وقتی لول رو با این جمله بندی ترکیب می کنن یک رگه ای از تمسخر داره . حالا اگه شما مسخره نکردی اشتباه من از من بود . ولی خب در کل هستن افرادی که ببینن .من گفتم مشکلی تو دیدنش هست؟!مسخره نکردم!
گفتم هنوزم هست کسی ببینه؟
این الان مسخرس؟!
لول
به نظر من بتمن های برتون بهترین فیلم های سوپرهیرویی هست که ساخته شده فکر کنم تنها فیلم های سپرهیرویی هست که شخصیت پردازی درست و حسابی داره و برای هر شخصیت یه فیلم مجزا نساختن خصوصا اون بازگشت بتمن که معرکسدوستان یه سوال داشتم batman های تیم برتون ارزش دیدن دارن با توجه به اینکه قدیمین؟ آخه یبار هردو دان کردم واصلا نگاه نکردم![]()
نمیدونم به خاطر سن کم اون زمان بود یا نه ولی این grudge جزو معدود فیلم هایی هست که واقعا حین نگاه کردنش ترسیدمView attachment 117194View attachment 117195
دو تصویر جدید از بازسازی فیلم The Grudge منتشر شد. لازم به ذکر است که زمان وقایع داستانی این فیلم، با نسخه 2004 آن یکی می باشد.