Mortal Kombat Cast Unites. Filming begins soon

اوه اوه... خدابخیر بگذرونه... وات د فازززززدو شایعه از فیلم The Batman به کارگردانی مت ریوز:
- به نظر میرسد که گزینه اصلی برای بازی در نقش شخصیت جیم گوردون، ماهرشالا علی ستاره محبوب دنیای سینما هست.
- برخلاف شایعات قبلی، ظاهرا قرار است در فیلم بتمن شاهد حضور نسخه رنگین پوست شخصیت کتوومن باشیم.
بعید میدونم ، فعلا که سرشون با جانوران شگفت انگیز گرم هست .دوستان قضیه فیلم هشتم هری پاتر که قراره براساس نمایشنامه فرزند نفرین شده، ساخته بشه راسته؟
در مورد خبر اول باید بگم کنسل هست ، مثل اینکه بعد از قبول کردن نقش بلید توسط ماهرشالا علی این مورد کنسل شد.دو شایعه از فیلم The Batman به کارگردانی مت ریوز:
- به نظر میرسد که گزینه اصلی برای بازی در نقش شخصیت جیم گوردون، ماهرشالا علی ستاره محبوب دنیای سینما هست.
- برخلاف شایعات قبلی، ظاهرا قرار است در فیلم بتمن شاهد حضور نسخه رنگین پوست شخصیت کتوومن باشیم.
بعد مدت ها سری X men رو شروع کردم و دارم طبق این تایملاین جلو میرم ( درسته دیگه ؟) از یه سایت برداشتم
X-Men: First Class (primarily 1962)
X-Men: Days of Future Past (largely 1973)
X-Men Origins: Wolverine (primarily late 1970s)
X-Men: Apocalypse (1983)
Dark Phoenix
X-Men (early noughties)*
X2: X-Men United (mid-noughties)
X-Men: The Last Stand (mid-noughties)
The Wolverine (2013)
Deadpool(2016)
Deadpool 2 (2018)
Logan(2029)
و سومین فیلم رو دیدم و به شدت ضعیف تر از دومی بود از هر لحاظ. مثل اینکه نسخه های بعدی هم از لحاظ جلوه های ویژه همینطوری هستن !
این چه جلوه ویژه ای هست ؟ اونم واسه فیلمی که 2009 ساخته شدهانگار دادن واحد جلوه های ویژه یکی از شبکه های استانی صداوسیما.خیلی تو ذوق میزد
یه سوال دیگه در مورد پروفسور ایکس
تو فیلم سومی X-Men Origins: Wolverine پروفسور ایکس میاد، ولی هم پیره هم کچل در حالی که در فیلم دومی جوونهو این دو فیلم فاصله زمانی چندانی با هم ندارن ! شایدم من اشتباه متوجه شدم
میشه یکی همزمان هم تو یه فیلم مارول بازی کنه هم یه فیلم DC ?در مورد خبر اول باید بگم کنسل هست ، مثل اینکه بعد از قبول کردن نقش بلید توسط ماهرشالا علی این مورد کنسل شد.
در مورد خبر دوم هم خبر هم مثل اینکه مت ریوز برای نقش زن گربه ای Zoë Kravitz رو در نظر داشته که خب به علت مشغله کاری ایشون این مورد هم کنسل شده .
فکر کنم بستگی به قرارداد بین بازیگر و کمپانی دارهمیشه یکی همزمان هم تو یه فیلم مارول بازی کنه هم یه فیلم DC ?
اگه اشتباه نکنم خود جی کی رولینگ ساخت فیلم رو تکذیب کرده. ولی کلا یه خبرایی از فرزند نفرین شده در راهه انگار.دوستان قضیه فیلم هشتم هری پاتر که قراره براساس نمایشنامه فرزند نفرین شده، ساخته بشه راسته؟
راجب جنگ بین کشور ها مثل فیلم hunter killer اگه میشه معرفی کنآقا تصمیم گرفتم هر هفته با انتخاب یک موضوع، برم برترین فیلم های با محوریت آن موضوع را تماشا کنم. این هفته رفتم به سراغ فیلم هایی با محوریت مواد مخدر و پلیس بازی. این گزینه ها را بهتان پیشنهاد می کنم:
Training Day
Traffic
Havoc
Sicario
Just 6.5
Street Kings
Cop Out
The End of Watch
American Gangster
Bad Boys I & II
District 13
Elite Squad I & II