Movie Center

hamehmidannandposter1.jpg

پوستر فیلم همه می دانند فرهادی​

این فیلم فرهادی به نام Everybody Knows نگرانی برایم ایجاد میکنه آیا فیلمش از خط قرمز عبور کرده؟ آیا درجه سنی PG-13 یا R است. چون یک فیلمی که با توجه به موضوعش و ژانر، منو خیلی یاد Mother میندازه و فرهادی فیلمی ساخته که قبلا امتحانش نکرده. انتخاب دو زوج واقعی یعنی خاویر باردم و پنه لوپه کروز، نگرانی برایم به وجود آورده که شاید تو ایران اکران عمومی نشه یا نسخه سانسور شده باشه؟ در هر صورت نمیدونم معجون فرهادی از چی قراره باشه؟

یعنی شاهد بغل، ماچ و بوسه هستیم8-|؟؟؟؟ اکران تو ایران براش سخته!
گرگ وال استریت رو اساتید جوری سانسور کردن که من انگشت به دهن فقط محو تماشا شدم:|(از تلویزیون پخش شد)
دیگه یه بغل که چیزی نیست

• Like
Reactions: Alkazar
قطعا انتظار نداشتم که حرفم از ماچ و بوسه رو با فیلم های گاسپر نوعه مقایسه کنی؟ شاید میخواستی جو بدی برادر؟:D اولا فیلم فرهادی یک فیلم Psychological Thriller هست و با لایگ لاینی خوندم، به نظر می یاد که فیلم یک جورایی با فضای فرهادی جور نیست. این که فرهادی مدام فیلم هایش درام خانوادگی بوده و در همین چارچوب پیش رفته اما فکر کنم این فیلم از اون چهارچوب جدا بشه. منظور از ماچ و بوس قطعا ماچ و بوس ها یا بغل در حد یک فیلم PG-13 خانوادگی باشه یا اگر بخاطر موضوعی که داره و نمیدونم چقدر Language اش غلیظ باشه، بتونه R بگیره. انتخاب خاویر و کروز قطعا بخاطر این که دست فرهادی بیشتر برای برقراری ارتباط کاراکتر باز باشه و دیگر مشکلی و حرف و حدیثی خود ایرانی ها و سینمای سفارشی ایران درست نکنند که یک درصد فیلم فرهادی، از خط قرمز عبور کند.
تصویری از فیلم منتشر شده، نشون دهنده این هست که تیپ خاویر باردم، شبیه تیپ شهاب حسینی در فیلم فروشنده هست. البته یک تصویر هم تازه اومده که کاپشنش خیلی شبیه کاپشن شهاب در فروشنده هست.

448C47AE00000578-0-image-a-35_1505991025114.jpg
بیشتر جوابی که دادم در رابطه با اکرانش بود.(اون متلک پرونیا تو بحث نباشه فایده نداره:D)
ایده ی کار تاجایی که خود فرهادی گفت از یه سفرش به اسپانیا و کاغذهایی که از یه بچه ی ربوده شده تو سطح شهر دیده بوده گرفته شده. خلاصه ی داستان هم اینه که باردم میاد که بیاد پیش خانوادش و اتفاق هایی رخ میده...(با کنار هم گذاشتن این دو تا پارت شاید اولین چیزی که به دهنم میرسه اینه که پسر کروز و باردم گم میشه و از اونجاست که جدای از اینکه باید دنبال پسر باشن اون کشمکش های خانوادگی رو ببینیم (یعنی بخش psychological قضیه برمیگرده به فشارهای روانی ای که این دوتا قراره باهاش دست و پنجه نرم کنن که یه بخشیش به اون جدایی باردم از کروز هم تو این مدت که ترکشون کرده مربوطه و بخش thriller هم که خب مربوط به بچه هه و پیدا کردن ادم ربا و ...) .فروشنده هم فضای خیلی مشابهی داشت دیگه. یعنی برعکس میشه گفت فقط تم فیلم چون تو اسپانیاست ممکنه تفاوت کنه ولی ساختار کلیش همون ساختار آثار قدیمی فرهادیه.
در رابطه با سفارشی ساختن هم که کاملا برعکس اینه.بودجه ی فروشنده رو قطریا تامین کرده بودن و اتفاقا از داخل اکثر انتقاد هایی که به فرهادی میشد همین بود که ایشون داره چهره ی زشت ایران رو نشون میده و کارگردان فریبکاری هست . (یه جورایی سواستفاده برای اینکه خودشو بکشه بالا که من کلا قبول ندارم اینحرف رو:D

بیشتر جوابی که دادم در رابطه با اکرانش بود.(اون متلک پرونیا تو بحث نباشه فایده نداره:D)
ایده ی کار تاجایی که خود فرهادی گفت از یه سفرش به اسپانیا و کاغذهایی که از یه بچه ی ربوده شده تو سطح شهر دیده بوده گرفته شده. خلاصه ی داستان هم اینه که باردم میاد که بیاد پیش خانوادش و اتفاق هایی رخ میده...(با کنار هم گذاشتن این دو تا پارت شاید اولین چیزی که به دهنم میرسه اینه که پسر کروز و باردم گم میشه و از اونجاست که جدای از اینکه باید دنبال پسر باشن اون کشمکش های خانوادگی رو ببینیم (یعنی بخش psychological قضیه برمیگرده به فشارهای روانی ای که این دوتا قراره باهاش دست و پنجه نرم کنن که یه بخشیش به اون جدایی باردم از کروز هم تو این مدت که ترکشون کرده مربوطه و بخش thriller هم که خب مربوط به بچه هه و پیدا کردن ادم ربا و ...) .فروشنده هم فضای خیلی مشابهی داشت دیگه. یعنی برعکس میشه گفت فقط تم فیلم چون تو اسپانیاست ممکنه تفاوت کنه ولی ساختار کلیش همون ساختار آثار قدیمی فرهادیه.
در رابطه با سفارشی ساختن هم که کاملا برعکس اینه.بودجه ی فروشنده رو قطریا تامین کرده بودن و اتفاقا از داخل اکثر انتقاد هایی که به فرهادی میشد همین بود که ایشون داره چهره ی زشت ایران رو نشون میده و کارگردان فریبکاری هست . (یه جورایی سواستفاده برای اینکه خودشو بکشه بالا که من کلا قبول ندارم اینحرف رو:D

با دیدن تریلری که منتشر شد، تم فیلم بیشتر یاد فیلم درباره الی میوفتی تا فیلم فروشنده. گم شدن دختر کروز و جمع شدن افراد خانواده و پیدا کرده چاه و راه اعضای خانواده برای پیدا کردن دختر و بحث و جدل ها در محیط های بسته و تک لوکیشینی، بیشتر به فضای الی میخوره تا فروشنده. بعدم با این تریلری که دیدم، نشون میده که یا خاویر و کروز باهم یه زمانی عاشق و معشوق بودند که فرصت ازدواج پیدا نکردند یا از هم جدا شدند که اولی بیشتر نزدیک هست به قضایا. اون مرده هم که در اولین فیلم دنیس ولوینیو حضور داشته، یا پدر پسره هست که دنبال عروسش میگرده یا شوهر کروزه که یه جورایی شبیه کاراکتر صابر ابر تو الیه، یعنی آدمی بی اعصاب و حقیقت جو!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mldqaz
کارگردان دسته چندمی که فیلم های دسته چندمی اش مورد توجه قرار می گیرند چون با زیرکی از شرایط موجود سوء استفاده می کنه :) #FACT

این که منظورت اصغر فرهادی هست که فیلم هایش دسته چندمی هستند، واقعا نشون میده که یا کلا علاقه ای به آثار های داخلی نداری یا این که کلا زاده شدی که فقط آثار های غربی نگاه کنی، آثار های غربی و هالیوودی که نصفی هاشون جبهه گیری الکی می گیرند یا نصفیشان به سمت ابرقهرمانان میروند و با فروشی که به دست می آورند، به آن افتخار می کنند. گرچه فیلم فروشنده ضعیف ترین فیلم فرهادی به حساب می آمد اما فیلم نامه نویسی قهاری است؛ یعنی بعد از آرون سورکین، ایناریتو (نه بازگشتشش!) و تارانتینو رو جز برترین فیلم نامه نویسان عمرم میدونم. فرهادی حتی بلده کمدی درجه یکی مثل دایره زنگی بنویسه که واقعا یکی از بهترین کمدی های تاریخ سینمای ایران است و فیلمی جدایی رو بسازه که حتی بازیگران هالیوود، مشتاق همکاری با فرهادی برایشان نصیب بشه. پس این که فیلم فروشنده، تهیه کنندگییش رو قطری ها تامین کرده، سوزش بعضی از افراد داخل ایران مثل مسعود فراستی یا سینمای سفارشی یا بهروز افخمی هست و این که فرهادی زیاد از طرف دولت و ملت ایران آدم دوست داشتنی به حساب نمیاد و حاضر نیستن مخارج ساخت فیلمش رو تامین کنند، مجبور بوده که این کار رو انجام میده. در این قضیه در ساخت فروشنده، به فرهادی حق میدهم اما در بستر فیلمی که ساخته بود، اون رو ضعیف ترین فیلمش میدونم در حالیکه از نظر من، جدایی،الی و دایره زنگی و چهارشنبه سوری، همه شان امتیاز های بالای 8 بهشان میدهم.

این که منظورت اصغر فرهادی هست که فیلم هایش دسته چندمی هستند، واقعا نشون میده که یا کلا علاقه ای به آثار های داخلی نداری یا این که کلا زاده شدی که فقط آثار های غربی نگاه کنی، آثار های غربی و هالیوودی که نصفی هاشون جبهه گیری الکی می گیرند یا نصفیشان به سمت ابرقهرمانان میروند و با فروشی که به دست می آورند، به آن افتخار می کنند. گرچه فیلم فروشنده ضعیف ترین فیلم فرهادی به حساب می آمد اما فیلم نامه نویسی قهاری است؛ یعنی بعد از آرون سورکین، ایناریتو (نه بازگشتشش!) و تارانتینو رو جز برترین فیلم نامه نویسان عمرم میدونم. فرهادی حتی بلده کمدی درجه یکی مثل دایره زنگی بنویسه که واقعا یکی از بهترین کمدی های تاریخ سینمای ایران است و فیلمی جدایی رو بسازه که حتی بازیگران هالیوود، مشتاق همکاری با فرهادی برایشان نصیب بشه. پس این که فیلم فروشنده، تهیه کنندگییش رو قطری ها تامین کرده، سوزش بعضی از افراد داخل ایران مثل مسعود فراستی یا سینمای سفارشی یا بهروز افخمی هست و این که فرهادی زیاد از طرف دولت و ملت ایران آدم دوست داشتنی به حساب نمیاد و حاضر نیستن مخارج ساخت فیلمش رو تامین کنند، مجبور بوده که این کار رو انجام میده. در این قضیه در ساخت فروشنده، به فرهادی حق میدهم اما در بستر فیلمی که ساخته بود، اون رو ضعیف ترین فیلمش میدونم در حالیکه از نظر من، جدایی،الی و دایره زنگی و چهارشنبه سوری، همه شان امتیاز های بالای 8 بهشان میدهم.

ببین تو بی خودی خودت رو واسه نقل قول کردن پست های من خسته نکن چون کلا اهمیتی بهشون نمی دم :D

اون که جای خود داره، منتها یکمی درک و فهم می خواد که آدم مسائل رو باهم دیگه قاطی نکنه که خوب همه ازش بهرمند نیستند

البته کلا انتظاری از فن های سینه چاک فرهادی که خیلی هاشون بعد از کل کل اخراجی ها و جدایی فنش شدن نمی ره ;)

دوستان من دنبال یه فیلمی میگردم، اسمشو نمیدونم کسی میتونه راهنماییم کنه؟

داستان فیلم راجع به یه فرد روحانی تو کلیسا هست. یک روز توی مراسم اعتراف یه نفر بهش میگه من میخوام هفته ی دیگه تو رو بکشم. چون وقتی بچه بودم یکی مثل تو من رو مورد آزار قرار داده. فیلم راجع به اتفاقاتی هست که تو این یک هفته میفته.

دوستان من دنبال یه فیلمی میگردم، اسمشو نمیدونم کسی میتونه راهنماییم کنه؟

داستان فیلم راجع به یه فرد روحانی تو کلیسا هست. یک روز توی مراسم اعتراف یه نفر بهش میگه من میخوام هفته ی دیگه تو رو بکشم. چون وقتی بچه بودم یکی مثل تو من رو مورد آزار قرار داده. فیلم راجع به اتفاقاتی هست که تو این یک هفته میفته.
Calvary 2014

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or