K I 1 1 E R
ناظم انجمن
در جریان اینکه کارگردان گفته از King of Comedy الهام گرفته هستم؛ بیشتر منظورم به خود اون تصاویر بود که دو تا کلوسآپ صورت رو به عنوان مدرک «کپی کردن» گذاشته بودبنظرم جوکر جدای از فضای فیلم که تو دهه ی 70 80 هست و همون حال و هوای 2 فیلم رو میده ، خود شخصیت فیلم هم مثل تراویس تاکسی درایور سعی داره خودش رو با جامعه ای همرنگ کنه که بنظر هیچ تعلقی بهش نداره بهمین خاطر بعد از چند تلاش به بن بست میخوره و وقتی متوجه میشه جامعه اون رو نمیپذیره راه رستگاری رو نه در همراه شدن با جامعه بلکه به نوعی در تضاد و جنگ با جامعه میبینه. جوکر هم تاحدودی به همین صورته البته اون نوع رستگاری رو توی ایجاد هرج و مرج میبینه. از طرفی جوکر تد فلیپس هم بنظر مثل شخصیت فیلم king of comedy ، سعی داره هنرش که خندوندنه رو به نمایش بذاره و دوست داره "دیده" بشه. شخصی که با تمام بی استعدادیش توی این زمینه، بخاطر پسزمینه ی ناراحت کننده ای که داشته سعی داره تجربه خندوندن رو برای مردم به ارمغان بیاره. البته باید فیلم بیاد و ببینیم ولی خیلی این حس ها رو از جوکر تدفلیپس میگیرم و بنظرم این شباهته هست. یه نکته دیگه اینکه خود خواکین فنیکس هم چندسال پیش یه فیلم بازی کرد به اسم u where never really here که شخصیتش توی اون فیلم هم خیلی شبیه تروایس تاکسی درایور بود.
این دارک فئونیکس گند کدومشون بوده انصافا ! واقعا باورم نمیشه کل میراث ایکس من رو چال کردن ،روش آهک ریختن !
کسی نسخه سانسور نشده متری ۶.۵ رو دیده؟چی میشه تو اون ده دیقه؟
کسی نسخه سانسور نشده متری ۶.۵ رو دیده؟چی میشه تو اون ده دیقه؟
پشمــــــــــانم یه لحظه فکر کردم واقعیه.
دلیلش اینه تیزر قراره تو سینما قبل یا بعد از فیلم it2 نشون داده بشهView attachment 115016View attachment 115017View attachment 115018View attachment 115019View attachment 115020View attachment 115021View attachment 115022View attachment 115023
تصاویری از تیزر فیلم مورد انتظار Birds of Prey منتشر شد. خو خیالم راحت شد که بانو رابی به قولش عمل کرده و ظاهرا فیلم درجه سنیش Rعراستی کل تیزر هم نیز لیک شده
الان تیزر دیدم و متوجه یه چیز جالب شدم
تیکه اول تیزر، مال تریلر فیلم It 2 عه(WTF)
احتمالا میانگین نمراتش بیشتر از اینم بشه