Movie Center

1.jpg

زک پن به تازگی اعلام کرده است که در اصل قرار بود داستان فیلم X2: X-Men United براساس The Dark Phoenix Saga ساخته شود ولی زک پن اعتقاد داشت که برای انجام این کار بسیار زود است.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.jpg

بنا بر اطلاعات منتشر شده، Ludwig Göransson (بلک پنتر)، وظیفه ساخت موسیقی متن فیلم ونوم را برعهده گرفته است.​

152240048274133560-750x500.jpg

تولیدات Blumhouse، در حال تهیه و تولید فیلم درام خانوادگی «بین زمین و آسمان» (Between The Earth and Sky) به کارگردانی و نویسندگی «وینا ساد» (Veena Sud) در تورنتو کانادا است.

در این فیلم، ستارگان سابق سریال «قتل» (The Killing)، یعنی «میرل انوس» (Mireille Enos) و «پیتر سارسگارد» (Peter Sarasgard) به همراه «جویی کینگ» (Joey King) نقش آفرینی می کنند. جزییاتی از داستان هنوز منتشر نشده است اما تهیه کنندگان این اثر «جیسون بلوم» (Jason Blum)، «الیکس مدیگان» (Alix Madigan) و «کریستوفر تریساریو» (Christopher Tricario) هستند.

یک سال پیش، «بلوم هوس پروداکشن» (Blumhouse Production)، فیلم «برو بیرون» (Get Out)، اثر «جوردن پیلی» (Jordan Peele) را برای حضور در جشنواره فیلم ساندس تهیه کرد؛ فیلمی که بعد از مدتی در فصل جوایز موفقیت زیادی را کسب کرد. این فیلم توانست با بودجه ساخت 4.5 میلیون دلار، نزدیک 255 میلیون دلار در باکس آفیس جهانی فروش داشته باشد.

«انوس» (Enos) به تازگی در سریال آنتولوژی شبکه آمازون به نام (Philip K.Dick Electric Dreams) حضور داشته است و «وینا ساد» هم امسال، سریال «هفت ثانیه» (Seven Seconds) محصول شبکه «نتفلیکس» (Netflix) را تهیه و تولید کرده بود که مورد استقبال منتقدان و مخاطبان قرار گرفت.

منبع : Deadline

1.jpg
قبلا حضور جسیکا چستین در فیلم X-Men: Dark Phoenix همراه با تصاویری تایید شده بود ولی هرگز گفته نشده بود که این بازیگر عهده دار چه نقشی در این فیلم هست. به تازگی شایعه شده است که این ستاره هالیوود، در نقش شخصیت Miss Sinister بازی می کند.

قبلا حضور جسیکا چستین در فیلم X-Men: Dark Phoenix همراه با تصاویری تایید شده بود ولی هرگز گفته نشده بود که این بازیگر عهده دار چه نقشی در این فیلم هست. به تازگی شایعه شده است که این ستاره هالیوود، در نقش شخصیت Miss Sinister بازی می کند.
بازیگر قابلی یه. خیلی هم با استعداده، خوشم میاد ازش و امیدوارم تو نقشش موفق باشه.
بیصبرانه منتظرم فیلم اکران بشه اگه این تاخییر های پی در پی فیلم کار دستش نده

• Like
Reactions: Jill-Valentine
آره، فقط برا یکبار دیدن. نه اینکه بخوای آرشیو کنی:D. راستی کدومشو میگی؟ چون 4 قسمته:D
اصلا نمیدونم چند قسمته چون نیم ساعت پیش تازه اسمشو شنیدم :D
منظورم همین اخری بود.ولی اگر هر چهار قسمت بهم داستان هاشون وصله بگو همشو ببینم اما اگر داستان هاشون بهم ربط نداره لطفا بگو کدوم قسمتش قشنگه فقط اون رو بگیرم؟؟؟؟

اصلا نمیدونم چند قسمته چون نیم ساعت پیش تازه اسمشو شنیدم :D
منظورم همین اخری بود.ولی اگر هر چهار قسمت بهم داستان هاشون وصله بگو همشو ببینم اما اگر داستان هاشون بهم ربط نداره لطفا بگو کدوم قسمتش قشنگه فقط اون رو بگیرم؟؟؟؟

مهدی جان، فیلم های Insidious، به نظر من فقط قسمت اول (مخصوصا پایان قسمت اولش) ودومش (کارگردانش جیمز وانه) بهتر از قسمت سوم چهارمه (این که فاجعه است:D). در مورد ارتباط داستانی با بقیشون هم بگم که به نظرم بهتره ببینیشون ولی اگر هم ندیدی به راحتی می تونی متوجه داستانش بشی. این سری بخاطر فروش خوبی که داشته هنوز ادامشو دارن میسازن. قرار بود The Last Key (قسمت چهارمش) آخرین قسمت باشه و ظاهرا قسمت پنجمی هم در کاره. ببخشید اینقدر زیاد شد توضیحاتم:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SPRADA and ps34
مهدی جان، فیلم های Insidious، به نظر من فقط قسمت اول (مخصوصا پایان قسمت اولش) ودومش (کارگردانش جیمز وانه) بهتر از قسمت سوم چهارمه (این که فاجعه است:D). در مورد ارتباط داستانی با بقیشون هم بگم که به نظرم بهتره ببینیشون ولی اگر هم ندیدی به راحتی می تونی متوجه داستانش بشی. این سری بخاطر فروش خوبی که داشته هنوز ادامشو دارن میسازن. قرار بود The Last Key (قسمت چهارمش) آخرین قسمت باشه و ظاهرا قسمت پنجمی هم در کاره. ببخشید اینقدر زیاد شد توضیحاتم:D
اتفاقا من همیشه طرفدار پست های طولانی با محتویات غنی هستم تا کامنت های کوتاه :D
مرسی از توضیحات کاملت :x پس قسمت اول و دومش رو الان میزارم سر دانلود کافی هست.مثلا فیلم rec به نظرم قسمت اول دومش فوق العاده عااااااالی بودن ولی قسمت سوم و چهارمش افتضاااااح به تمام معنا.پس همینم یک و دوشو فقط میبینم.
............
یه سوال دیگه هم ازت دارم :D
من دیشب فیلم کشتن گوزن مقدس رو دیدم و خییییلی خوشم اومد چون این نوع داستان های گنگ رو خیلی خوب درک میکنم.سوالم اینه بین سال های ۲۰۱۶ تا امروز فیلمی در این حد مبهم و سنگین چیزی داری بهم معرفی کنی؟؟؟؟ عمدا گفتم ۲۰۱۶ به بعد چون فیلم های قبل تر نظیر تلقین،جزیره شاتر،دشمن،جاده ی مالنهالد،دیگران،بزرگراه گمشده و... رو همه دیدم :D

• Like
Reactions: Jill-Valentine
اتفاقا من همیشه طرفدار پست های طولانی با محتویات غنی هستم تا کامنت های کوتاه :D
مرسی از توضیحات کاملت :x پس قسمت اول و دومش رو الان میزارم سر دانلود کافی هست.مثلا فیلم rec به نظرم قسمت اول دومش فوق العاده عااااااالی بودن ولی قسمت سوم و چهارمش افتضاااااح به تمام معنا.پس همینم یک و دوشو فقط میبینم.
............
یه سوال دیگه هم ازت دارم :D
من دیشب فیلم کشتن گوزن مقدس رو دیدم و خییییلی خوشم اومد چون این نوع داستان های گنگ رو خیلی خوب درک میکنم.سوالم اینه بین سال های ۲۰۱۶ تا امروز فیلمی در این حد مبهم و سنگین چیزی داری بهم معرفی کنی؟؟؟؟ عمدا گفتم ۲۰۱۶ به بعد چون فیلم های قبل تر نظیر تلقین،جزیره شاتر،دشمن،جاده ی مالنهالد،دیگران،بزرگراه گمشده و... رو همه دیدم :D

بفرما:

Nocturnal Animals

10Cloverfield Lane

Silence

The Neon Demon

Nerve

Lion

The Lost City of Z

A Ghost Story

Mother

The Beguiled

Detroit

البته بعضی از این فیلم ها به قول معروف داستان کمر شکنی ندارن:D، ولی بهت قول می دم مهدی جان راضی میشی ازشون و صدالبته عاشق داستانشون:D

• Like
Reactions: yonestm and ps34
Heath-Ledger-and-Joaquin-Phoenix-as-the-Joker.jpg
تاد فیلیپس، کارگردان فیلم مستقل Joker، به تازگی اعلام کرده است که این فیلم در حقیقت مقدمه فیلم The Dark Knight (یه کارگردانی کریستوفر نولان) می باشد و ما در این فیلم شاهد تبدیل شدن این شخصیت معروف به دلقک شاهزاده جرم جنایت می شویم. لازم به ذکر است که این جزء دنیای سینمای DCEU نمی باشد و برای خود عنوانی مستقل هست. از طرفی دیگر، می توان گفت این فیلم قسمتی دیگر از دنیای سینمایی سه گانه Dark Knight محسوب می شود وقایع داستانی آن مربوط به 20 سال قبل از سه گانه Dark Knight است. یکی از منایع الهام این فیلم کامیک The Killing Joke می باشد. هنوز بازیگر نقش شخصیت جوکر تعیین نشده است ولی احتمال می رود که واکین فینیکس عهده دار این نقش شود. تاریخ اکران دقیق این فیلم مشخص نشده است. مارتین اسکورسیزی تولید کننده این فیلم می باشد.

Screenrant

تاد فیلیپس، کارگردان فیلم مستقل Joker، به تازگی اعلام کرده است که این فیلم در حقیقت مقدمه فیلم The Dark Knight (یه کارگردانی کریستوفر نولان) می باشد و ما در این فیلم شاهد تبدیل شدن این شخصیت معروف به دلقک شاهزاده جرم جنایت می شویم. لازم به ذکر است که این جزء دنیای سینمای DCEU نمی باشد و برای خود عنوانی مستقل هست. از طرفی دیگر، می توان گفت این فیلم قسمتی دیگر از دنیای سینمایی سه گانه Dark Knight محسوب می شود وقایع داستانی آن مربوط به 20 سال قبل از سه گانه Dark Knight است. یکی از منایع الهام این فیلم کامیک The Killing Joke می باشد. هنوز بازیگر نقش شخصیت جوکر تعیین نشده است ولی احتمال می رود که واکین فینیکس عهده دار این نقش شود. تاریخ اکران دقیق این فیلم مشخص نشده است. مارتین اسکورسیزی تولید کننده این فیلم می باشد.

Screenrant

یعنی بقالی سر کوچه رو بزاری وارنر بهتر از الانشون اداره میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or