K I 1 1 E R
ناظم انجمن
تو داستانا وقتی یبار از مرگ برمیگرده لباس مشکی میپوشه اینجام طبق اخر فیلم BVS و چندتا توییتی که بازیگرش میزاره و به لباس مشکی اشاره کرده بوده همه انتظار داشتن تو فیلم که برمیگرده لباس مشکی بپوشه!دوستان چندتا سوال در رابطه با لیگ عدالت
این لباس مشکلی سوپرمن جریانش چیه ما که ندیدیم چیزی!
Green lantern شنیده بودم قرار بوده باشه یه جایی از فیلم![]()
دوستان V for Vendetta مناسب با خانواده دیدن هست؟
آقا ولش کن همون تنهایی ببینم بهتره ، ممنوندو سه جاش صحنه متوسط داره. اگر با سانسور ببینین چیزیو فکر نکنم از داستان از دست بدین
همیشه سعی کن بلوری ببینی ، چون اکثر اوقات محتوای اضافی دارندوستان JL ۴.۵ گیگی رو بگیرم یا وایسم برا bluray?
نسخه کاگردان که نمیاد ...
چکار کنم؟
همينو بگير بره، ارزش صبر كردن واسه bluray ندارهدوستان JL ۴.۵ گیگی رو بگیرم یا وایسم برا bluray?
نسخه کاگردان که نمیاد ...
چکار کنم؟
نسخه بلوری صحنه اضافه نداره؟چون شایعه شده بود دارههمينو بگير بره، ارزش صبر كردن واسه bluray نداره
چقدر در هم برهم شده پستو داستانا وقتی یبار از مرگ برمیگرده لباس مشکی میپوشه اینجام طبق اخر فیلم BVS و چندتا توییتی که بازیگرش میزاره و به لباس مشکی اشاره کرده بوده همه انتظار داشتن تو فیلم که برمیگرده لباس مشکی بپوشه!
تو نسخه ای که اسنایدرم ساخته بوده یه اشاره ای به لباس مشکی میشه ویدیوش یه هفته ای میشه لو رفته تو یوتوب میتونید ببینید که وارنر از فیلم حذف کرده بوده.
لنترنا هم اولین فیلم که دارن با ارتش استپن وولف میجنگن نشونشون میده.احتمالا اخر فیلمم باز یه اشاره ای تو نسخه اسنایدر میشده بهشون که معلوم نیست حذف شده یا نبوده اصلا همچین چیزی!