Origami 2008
عضو تحریریه
در مورد موفقیت بلک پنتر کسی چیزی نگفت؟
خوب خودم ندید میگم، همونطور که می دونید بازیگرهای اصلی فیلم سیاه پوست ها هستن این دقیقا دلیل تمام بازخوردهای مثبت به فیلمه، موفقیت تجاری احتمالی فیلم هم به همین موضوع بر می گرده و البته سیاست های کثیف هالیوود! فیلم که خودش چیزی نداره، زباله!اگر بازیگر سیاه پوست نداشت اون موقع عیار واقعیش مشخص می شد
شت! کارگردانش هم سیاه پوسته! من دیگه حرفی ندارم![]()
کاربر گرامی @Alkazar ، ایشون داره به طور مستقیم طعنه به کسانی مثل من و غیره که در فیلمی به نام Get Out به جای بحث در مورد محتوا و فرم فیلم، به حاشیه ی آن مسئلهسیاه پوست بودن آن که علت اصلی موفقیت فیلم بوده، داره میزنه که واقعا چنین فکری این کاربر یا بهتره بگم این بشر در مورد ما می کند؟ اگر چنین تفکری دارد دیگه من چه میتونم بکنم؟ خوب داشته باشه به من ربطی نداره!!!
خب قدم به قدم میرم جلو و به شدت حوصله بحث دارم. قدم اول این است که باز بر روی حرفم ایستادم تا آخر عمرم و می گویم فیلم Get Out بد است! به قول فراستی فیلم ما قبل بد است. کارگردانی ضعیف، فیلم نامه تو دیوار، بازی های خشک و ماسمالی شده، میزانس های نادرست و..... فیلم آن قدر بد است که مخاطبی مثل من جز دلیل موفقیت را این موضوع می داند و گرنه ده بیست تا فیلم دیگر می توانستند جای Get Out را در مراسم های گوناگون اهدای جوایز بگیرند. حتی اگر آن ده تا هم از دید من بد باشد، بهتر از Get Out هستند. البته بعد از Oscar 89 ، میلیم به اسکار کم شده.
حالا قدم دوم مربوط به Black Panther؛ نوش جون رایان کوگلر که فیلمی ساخته که تونسته رگ خواب منتقدان رو پیدا کنه . اما من هنوز فیلم را ندیدم و نمیتونم درموردش قضاوت کنم و متای 87 بودنش برام ملاک نیست هر چه قدر هم تریلر هاش خفن باشه که از اون طرف تریلر یه نوع تبلیغ گول زننده است، چون امسال پیش داوری در مورد امتیاز های فیلم های اسکار امسال کردم که بعد از تماشای آن، به شدت ناامید شدم و حتی بگویم که همگی به جز دو سه تا زیر متوسط بودند (اشاره کامل به لیدی برد و Get Out که هر دو راتن تومیتو 99 گرفتند!). رایان کوگلر قبلا حساب پس داده و فیلم اولی خوب به نام Fugutive Station داره که فکر نکنم اونم دیده باشی؟! Creed رو دوست نداشتم چون همانند سری فیلم های راکی کلیشه ای بود.
اما در مورد کارگردان Get Out که می خواهد در فیلم اولش حرف گنده تر از دهنش بزند و در ان هم ناموفق می شود، باید برود همان فیلم نامه گربه بازی Keanu بنویسد که همان حد هم استعداد دارد.
آقا، آنتونی فاکوئا که میشناسی؟ یکی از دوست داشتنی کارگردان های من است؛سیاه پوستم هست و دو تا فیلم خوب مثل اکولایزر و روز تمرین دارد که هر دو قهرمانش یک سیاهپوست هست که هر دو به من خیلی چسبید و یکی از صد تا فیلمی که دیدم هستند. جاگوی آزاد شده تارانتینو؛ قهرمانش سیاه پوست هست با بازی خوب جیمی فاکس، آن قدر شخصیتش عمیق است که در مدت سه ساعت از دیدنش سیر نمی شوی با این که موضوعش در مورد بردگی سیاه پوست و به شدت استقبال میکنم. دوازده سال بردگی، بازیگر و کارگردان و فیلم نامه نویس سیاه پوست، اما نحوه پردازش، فرم و محتوا به درستی در فیلم رعایت شده است و هیچ مشکلی در آن ندارد. عزیز من آدم رو اشتباهی گرفتی، ما ازوناش نیستم (زیادی روی کردم؟!)
آخرین ویرایش: