Movie Center

الان که star wars هست، (اونم پر کار تر و موفق تر از همیشه) شاید واقعا نیازی به star trek دیده نمیشه. بنظرم اگر واقعا ایده خیلی خفنی نداشته باشن ساختش واجب نیست...
تنها شباهت این ها رو من در ژانر شون میدونم و هر کدوم شون یه تجربه متفاوتی داره. منتظر قسمت های جدید هر دو سری هستم

تنها شباهت این ها رو من در ژانر شون میدونم و هر کدوم شون یه تجربه متفاوتی داره. منتظر قسمت های جدید هر دو سری هستم
من بجز سری جدید Star trek (از 2009 فکر کنم. که ابرامز ساخت) نسخه های قبلیو ندیدم ولی شخصا Star wars هارو "خاص" تر میدونم... :دی یونیورس غنی تر بنظر میرسه و همچنین کاراکتر ها و داستان هاش دوست داشتنی تر هستن :دی
البته ضد ST نمیخوام حرف بزنم. همین سری اخر خیلی فیلم های خوبی بودن. مخصوصا Into the Darkness که از بهترین اکشن های این دهه بود بنظرم

من بجز سری جدید Star trek (از 2009 فکر کنم. که ابرامز ساخت) نسخه های قبلیو ندیدم ولی شخصا Star wars هارو "خاص" تر میدونم... :D یونیورس غنی تر بنظر میرسه و همچنین کاراکتر ها و داستان هاش دوست داشتنی تر هستن :D
البته ضد ST نمیخوام حرف بزنم. همین سری اخر خیلی فیلم های خوبی بودن. مخصوصا Into the Darkness که از بهترین اکشن های این دهه بود بنظرم
دقیقا در این شکی نیست که Star Wars غنی تر و پربار تر و حتی خاص تر از Star Trek هست. قسمت آخری هم خوب بود با اکشن های زیاد اما به فیلم های ابرامز نمیرسه.

• Like
Reactions: HIGH DEVS
9csn_maxresdefault.jpg

فیلم اخرالزمانی Cargo با بازی Martin Freeman تاریخ انتشار 18 May | دانلود

آخرین ویرایش:
این فیلم فرهادی به نام Everybody Knows نگرانی برایم ایجاد میکنه آیا فیلمش از خط قرمز عبور کرده؟ آیا درجه سنی PG-13 یا R است. چون یک فیلمی که با توجه به موضوعش و ژانر، منو خیلی یاد Mother میندازه و فرهادی فیلمی ساخته که قبلا امتحانش نکرده. انتخاب دو زوج واقعی یعنی خاویر باردم و پنه لوپه کروز، نگرانی برایم به وجود آورده که شاید تو ایران اکران عمومی نشه یا نسخه سانسور شده باشه؟ در هر صورت نمیدونم معجون فرهادی از چی قراره باشه؟

یعنی شاهد بغل، ماچ و بوسه هستیم8-|؟؟؟؟ اکران تو ایران براش سخته!

آخرین ویرایش:
این فیلم فرهادی به نام Everybody Knows نگرانی برایم ایجاد میکنه آیا فیلمش از خط قرمز عبور کرده؟ آیا درجه سنی PG-13 یا R است. چون یک فیلمی که با توجه به موضوعش و ژانر، منو خیلی یاد Mother میندازه و فرهادی فیلمی ساخته که قبلا امتحانش نکرده. انتخاب دو زوج واقعی یعنی خاویر باردم و پنه لوپه کروز، نگرانی برایم به وجود آورده که شاید تو ایران اکران عمومی نشه یا نسخه سانسور شده باشه؟ در هر صورت نمیدونم معجون فرهادی از چی قراره باشه؟

یعنی شاهد بغل، ماچ و بوسه هستیم8-|؟؟؟؟ اکران تو ایران براش سخته!
اینجا فیلم هایی که دوز "اکشن عاطفیشون" بخش بزرگی از پیکره ی فیلم رو تشکیل میده رو هم خیلی حرفه ای سانسور میکنن و از تلویزیون پخش میکنن.(از عقب و جلو و وسط کارمیزنن یه چیز جدید خلق میکنن اصن:دی) دیگه چهار تا ماچه و بوسه که چیزی نیست براشون. ضمن اینکه اصن خیلی بعید حتی یکذره فضای کار به اون سمت ها بره نه فرهادی زیستش اون بوده و حتما مخاطب هاش تو ایران رو هم مدنظر داره و نه اینکه کلا تم فیلماش نیازی به این چیزا داره.کروز و باردم هم انتخابشون به خاطر این نبوده که بخوان تو فیلم باهم ور برن(گاسپر نوعه که نیست فرهادیه:دی) هر دوتاشون تمایل زیادی به کار با فرهادی داشتن و خود فرهادیم حتما براش افتخاره کار کردن با اینا.

• Like
Reactions: TeTration
اینجا فیلم هایی که دوز "اکشن عاطفیشون" بخش بزرگی از پیکره ی فیلم رو تشکیل میده رو هم خیلی حرفه ای سانسور میکنن و از تلویزیون پخش میکنن.(از عقب و جلو و وسط کارمیزنن یه چیز جدید خلق میکنن اصن:D) دیگه چهار تا ماچه و بوسه که چیزی نیست براشون. ضمن اینکه اصن خیلی بعید حتی یکذره فضای کار به اون سمت ها بره نه فرهادی زیستش اون بوده و حتما مخاطب هاش تو ایران رو هم مدنظر داره و نه اینکه کلا تم فیلماش نیازی به این چیزا داره.کروز و باردم هم انتخابشون به خاطر این نبوده که بخوان تو فیلم باهم ور برن(گاسپر نوعه که نیست فرهادیه:D) هر دوتاشون تمایل زیادی به کار با فرهادی داشتن و خود فرهادیم حتما براش افتخاره کار کردن با اینا.

قطعا انتظار نداشتم که حرفم از ماچ و بوسه رو با فیلم های گاسپر نوعه مقایسه کنی؟ شاید میخواستی جو بدی برادر؟:D اولا فیلم فرهادی یک فیلم Psychological Thriller هست و با لایگ لاینی خوندم، به نظر می یاد که فیلم یک جورایی با فضای فرهادی جور نیست. این که فرهادی مدام فیلم هایش درام خانوادگی بوده و در همین چارچوب پیش رفته اما فکر کنم این فیلم از اون چهارچوب جدا بشه. منظور از ماچ و بوس قطعا ماچ و بوس ها یا بغل در حد یک فیلم PG-13 خانوادگی باشه یا اگر بخاطر موضوعی که داره و نمیدونم چقدر Language اش غلیظ باشه، بتونه R بگیره. انتخاب خاویر و کروز قطعا بخاطر این که دست فرهادی بیشتر برای برقراری ارتباط کاراکتر باز باشه و دیگر مشکلی و حرف و حدیثی خود ایرانی ها و سینمای سفارشی ایران درست نکنند که یک درصد فیلم فرهادی، از خط قرمز عبور کند.
تصویری از فیلم منتشر شده، نشون دهنده این هست که تیپ خاویر باردم، شبیه تیپ شهاب حسینی در فیلم فروشنده هست. البته یک تصویر هم تازه اومده که کاپشنش خیلی شبیه کاپشن شهاب در فروشنده هست.

448C47AE00000578-0-image-a-35_1505991025114.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HIGH DEVS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or