Movie Center

از واقعیت فرار نکن میدونستم بنویسم بعضی دوستان کاسه داغ تر از اش میشن
نیگا به معنی کاکا سیاه لقبی که خوده سیاهپوست خودشون صدا میزنن زشته؟ یا جمعیت بالای سیاهپوست های برنامه های کوین هارت
هرکسی میدونه که تبعیض شدیدی علیه سیاهپوست ها در امریکا وجود داره و جمعیت افریقایی آمریکایی امریکا از همنوعان خودشون که تحت فشار های جانی روانی فرهنگی هستن پشتیبانی میکنن بده؟
نه برادر من این کلمه اصلا معادل فارسی نداره
سفیدا هم بگن خیلی توهین آمیزه
هر چند نرود میخ اهنی در سنگ !

البته دقیقا نمی دونم چطور جدایی نادر از سیمین با اخراجی ها یکی شد . تا جایی که من یادمه جدایی قبل این که بره واسه اسکار تو ایران نمایش داده شده بود و فروشش رو کرده بود. برای همین فکر نمی کنم مثال خوبی برای بیان جو گیری مردم و پرفروش شدن یک فیلم به خاطر جو باشه .

منظورم جو گیری نبود !

اون دو فیلم با هم نمایش داده شدن که یکیشون طرفدار حکومت بود ، یه سری اتفاقات افتاده بود واسه همین مردم واسه مخالفت میرفتن جدایی رو میدیدن (البته منظورم این نیست که فروش خوب اون فیلم به این خاطر بوده ولی تاثیر خوبی داشته)
حالا اینجا هم سیاهپوستا واسه نشون دادن مخالفتشون از سایر سیاهپوستای معروف (حالا چه فیلم باشه چه خواننده چه ...) حمایت میکنن

از واقعیت فرار نکن میدونستم بنویسم بعضی دوستان کاسه داغ تر از اش میشن
نیگا به معنی کاکا سیاه لقبی که خوده سیاهپوست خودشون صدا میزنن زشته؟ یا جمعیت بالای سیاهپوست های برنامه های کوین هارت
هرکسی میدونه که تبعیض شدیدی علیه سیاهپوست ها در امریکا وجود داره و جمعیت افریقایی آمریکایی امریکا از همنوعان خودشون که تحت فشار های جانی روانی فرهنگی هستن پشتیبانی میکنن بده؟
خود سیاه‌پوستا خیلیاشون دوست ندارن هیچ وقت حتی سیاه‌پوستای دیگه به این اسم صداشون کنن. اگه هم خیلی از این رپرا و اینا رو میبینی استفاده میکنن چون میخوان تاریخ پشت اسم رو محو کنن و یه جوری ازش به عنوان ضدتبعیض استفاده کنن.(هر چند که من به نظرم این استدلال مسخرس و بهتره کلاً یا استفاده نکننش یا استفادش کنن همه) ولی به خصوص توی آمریکا سفیدپوستا سعی میکنن هیچ وقت اینو نگن.

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
حالا جدا از بحث های تعصبی من خیلی تعجب میکنم. چجوری این فیلم مگه چیز خاصی داره که انقدر فروشش بالا بوده؟
حداقل اگه اونجرز بود یه چیزی ولی بلک پنتر که 2016 معرفی شده انقدر محبوب شده تو این 2 سال یا قضیه چیز دیگه ای بوده؟
من هنوز فیلم رو ندیدم ولی این فیلم تقریباً اولین فیلم بلاک‌باستریه که سیاه‌پوستا تا حد خوبی توش همه کاره بودن. از این نظر توی آمریکا یه پدیده محسوب میشه و این اتفاقاً از فیلم چیزی کم نمیکنه. هر چند حدس میزنم ماهایی که از فضای آمریکا دوریم و تو ایران و فوقش پشت تلویزیون ببینیم برامون با باقی فیلمای مارول فرق خاصی نکنه و در نهایت یه فیلم اکشن معمولی مارولی باشه.
مثال دیگش هم واندرومنه که من شخصاً از اکت سه به بعد داشت حالم از فیلم بهم میخورد(به خصوص اون آدم بده عه داستان که اصاً تهه خنده بود:)) ) ولی خب هم منتقدا هم مردم نسبتاً خوب تحویلش گرفتن به خاطر این که یه فیلم راجع به یه قهرمان زن که توسط کارگردان زن ساخته شده، بود.
در کل این فیلما شاید ۲۰ سال دیگه نگاهشون کنی، از ریخت و اعتبار بیوفتن و تست زمان بهشون پاسخ دیگه‌ای بده، ولی فعلاً به خاطر همین مسائل خوب تحویل گرفته میشن که صرفاً مسئله‌ی بدی نیست. کاش توی ایران هم اقلیت افغان میتونستن فیلم‌های بزرگ بسازن و این شکاف تبعیض آمیز عدم حضور اونا توی رسانه‌های ایران کم بشه.

من هنوز فیلم رو ندیدم ولی این فیلم تقریباً اولین فیلم بلاک‌باستریه که سیاه‌پوستا تا حد خوبی توش همه کاره بودن. از این نظر توی آمریکا یه پدیده محسوب میشه و این اتفاقاً از فیلم چیزی کم نمیکنه. هر چند حدس میزنم ماهایی که از فضای آمریکا دوریم و تو ایران و فوقش پشت تلویزیون ببینیم برامون با باقی فیلمای مارول فرق خاصی نکنه و در نهایت یه فیلم اکشن معمولی مارولی باشه.
مثال دیگش هم واندرومنه که من شخصاً از اکت سه به بعد داشت حالم از فیلم بهم میخورد(به خصوص اون آدم بده عه داستان که اصاً تهه خنده بود:)) ) ولی خب هم منتقدا هم مردم نسبتاً خوب تحویلش گرفتن به خاطر این که یه فیلم راجع به یه قهرمان زن که توسط کارگردان زن ساخته شده، بود.
در کل این فیلما شاید ۲۰ سال دیگه نگاهشون کنی، از ریخت و اعتبار بیوفتن و تست زمان بهشون پاسخ دیگه‌ای بده، ولی فعلاً به خاطر همین مسائل خوب تحویل گرفته میشن که صرفاً مسئله‌ی بدی نیست. کاش توی ایران هم اقلیت افغان میتونستن فیلم‌های بزرگ بسازن و این شکاف تبعیض آمیز عدم حضور اونا توی رسانه‌های ایران کم بشه.
این مسئله افغان ها مشابهش مکزیکی های امریکا هست . وضع جامعه ما که معلومه اما در این زمینه اکثر تبعیض ها و سواستفاده ها به خاطر ورود غیر قانونی خودشون اتفاق می افته و همین ورود غیرقانونی و مسایل بعد از اون پدر کارگر های عمرانی ایرانی ( چون خودم تو بخش عمرانم ) رو در آورده .:D
اگر منظور قشر قانونیشونه که اره میشه بیشتر بهشون پرداخت
-----------------
راجب به بلک پنترارجاعتون میدم به مصاحبه اسکار که توش راجع به نامزد های اسکار از جمعیتی سوال میشد و ملت نمیدوستن چین اینا اصن اما استریت اوت کمپتون رو میدونستن همه .( که فیلم داغونیم نیست البته )
اصلا خنده داره جلوی اون سه تا فیلم دیگه که هر کدوم یه غولین واسه خودشون این اومده بینشون .:D

خدارا شاکریم که برای هر فیلم مارول بالاخره یک بهونه ای پیدا می شه که به ناحق فروش و امتیازاتش بالا بوده
منتظریم نقد های Infinity War و آمارش بیان سخنان جدید بشنویم
به هرحال همیشه باید افرادی هم باشن که موفقیت رقیبشون رو به ابر و مه و باد و فلک ربط بدن:-"
مارول با فیلم هاش قصد داشت یه سری فیلم بلک باستری سرگرم کننده از کمیک بوک هاش بسازه که تا حد زیادی موفق بود... چیزی که DC حالا حالا بهش نخواهد رسید و تا مدت ها باید به یاد شاهکار نولان و برتون خوش باشه;)
==============
در ضمن من نمیدونم چطور هنوز دارید با کسی که خیلی راحت میگه کلمه ی نیگا توهین حساب نمیشه بحث میکنید:-?

این مسئله افغان ها مشابهش مکزیکی های امریکا هست . وضع جامعه ما که معلومه اما در این زمینه اکثر تبعیض ها و سواستفاده ها به خاطر ورود غیر قانونی خودشون اتفاق می افته و همین ورود غیرقانونی و مسایل بعد از اون پدر کارگر های عمرانی ایرانی ( چون خودم تو بخش عمرانم ) رو در آورده .:D
اگر منظور قشر قانونیشونه که اره میشه بیشتر بهشون پرداخت
-----------------
راجب به بلک پنترارجاعتون میدم به مصاحبه اسکار که توش راجع به نامزد های اسکار از جمعیتی سوال میشد و ملت نمیدوستن چین اینا اصن اما استریت اوت کمپتون رو میدونستن همه .( که فیلم داغونیم نیست البته )
اصلا خنده داره جلوی اون سه تا فیلم دیگه که هر کدوم یه غولین واسه خودشون این اومده بینشون .:D
تبعیض نژادی علیه افغان‌ها هیچ جای توجیهی نداره.:D قضیه مکزیکی‌ها هم نداره.:D این که وضع ایرانیا خرابه یه بحثه، این که بچه‌های اینا خیلیاشون نمیتونن حتی تحصیل کنن یه صحبت دیگس.
خدارا شاکریم که برای هر فیلم مارول بالاخره یک بهونه ای پیدا می شه که به ناحق فروش و امتیازاتش بالا بوده.
با من بودی؟:D ناحقی نکن کجا همچین گفتم؟:D من خودم همیشه بیشتر دنیا و قهرمانای مارول رو دوست داشتم کلاً.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahdi-xbox
تبعیض نژادی علیه افغان‌ها هیچ جای توجیهی نداره.:D قضیه مکزیکی‌ها هم نداره.:D این که وضع ایرانیا خرابه یه بحثه، این که بچه‌های اینا خیلیاشون نمیتونن حتی تحصیل کنن یه صحبت دیگس.

با من بودی؟:D ناحقی نکن کجا همچین گفتم؟:D من خودم همیشه بیشتر دنیا و قهرمانای مارول رو دوست داشتم کلاً.

به طور قطع منظورم شما نبودی

خدارا شاکریم که برای هر فیلم مارول بالاخره یک بهونه ای پیدا می شه که به ناحق فروش و امتیازاتش بالا بوده
منتظریم نقد های Infinity War و آمارش بیان سخنان جدید بشنویم
شما ظاهرا به غیر تیکه انداختن کار دیگه نمی تونی بکنی ؟ یک بار دیگه قبلا تیکه انداختی گفتم ی دلیل خوب بیار برا فروش Black Panther هیج جوابی ندادی حالا ازت دوباره میپرسم دلیل اینکه ی شخصیت ابر قهرمانی یهو از ناکجا اباد توی دنیای سینمایی مارول پیداش میشه و توی امریکا تبدیل میشه به سومین فیلم پرفروش چی میتونه باشه فروش جهانی فیلم دقیقا همون چیزی بوده که باید باشه ی فروش نسبتا متوسط برا ی شخصیت جدید ولی خوب باز شما اصرار داری بگی فیلم فرای خفنیت بوده و تافته جدا بافتس البته تافته جدا بافته هستش ولی از اون وری که هالیوود همیشه دوست داره غش کنه....

آخرین ویرایش:
آقا این بردلی کوپر چرا دیگه خبری ازش نیست؟ چرا افت کرده؟
سه سال پشت سر هم نامزد اسکار شد ولی یکی دو ساله خبری جدا ازش نیست و فیلم خفنی بازی نکرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or