Movie Center

جز نقد مسخره و اماتوری و خصمانه Time همه از Joker تعریف کردن و گفتن فیلم‌های ابر قهرمانه رو دوباره تعریف کرده.
البته منتقد Time کافیه یکم دربارش تحقیق کنید تا بفهمید مشکلش چیه و از کجا نشات میگیره مشکلاتش. کاشکی حداقل یه نقد خوب نوشته بود.

View attachment 115016View attachment 115017View attachment 115018View attachment 115019View attachment 115020View attachment 115021View attachment 115022View attachment 115023

تصاویری از تیزر فیلم مورد انتظار Birds of Prey منتشر شد. خو خیالم راحت شد که بانو رابی به قولش عمل کرده و ظاهرا فیلم درجه سنیش Rع:D راستی کل تیزر هم نیز لیک شده:D

الان تیزر دیدم و متوجه یه چیز جالب شدم:D

تیکه اول تیزر، مال تریلر فیلم It 2 عه:| (WTF)

بازیگری که برای Huntress انتخاب کردن به نظرم عالیه برای نقشش! به جز اینکه Mary Elizabeth Winstead از نظر من بازیگر خوبیه، از نظر ظاهری هم به Huntress میاد(بر خلاف black canary) ! فقط لباسش اصلا ربطی به Huntress نداره!

من نقدهای جوکر رو که نگاه میکنم و نظرها رو ،میبینم که باز خیلی ها فیلم رو با king of comedy و تاکسی درایور مقایسه کردن. یجا نوشته بود جوکر نامه ای عاشقانه برای فیلم koc هست یجا دیگه نوشته بود جوکر ، تاکسی درایور دنیای فیلم های ابرقهرمانی هست. درکل خیلی خوشحالم که فیلم از این دو شاهکار الهام گرفته و به شدت مشتاقم ببینم.

• Like
Reactions: arash1996
آنکات جمز هم تو تلوراید اولین نمایشش رو داشته و اکثرا تعریف کردن و انگار دوز جنونش از گود تایم بیشتره.فیلمی نیست که تو جوایز درخشش خاصی داشته باشه ولی با تعریفی که از آدام سندلر کردن،احتمالا آخر سال تو بازیگری مرد با درایور و فینیکس و باندراس رقابت داره.

• Like
Reactions: arash1996
تو این تریلر دوم ترمیناتور همه صحنه های جذاب فیلم رو نشون دادن! یادمه سر جنسیس هم دقیقا همین کارو انجام دادن، تریلر رو که میدیدی میگفتی این فیلم کلش اکشنه ولی در واقع کل صحنه های جذاب فیلم همونایی بود که تریلرها نشون دادن!
خاک بر سرشون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or