Movie Center

خود من قراره 1 به بعد دانلودش کنم (زمانی که دانلود نامحدود همراه اول فعال میشه:D) حجم زیادی ندارم وگرنه همین الان دانلودش می کردم:D
با این فروش و نمرات درخشان فیلم احتمالا بعد دیدن دارک فونیکس سازندگانش رو مورد عنایت قرار بدم مثل سازندگان ریبوت هل بوی !

با این فروش و نمرات درخشان فیلم احتمالا بعد دیدن دارک فونیکس سازندگانش رو مورد عنایت قرار بدم مثل سازندگان ریبوت هل بوی !
سری x-men جزع قشنگترین فیلم های سوپر هیرویی بوده
اگه از فیلماش خوشت نیومد شک نکن مارول هم معجزه نمیکنه سر این سری

114849
نقدهای فیلم Ad Astra با بازی برد پیت هم اومد و اولین سوپرایز امساله، همه نقدها از فیلم و داستان و روایت بی نقص اش تعریف کردن اما مهم تر از همه این موارد همه اتفاق نظر داشتن که بهترین بازی کل پرونده کاری برد پیت هست.

سری x-men جزع قشنگترین فیلم های سوپر هیرویی بوده
اگه از فیلماش خوشت نیومد شک نکن مارول هم معجزه نمیکنه سر این سری
از کجای پست من این برداشت رو کردی که از سری اکس من خوشم نیومده ؟ :-? چون به وضوح پست من در مورد فیلم آخر بود , که خب شواهد نشون میده خراب کرده ( حالا باز من میبینم تا بعد نظر قطعی میدم ولی بعید میدونم فرقی بکنه ) نه در مورد کل سری اکس من.:-bd

البته همون سری اکس من هم فاکس یکی در میون فیلم خوب میساخت ازش , اعتقاد من اینه با نظارت کوین فایگی قطعا وضعش بهتر میشه .

Marriage Story

MV5BY2FmNjZmNzgtZGM3MC00ZjIxLTliMTItMjlmMDY1MmNlZmQ3XkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_.jpg

خب نقدهای فیلم‌های «جشنواره‌ ونیز» هم داره میاد که فعلا مهم‌ترین فیلم‌ها، دو فیلمِ «Ad Astra» و «Marriage Story» هستند. وحید که بالاتر حرف‌های لازم رو درباره‌ی «Ad Astra» زد. منم در مورد «Marriage Story» این رو بگم که با متای فعلیِ 97، تا به اینجا به منتقد‌پسند‌ترین فیلم سالِ 2019 تبدیل شده. منتقد‌ها به‌صورتِ متفق‌ القول از بازی‌های «اسکارلت جوهانسون» و «آدام درایور» و کارگردانیِ «نوآ بامباک» (کارگردانِ فیلم‌هایی مثل «Greenberg» و «The Meyerowitz Stories» و همچنین دوست پسرِ «گرِتا گِرویگ» :D) تعریف کردند و این فیلم رو یکی از بهترین فیلم‌های درباره‌ی طلاق و روابطِ شکست‌خورده، دونستند (انگار رو دست اصغرمون بلند شده :-?:D).

پ.ن: با فیلم‌های این دوست عزیز خیلی حال می‌کنم. از اون دو فیلمی که بهشون اشاره کردم که خیلی خوشم اومد. «While We're Young» و «The Squid and the Whale» رو هم پسندیدم؛ ولی از اون دسته فیلم‌هایی نبودند که بعد از دیدنشون بهشون فکر کنم یا اینکه دوباره بخوام ببینمشون. این وسط یه «Mistress America» هم هست که هر چقدر از بازی‌های بدِ عمدیِ این فیلم بدم اومد، بخاطر داستانِ نسبتا جالب و تیکه‌های خوبِ طنزش، باهاش کنار اومدم.​

مِن باب ِ بحث تلفظ البته در واقع پَرِسایت ( /ˈparəsʌɪt/ ) تلفظ میشه ؛ مهمه که گوشزد کنیم این موارد رو .
لطفاً دیگه تکرار نشه اشتباهات .

HereinIranweeventeachenglishtothosenativespeakers#
مرسی از پست خوبت: ) من تا الان فکر میکردم پاراسایت،سیکوئل فیلم پارادایس علی عطشانیه.الان تازه فهمیدم دارن در مورد گیسانگچانگ (기생충)صحبت میکنن!

تریلر جدید ترمیناتور
از تریلر قبلی بهتر بود این. ولی بازم امید زیادی ندارم بهش
مِن باب ِ بحث تلفظ البته در واقع پَرِسایت ( /ˈparəsʌɪt/ ) تلفظ میشه ؛ مهمه که گوشزد کنیم این موارد رو .

نقطه آخر جمله رو بدون فاصله میذارن. من باب تاکید رعایت قوانین نگارش فارسی به فارسی زبانان! :grimacing:

• Like
Reactions: jetalpha
از تریلر قبلی بهتر بود این. ولی بازم امید زیادی ندارم بهش

نقطه آخر جمله رو بدون فاصله میذارن. من باب تاکید رعایت قوانین نگارش فارسی به فارسی زبانان! :grimacing:
من باب تاکید به رعایت قوانین نگارش فارسی، فعل «می‌ذارن یا می‌گذارند» باید با نیم فاصله نوشته بشه.

من باب تاکید به رعایت قوانین نگارش فارسی، فعل «می‌ذارن یا می‌گذارند» باید با نیم فاصله نوشته بشه.
اینو به من نباید بگی البته، به کسی باید بگی که باب این قضیه رو باز کرده. پست من اگر متوجه نشدی اتفاقا نقد همون چیزی هست که بهش گیر دادی

• Like
Reactions: orbis

در تایپ فارسی، قبل از علامت‌های اختصاری نیازی به فاصله نیست

حالت غلط: تلفظ میشه ؛

حالت درست: تلفظ میشه؛

دوربین مخفیه ؟
رفقا اون پست ِ من در مورد پستی در صفحه قبلش بود که طبق ِ نظر کاربرش؛ ملت دَرِش " تلفط 2 عدد کلمه با فاصله زمین تا آسمونی " رو هم نمیدونن !
این پارازیتو کی انداخت تو دهن ملت موندم تو همه سایتا و کانالای تلگرامیم اسم فیلمو میگن پارازیت ! پارازیت چه گندیه دیگه ! اقا پاراسایته ! معنی این دوتا کلمه زمین تا زیر زمین فرقشونه
قبل اینکه مهملاتی مثل متری شش و نیمو با پاراسایت مقایسه کنید اول اسم فیلمارو درست یاد بگیرید بعد برید بالا منبر فکت صادر کنید

دیگه رعایت کنید دیگه لطفاً
( سپِیس / فاصله ) نقطه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or