Origami 2008
عضو تحریریه
سلام...من دیروز این فیلمو دیدم..دو تا سوال ولی پیش اومد..گزارش ها حاکی از این است که پس از پایان فیلم متری شیش و نیم، اهالی سالن به مدت 3 دقیقه برای عوامل فیلم دست زدند!
سلام...من دیروز این فیلمو دیدم..دو تا سوال ولی پیش اومد..
وسط فیلم وقتی پیمان معادی کنار خیابون اجازه داد نوید محمد زاده بره..چرا نوید محمد زاده د نرفت و برگشت؟
و اینکه قسمت های سانسور شده چیو از داستان اصلی کم کرده بود؟
JUST STOP
یکیش من بودم پیر شدم دیگهBad Boys - 1995
Bad Boys II- 2003
Bad Boys III - 2020
خدا بیامرزه کسانیکه برای تماشای دنباله های این سری صبر کردند!!!
خدا رو شکر میکنم که دنباله ای هست و تبدیل به Bad Girls نشدهBad Boys - 1995
Bad Boys II- 2003
Bad Boys III - 2020
خدا بیامرزه کسانیکه برای تماشای دنباله های این سری صبر کردند!!!
اون قدر هم بد نبود . توهین به این فیلمه اگه کنار سری رزیدنت اویل قرارش بدیم. به نظر من توی اقتباس های سینمایی از روی بازی ها این یکی جزو خوباس. حال و هوای بازی رو زنده کرده بود . داستانش هم کشش داشت . حالا ویکندر از نظر بدنی شبیه لارا نبود می شد تحمل کرد .JUST STOP
یعنی این هالیوود هیچوقت نمیخوادبه راه راست هدایت شه،،مثل جریان فیلم های RE شده که خودشون میدونن گند زدن ولی از رو نمیرن:/
بعید نیست بسازن . تو یک سکانس این جدیده تو تریلر که من رو قشنگ یاد فاجعه قسمت سوم سه ایکس می انداخت این ها داشتن با سه تا نیروی جوون اسکل که آواز می خوندن بحث می کردن . یکی اشون زن بود . امیدوارم مثل سه ایکس قرار نباشه رو یک تیم جدید که لوس بازی در میارن مانور بدن . بعدش هم شروع کنن به اسپین اف سازیخدا رو شکر میکنم که دنباله ای هست و تبدیل به Bad Girls نشده
پ.ن: یادش بخیر شماره های اول رو از کلوپ گرفتم![]()