Movie Center

z640155_.jpg

فیلمبرداری MK رسماً شروع شد.

یکی فقط بگه امکانش هست برای دوبله Toy Storty 4 منوچهر والی زاده توش باشه؟

یک دوبله ای از نسخه اول هست که منوچهر والی زاده توش هست، معرکس یعنی
واقعا فوق العاده صداش نمیدونستم کیه ولی وقتی گفتی نسخه اول متوجه شدم اتفاقا همین دیشب میخواستم ببینم این کی بود چه جالب :D هنوز دیسک اون دوبله نسخه اول دارم :)) جالبه صداش اصلا به قیافشم نمیخوره :| ولی فکر نمیکنم جای دیگه ای برای وودی صدا پیشگی کرده باشه.............

• Like
Reactions: Mr.Nikyar
واقعا فوق العاده صداش نمیدونستم کیه ولی وقتی گفتی نسخه اول متوجه شدم اتفاقا همین دیشب میخواستم ببینم این کی بود چه جالب :D هنوز دیسک اون دوبله نسخه اول دارم :)) جالبه صداش اصلا به قیافشم نمیخوره :| ولی فکر نمیکنم جای دیگه ای برای وودی صدا پیشگی کرده باشه.............
احتمالا به این خاطر بوده که دوبلور ثابت اکثر نقش هاییه که تام هنکس (صداپیشه وودی) بازی کرده . اون نسخه خیلی هم بد نبود . من یک دونه جدیدش رو یادمه که مال چند سال پیش بود . ته مونده های گلوری دوبله کرده بودن . فاجعه بود

احتمالا به این خاطر بوده که دوبلور ثابت اکثر نقش هاییه که تام هنکس (صداپیشه وودی) بازی کرده . اون نسخه خیلی هم بد نبود . من یک دونه جدیدش رو یادمه که مال چند سال پیش بود . ته مونده های گلوری دوبله کرده بودن . فاجعه بود
دوبلش که عالی بود بنظرم هنوزم از همه بهتره اون دوبله چندسال پیشم خوب بود بنظرم گفتی گلوری خندم گرفت تازگیا متوجه شدم لوگوی گلوری اسکی از رو یه گروه راک به اسم garbage بوده:D در کل گلوری کارش با رفتن مهرداد رئیسی تموم شد.

خب این چیزی که در نقد منتقد بی بی سی در سایت راتن، تبدیل به گوجه گندیده (همان خلط سبز من بهش می گم) شده، نشون میده یه مقدار سیستمشون قاط پیدا کرده!

منظورم این است که سیستم امتیاز دهی راتن تومیتو خیلی آزاد تر شده که این می تونه برای یک عده فیلم مناسب و برای یک عده ضرر باشد. برخلاف متاکریتیک، منتقدان وبلاگ ها جز نقدهای راتن تومیتو محسوب می شوند. یک جورایی شبیه سیستم نقد های IMDB شده که حتی شما و من در بخش Review External، می توانیم نقدهای مون را قرار بدیم و روی نمره تاثیر می ذاره. من مثلا نقد کوتاه متری شیش و نیم و سریال TOTDY ویندینگ رفن جز نقدهای اصلی IMDB قرار گرفته. سر همین نقدها، یکی از منتقدان که سایتش هم چندان معروف نیست اما از چهره مشخص است که به همان دسته SJW مرتبط است. به جوکر یک از پنج داده و به کاپیتان مارول، 5 از 5. مجموع همین نقدها بر روی نمره تاثیر می گذارد. اگر روند فشار اجتماعی روی جوکر بیشتر شود، اسکار بدین مسئله حساسیت نشان می دهد و این برخلاف پیش بینی ها عمل می کند.

View attachment 116393
تصویر این منتقد بیانگر همه چیز هست! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or