Movie Center

از همونجایی فک کنم قراره شروع بشه که قسمت اول تموم شد :wow:
سایز خانم شگفت انگیز بزنم به تخته تکون نخوره :دی امیدوارم یه چیز موندگار بشه چند سالیه من انیمیشن می بینم یه مدت بعد یادم میره دیده بودم یا نه

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
از همونجایی فک کنم قراره شروع بشه که قسمت اول تموم شد :wow:
سایز خانم شگفت انگیز بزنم به تخته تکون نخوره :D امیدوارم یه چیز موندگار بشه چند سالیه من انیمیشن می بینم یه مدت بعد یادم میره دیده بودم یا نه

یه دوبله داشت ادم یخیه جنوبی حرف میزد ..
چقدر خوب بود ..

یه دوبله داشت ادم یخیه جنوبی حرف میزد ..
چقدر خوب بود ..
دوبله گلوری بود :) تا همین دو سه ماه پیش هم فعال بودن ولی متاسفانه با رفتن مدیر دوبلاژشون ینی اقا مهرداد رئیسی به امریکا دیگه فعالیت خاصی ندارن :((

دوبله گلوری بود :) تا همین دو سه ماه پیش هم فعال بودن ولی متاسفانه با رفتن مدیر دوبلاژشون ینی اقا مهرداد رئیسی به امریکا دیگه فعالیت خاصی ندارن :((
مهرداد رئیسی کی رفت آمریکا؟ :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
من منتظر دوبله گلوری کوکو بودم :|
وااااای عجب فاجعه ای! :| نصف خاطراتم منم برد :|
همیشه با خودم میگفتم چرا مهرداد رئیسی تو دید نیست! این که از همه بهتره انقدر کارش درسته چرا بهش بها نمیدن... حیف شد محمدرضا علیمردانی چند وقتیه شناخته شده من امیدم به این بود که مهرداد رئیسی هم برمی گرده کار میکنه بیشتر دیده میشه خیلی ناامید شدم.
به معنای واقعی کلمه یه استاد بی نظیر دوبله بود، کپسول استعداد حیف شد تو این طویله هر کی خوب باشه یا تو سرش می زنن فرار میکنه یا می مونه همرنگ خودشون میشه :|

مهرداد رئیسی کی رفت آمریکا؟ :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
من منتظر دوبله گلوری کوکو بودم :|
وااااای عجب فاجعه ای! :| نصف خاطراتم منم برد :|
همیشه با خودم میگفتم چرا مهرداد رئیسی تو دید نیست! این که از همه بهتره انقدر کارش درسته چرا بهش بها نمیدن... حیف شد محمدرضا علیمردانی چند وقتیه شناخته شده من امیدم به این بود که مهرداد رئیسی هم برمی گرده کار میکنه بیشتر دیده میشه خیلی ناامید شدم.
به معنای واقعی کلمه یه استاد بی نظیر دوبله بود، کپسول استعداد حیف شد تو این طویله هر کی خوب باشه یا تو سرش می زنن فرار میکنه یا می مونه همرنگ خودشون میشه :|
یـ سه ماهی میشه :(( متاسفانه اینم مثل بقیه اینقدر جلوش سنگ انداختن که مجبورش شد بره =(( یـ استدیو اونجا زده تو کار صداگزاری انیمیشن و گیم (زبان انگلیسی) یک ویدئو هم تو سایشتون گذاشتن مربوط میشه به برنامه تب پنج شنبه شب شبکه طپش اونجا میگه که چرا از ایران رفت پیشنهاد میکنم حتما ببینی
http://dl.glorytoon.com/dl/Mehrdad.Raissi.Tapesh.TV.720p.WEBRip.x265_www.Glorytoon.com_.mkv

آخرین ویرایش:
دو خبر کوتاه
---------------------------

kungfuryMF-768x432.jpg
بنا بر اطلاعات منتشر شده، بازیگر معروف سینما؛ «مایکل فاسبندر» قرار است در ادامه فیلم کوتاه اکشن/کمدی Kung Fury حضور داشته باشد. هزینه ساخت Kung Fury؛ این عنوان موفق در کمپینی که توسط سازندگان در وبسایت «کیک استارتر» راه اندازی شده بود جمع آوری شد. هدف اصلی آنها فقط 200 هزار دلار بود ولی بعد موفق شدند 630 هزار دلار جمع آوری کنند. بالای 40 میلیون نفر در زمان انتشار این عنوان فوق العاده آن را تماشا کردند.

----------------------------------------

aquietposterfb.jpg

تریلری جدید از عنوان ترسناک A Quiet Place با هنرنمایی «امیلی بلانت» منتشر شد.

تاریخ اکران: 6 آپریل

720p

james-hetfield-cast-in-ted-bundy-movie-2018-read-06cd49bd-584a-492c-92e3-b56fe4ce12b8.jpg
«جیمز هتفیلد»؛ خواننده معروف گروه هوی متال «متالیکا»، قرار است به بازیگران فیلم تریلر Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile ملحق شد. داستان این فیلم در مورد قاتل زنجیره ای معروف «تد باندی» هست و «زک افران» قرار است در نقش این قاتل بازی کند. از طرفی دیگر «جیمز هتفیلد» در نقش یک افسر با سابقه به اسم «باب هیوارد» بازی می کند. «باب هیوارد» اولین مامور قانونی بود که «تد باندی» را در سال 1975 دستگیر کرد.

Rollingstone

lrl_5fc5ef02-6e0f-461e-a76f-7016bdb8ad6c.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or