مگه خوده فیلم موجوده ؟
از تریلراش معلوم بود که میترکونه و همینطور هم شد.به به بعد مدت ها یـ Horror درست حسابی اونم با بازی Emily Blunt بیننده ها هم که راضی ....
اینو الان گذاشتم برای دانلود. تریلرش و نمرات خوف بود. فینیکس هم که مثل همیشه عالیاینم Joaquin Phoenix ....
Netflix هرچقدر زور میزنه نمیشه عوضش امازون خیلی موفق تر داره عمل میکنه ....
ببین دوست عزیز بحث اسم تاینی نیست، بحث آثار تاینی هستتاینی برگشته!؟:/
بعضی سایت ها دوبله جداگانه میذارن میتونی از این روش استفاده کنیعلاوه بر این مواردی که دوستان اشاره کردند، باید بگم که دوبلهی انیمیشن، فقط دوبلهی The Emperor's New Groove (زندگی جدید امپراطور) و قسمتِ دومش. من هنوز نسخههای اصلیشون رو ندیدم ولی بعید میدونم نصفِ دوبلههاشون هم خندهدار بوده باشند.
یادمه میزانِ سانسورشون هم خیلی خیلی کم بود (اگه اصلا سانسور میشدند). یه صحنههایی مثلِ اون صحنهی وانِ حموم رو الآن صد در سانسور میکردند، ولی اون زمان بدونِ مشکل پخش میکردند.
پ.ن: کلا دو موردی که باعث شدند من دیگه فیلمهای دوبله رو نبینم، پایین اومدن کیفیتِ دوبله و سانسورِ بیش از حد بود. مثلا من یادمه توی قسمتِ اولِ «دزدان دریایی کارائیب»، سکانسهای شراب خوردن رو نشون میدادند؛ ولی همین صحنهها توی دو نسخهی بعدی، سانسور شدند.
این سایته که خیلی فیلم ها نداره.من از سایتای دیگه استفاده میکنماینا از اسم تاینی استفاده میکنن وگرنه اصلا نزدیک کیفیت تاینی هم نمیشن!
سایت به درد بخوری که خیلی خوب داره کار میکنه دیبا موویز هست