Movie Center

73310418284518154446.jpeg

^^^
این پیکسار تا نابودمون نکنه ول کن نیست...
اتفاقا همین الان Coco رو دیدم... بهترین انیمیشن این چند سال اخیر بود به نظر من... محشر... محشر...
اشکم رو در اوردن نامردا:((
همون اوایل فیلم که کوکو یکدفعه برگشت گفت "Papa is home?" جزو بهترین سکانس های تاریخ پیکسار بود...

2.jpg

شایعه: «زک اسنایدر» اواخر سال گذشته از DCEU اخراج شده است

به دنبال جدایی «زک اسنایدر» از تیم سازنده فیلم «لیگ عدالت» در ماه می سال 2017، به‌تازگی ادعاشده است که این کارگردان چند ماه بعد از اعلام رسمی خروج خود؛ از DCEU اخراج شده است. در آن زمان بود که ایشان اعلام کرده بود که نیز به استراحت کاری به خاطر مرگ دخترش «اتم اسنایدر» Autumn Snyder دارد که ماه مارس 2017 مشخص‌شده بود که خودکشی کرده است.

«زک اسنایدر» می‌گوید:

«من فکر می‌کنم که این عمل بسیار سختی است که به کار خود برگردم. پس بنابراین تصمیم گرفتم که از فیلم‌ها فعلاً دور شوم تا بتوانم همراه با خانواده‌ام و فرزندانم باشم زیرا آن‌ها در موقعیت و زمان بسیار سختی هستند.»

بعد از خروج او از تیم سازنده، «جاس ویدون» کارگردانی فیلم «لیگ عدالت» را برعهده‌ گرفت.

برمی‌گردیم به زمان حال، نویسنده سابق وب‌سایت Mashable می‌گوید نمی‌تواند به‌طور صریح اعلام کند ولی به‌تازگی مشخص‌شده است «زک اسنایدر» از DCEU اخراج شده است. ایشان نیز بعد از مرگ دختر زک اسنایدر در وب‌سایت Mashable مقاله‌ای به این مضمون Limited at best, dunzo at worst در مورد نقش زک اسنایدر DCEU منتشر کرده بود.

1.jpg

لازم به ذکر است که تا ماه دسامبر 2017 زک اسنایدر کارگردانی هیچ‌گونه فیلم‌های DCEU را برعهده‌گرفته نگرفته است اما احتمال می‌رود که تهیه‌کنندگی چندین فیلم این دنیای سینمای را من‌جمله Aquaman را در دست دارد.

Screenrant

آخرین ویرایش:
دو خبر کوتاه
----------------------------

3.jpg

استودیوی «پیکسار» به تازگی اعلام کرده است که تریلری جدید از انیمیشن مورد انتظار The Incredibles 2 را در اولین هفته بازی های المپیک پیونگ‌چانگ منتشر خواهد کرد.
تاریخ اکران: 15 ژوئن

-------------------------------------

1.jpg
بنا بر اطلاعات منتشر شده، «ناتالی پورتمن» ستاره محبوب سینما، خود را آماده کرده است که بار دیگر به دنیای سینمایی MCU برگردد. این بازیگرآخرین بار در فیلم Thor: The Dark World حضور داشت.

واااااااای این پوستر دیدم چقدر خوشحال شدم:x
فکر کنم قسمت اول شگفت انگیزان رو 9 10 یا شایدم 11 سالم بود دیدم آخر قسمت اول (به قول بچگیامون) یه آدم شرور دیگه سر و کلش پیدا میشه ولی دیگه دنبال خبر از انتشار قسمت دومش نبودم و همیشه هم فکر میکردم که اومده ولی من ندیدم تا اینکه بلاخره این پوستر دیدم!
فقط امیدوارم مثل قسمت اولش جذاب و ماندگار باشه.

چند نقد از مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر و کل جشنواره :

1-جشنواره سی و ششم با تمام فرود وفراز ها به پایان رسید در حالیکه هیچ کدوم از فیلم ها را ندیدم و به نظرم نمیسرفد که مبلغی بالغ بر 15 هزار تومن برای دیدن هر یک از فیلم ها بدهی کنارش هم با چهره غمگین از سینما بیرون بیایی! حالا جدا از این جشنواره فیلم فجر که نزدیک سی و شش سال برگزار می شود، هم چنان از قوانین کهنه ای رنج می برد. هر جشنواره و فستیوال و مراسمی در جهان که به فیلم ها اهدا داده می شود، در طی سالهایی دچار تغییر و تحول شده اند؛ به طور مثال در اسکار های گذشته بخش انیمیشن نداشتیم که اضافه شد و هم چنین بهترین های کمدی و درام جدا از هم بودند که در این پنجاه سال، همه در یک بخش حضور یافتند. جشنواره فجر جشنواره عجیبی است، چنین جشنواره ای که شبیه اسکار عمل می کند در حالیکه فقط یک هفته فرصت دیدن فیلم ها فراهم است و در کنارش هم چند داور که فقط در چند بحش تخصص نظر دادن دارند در حالیکه نصفی از انان هیچ کدوم تخصصی در نظر دادن در مورد بهترین جلوه های ویژه و بخش های فنی ندارند. فجر نیاز دارد که تغییر اساسی پیدا کند، اگر می خواهد مثل اسکار رفتار کند، باید تعداد اعضای داوران را بیشتر کند تا بتوانند دقیق تر نظر بدهند یا این که مثل جشنواره کن یا ونیز، به جای دادن جایزه به بخش های فنی، بخش هایی مربوط به کلیت فیلم ها داده شود.

2- اختتامیه جشنواره به شدت ضعیف بود، هم از دکور ضعیف رنج می برد و هم از مجری گری ضعیف. مسخره ترین بخش هم دادن جوایز به بازیگران بود. رضا رشید پور یک طوری نامزد ها و برندگان اعلام می کرد که انگار یاد مسابقه استعداد یابی American Idol می افتم تا این که جایزه تعلق بگیرد. مثل این می ماند که انگار بر اساس تعداد آرای مردم، بهترین بازیگر را انتخاب می کرد و به طور مسخره گونه ای می گفت که «مهناز افشار حذف شد، فقط دو نفر می ماند!!!!) به نظرم این قسمت در شان یک مراسم نبود. در کدام مراسم دیدی که این گونه جایزه را اعلام کند، توی کن یا توی اسکار؟؟؟؟ یا رفتار یک جورایی توهین به خود بازیگر هم می بود.

3- تا حالا متوجه شدی که جایزه بهترین فیلم در این سال های فجر، به شدت یک طرفه و جبهه گرا بوده است؟ فیلم هایی برنده شدند که همه دید میهن پرستانه در آن وجود داشته و همیشه جهت گیری به سمت نظام و کشور داشته است؛ مثلا در سالی که ابد و یک روز برنده قطعی بهترین فیلم بود، جایزه را به ایستاده در غبار دادند یا سال پیش که نسبتا سال ضعیف تری از امسال بود، فیلم را به ماجرای نیمروز دادند در حالیکه فیلم بدون تاریخ، بدون امضا لیاقت بیشتری داشت یا سال جشنواره 91، به فیلم استرداد دادند که واقعا شان مراسم را پایین آورد در حالیکه می توانستند به دربند بدهند. امسال از همین قاعده مستثنی بود که جایزه را به تنگه ابو قریب دادند که ارزش نهایی فیلم را نمی دانم چون که ندیدم اما می دانم که فیلم یک فیلم جبهه گرایی است که عده ای از افراد خاص سینمای ایران را خوشحال می کند!!!!!

4- سخنرانی ابراهیم حاتمی کیا هم یاد یک برنامه ای به نام تریبون آزاد افتادم که سالها پیش از شبکه 3 سیما پخش می شد، توی این مدت حاتمی کیا آن قدر دل پری که آن بی جهت بوده، داشته که می خواسته فقط یک تریبون پیدا کنه تا شکایت خود را اعلام کنه، سخنرانی ابراهیم حاتمی کیا در شان یک مراسم نبود و مراسم را از حدی که بود، پایین آورد. رشید پور که چندان طرفدارش نیستم، جوابی دندان تیزی داد که حاتمی کیا چندان موضوع را بزرگ نکند. حاتمی کیا طوری بیان می کرد که هیچ وقت در طی این چهل سال به تلویزیون دعوت نشده در حالیکه من در یک سال، چند بار حاتمی کیا در برنامه های مختلف سیاسی و فرهنگی بی محتوا دیدم. حالا حرف یک ببیننده راست است یا حرف تو؟ حالا من از طرفداران حاتمی کیا نیستم و معمولا فیلم هایش برای حمایت از گروه خاص است. کسانیکه پیرو تفکر حاتمی کیا هستند، مثل یک گروه زامبی می مانند که حتی شوخی با نام فیلمش (به وقت شام که با شوخی به وقت ناهار یا بفرمایید شام تعبیر شد) ! جنبه شوخی ندارند و طوری رفتار می کنند که انگار الانا می خواهند شما را گاز بگیرند! به رنگ ارغوان بهترین فیلم اوست و بقیه فقط شعار است و بس!

آخرین ویرایش:
من اصلاً نمی‌فهمم درد حاتمی کیا چیه؟
بودجۀ میلیاردی که می‌گیره و تریبونهای یه طرفه هم در اختیارشه، مشکلش چیه واقعاً؟ اینکه بقیۀ کارگردانها که مثل خودش فکر نمی‌کنن وجود دارن دیگه انقدر براش غیر قابل تحمل شده؟
هر چند وقت یه بار هم می‌پره یکی رو گاز می‌گیره، یه روز فرهادی، یه روز کیارستمی و حالا رشیدپور !!!
یه عده از فیلمش خوششون نیومده اما مشکل رو تو فیلم خودش نمی‌بینه و می‌گه هر کی از فیلم من خوشش نمیاد دشمنه و قصد خاصی داره. کلاً انگار حق داشتن سلیقۀ شخصی (یا حتی حیات) رو برای کسی غیر خودش قائل نیست.
وقعاً کارگردان کاربلدی بود که به قول یکی حسادت به موقعیت فرهادی، مغزش رو نابود کرد.
علی معلم چند سال پیش گفته بود حاتمی کیا حکم بچۀ ننر سینما داره راست می‌گفت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or