Movie Center

z3lo_screenshot-www.metacritic.com-2018.041.jpg

به به بعد مدت ها یـ Horror درست حسابی اونم با بازی Emily Blunt بیننده ها هم که راضی ....

به به بعد مدت ها یـ Horror درست حسابی اونم با بازی Emily Blunt بیننده ها هم که راضی ....
از تریلراش معلوم بود که میترکونه و همینطور هم شد. \m/واقعا ایده ای که برای فیلم در ژانر ترسناک انتخاب کردن عالی و متفاوته، به امید موفقیت بیشتر اینجور فیلمای ترسناک و دلهره آور (مثل Don't Breath)

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
عجیبه برام که همه به دوبله های شاهکار اشاره کردن الی پالپ فیکشن!
دوبله ی پالپ فیکشن مثه راحت الحلقومه، هر چی بیشتر میشنوی بیشتر لذت می بری :D اصلا دیالوگاش رو با یاده دوبلش یاد می کنی، عمرا فیلمای دیگه حتی به ریز جزییات بک گروند فیلم انقد دقت کرده باشن،کاملا تمام صحنه ها از دور و بر صداشون میاد!
هیچی نباشه، یه 15 باری فقط نسخه دوبلش رو دیدم :D

اینم Joaquin Phoenix ....

Netflix هرچقدر زور میزنه نمیشه عوضش امازون خیلی موفق تر داره عمل میکنه ....
اینو الان گذاشتم برای دانلود. تریلرش و نمرات خوف بود. فینیکس هم که مثل همیشه عالی \m/
پ.ن:درباره آمازون گفتی، امیدوارم روند موفقیتش رو همینجوری طی کنه و با همون یه میلیارد سرمایه گذاری که برای سریال ارباب حلقه ها کرده هم موفق بشه تا ادامه سریال رو هم ببینیم و حتی امکان دیدن سیلیماریون هم وجود داشته باشه. چی بشه این اگه بشه :x^:)^ گفته شده در صورت موفقیت سریال امکان اینکه ساخت نسخه های فرعی رو هم از وارثین تالکین بگیرن زیاده:-bd

علاوه بر این مواردی که دوستان اشاره کردند، باید بگم که دوبله‌ی انیمیشن، فقط دوبله‌ی The Emperor's New Groove (زندگی جدید امپراطور) و قسمتِ‌ دومش. من هنوز نسخه‌های اصلیشون رو ندیدم ولی بعید می‌دونم نصفِ دوبله‌هاشون هم خنده‌دار بوده باشند.
یادمه میزانِ سانسورشون هم خیلی خیلی کم بود (اگه اصلا سانسور می‌شدند). یه صحنه‌هایی مثلِ اون صحنه‌ی وانِ‌ حموم رو الآن صد در سانسور می‌کردند، ولی اون زمان بدونِ مشکل پخش می‌کردند.

پ.ن: کلا دو موردی که باعث شدند من دیگه فیلم‌های دوبله رو نبینم،‌ پایین اومدن کیفیتِ دوبله و سانسورِ بیش از حد بود. مثلا من یادمه توی قسمتِ اولِ «دزدان دریایی کارائیب»، سکانس‌های شراب خوردن رو نشون می‌دادند؛ ولی همین صحنه‌ها توی دو نسخه‌ی بعدی، سانسور شدند.
بعضی سایت ها دوبله جداگانه میذارن میتونی از این روش استفاده کنی

• Like
Reactions: arash1996
اینا از اسم تاینی استفاده میکنن وگرنه اصلا نزدیک کیفیت تاینی هم نمیشن!
سایت به درد بخوری که خیلی خوب داره کار میکنه دیبا موویز هست
این سایته که خیلی فیلم ها نداره.من از سایتای دیگه استفاده میکنم:دی نمیشه اسم اورد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or