Movie Center

charlize theron عالیه واقعا. بسی لذت بردم از نقشش تو furious 8 و همچنین mad max. در کل شدیدا حمایت میشه.
یه مشکل که اون وقت ممکنه پیش بیاد استفاده از جذابیت های جنسی ـه بانو هستش :-" که ممکن اون ابهت 007 رو نداشته باشه البته که کیه که خوشش نیاد ولی ...

• Like
Reactions: TheGodfather
دو خبر کوتاه
-----------------
Untitled.jpg

به نظر می رسد که دختر Gal Gadot بازیگر شخصیت «زن شگفت انگیز»، علاقمند است که جای مادر خود را زمانی کارش با این شخصیت به اتمام می رسد را بگیرد.
----------------------------------------------------------------------
DSpK7WAVQAE3K68.jpg DSpKf7xUQAADjF7.jpg
تصاویر جدید از فیلم «رابین هود»
تاریخ اکران: 18 سپتامبر 2018

یه مشکل که اون وقت ممکنه پیش بیاد استفاده از جذابیت های جنسی ـه بانو هستش :-" که ممکن اون ابهت 007 رو نداشته باشه البته که کیه که خوشش نیاد ولی ...
مخالفم :D
ابهت نقش آفرینی بانو کاملا به جذابیت جنسیش میچربه، هر چند بقول شما کیه که از مورد دومی هم خوشش نیاد :D

• Like
Reactions: TheGodfather
بچه ها اینجا کسی فیلم mother رو دیده؟؟!!
سرم دردگرفت:D
بهترین ژانر من ژانر معمایی هستش...
تا وسطای فیلم یه تئوریهایی دادم که گفتم حتما دیگه یکی از این تئوریها درسته
اخرش قشنگ هدشات شدم:D
باورم نمیشه تو دوساعت چجوری منو بازی داد..
یخورده بخوام حرف بزنم کلا اسپویل میشه...
ولی عجب حقیقته تلخی رو بیان کرد
فیلمو از اول دارم مرور میکنم موهای تنم سیخ میشه..
این فیلم رو باید دوبار دید...
همش معنی داشت ولی من هیچکدومو متوجه نمیشدم...
تا اینکه پایان فیلم:-$

• Like
Reactions: MK_COD
یکی از بحث هایی بین طرفدارن و علاقه مندان سینما به وجود می آید، این است که ما چه قدر فیلم را می فهمیم؟ آیا قادر هستیم بعد از پایان فیلم، آن را بدون نقص و صد در صد برای دیگران توضیح دهیم؟ آیا قادر هستیم که پیچش های آن را با دقت متوجه بشویم؟ همین مساله شاید در فیلم هایی زیادی دیده شود که شاید ما ببینیم خوشمان بیاید، اما متوجه صد در صد فیلم نشویم.

به طور مثال فیلم های استنلی کوبریک همیشه به طور کامل مخاطب صد در صد فیلم را متوجه نمی شود. به خصوص فیلم Eyes Wide Shut که متاسفانه پس از چند بار دیدن فیلم، باید قطعا نقد آن از مجله ماهنامه فیلم بخوانم تا صد در صد خر فهم شوم! شاید فیلم Inception جز این دسته باشد. فیلمی مدام در این جا برای کاربران احساس گیچی دست پیدا می کنند و کاربران دیگر هم برای رفع این گیچی، اسپویل باز می کنند و با تفسیر و درک خود، آن ها را بیشتر گیچ می کنند. همین مساله هم در فیلم های Mother و The Big Short در این انجمن به وجود آمد که به خصوص اولی، اسپویل هایی به راه اتفاد که آخر هم هیچکس متوجه نشد و رفتند به سراغ نقد. این فیلم ها جز آن ژانر های معنا گرا قرار نمی گیرند. این ها یک جورایی زرنگ بازی و در واقع پیچش های گوناگونی در فیلم نامه هستند که قصد دارند مخاطب را گیج نمایند. البته برای The Big Short حرفی ندارم چون یک داستان واقعی است. حالا من دوست دارم که این بحث را با شما کاربران عزیز ادامه بدهم؛ آیا با دیدن این فیلم ها در لیست پایین یا هر فیلم دیگری، به طور کامل و با شفافیت متوجه داستان و پس زمینه آن شده اید؟

فیلم هایی که موجب است شما را گیج کند یا بیشتر به مطالعه زیاد در مورد آن است:

The Big Short
Mother
Inception
Eyes Wide Shut
Dekalog
Magnolia
Requiem of Dream
Interstellar
The Fight Club
Black Swam
Donnie Darko
Cloud Atlas
Enemy
Margin Call
Mullhand Drive
Three Of Life
Song to Song
خب الان اینجا دو نوع فیلم وجود داره. فیلم های کاملا استعاری مثل enemy , Mulholland drive , mother و غیره و فیلم هایی که صرفا برپایه استعاره نیستند ولی فیلمنامه ی پیچیده با کارگردانی خوب باعث میشه پازل های مشخص فیلم رو کنار هم قرار بدیم تا به یک نتیجه گیری برسیم مثل inception یا همین the big short. فهم فیلم های اولی بنظرم خیلی به دانش و تجربه شخص بستگی داره. چون استعاره ها ممکن برای هرکس یک معنا و مفهوم خاصی داشته باشن و هرکسی به یکصورت برای خودش معنی کنه. من بنظرم در دسته ی اولی فیلمی اینجا موفق میشه که بتونه فارغ از تمام اینها بتونه برای هرکس با توجه به تجربه و فهمش معنا پیدا کنه. اینطوری هر موقع فیلم رو میبینی با زاویه های مختلف حرف های تازه ای برای گفتن داره. درکل بنظرم فیلمی که برپایه ی استعاره است ولی اخرش برای همه یک نتیجه و یک معنا داشته باشه زیاد در بیان خودش شاید موفق نبوده.

دو خبر کوتاه
----------------------
Geoff-Johns-DC-Comics-Logo.jpg
به طور رسمی تایید شده است که Walter Hamada؛ تولیده کننده IT و The Conjuring، قرار است جایگزین Jon Berg و Geoff Johns برای ریاست بخش فیلم های DC شود. لازم به ذکر است که Geoff Johns همچنان رییس DC و مامور بخش نوآوری ها خواهد بود.
-------------------------------------------------------------------------
winchester-345154id1e_winchester_one_sheet_27x40_1sheet_v2_rgb.jpg
جدیدترین تریلر از فیلم Winchester با هنرنمایی Helen Mirren
تاریخ اکران: 2 فوریه 2018
720p

دو خبر کوتاه
-----------------
DSto2DFVoAIKAjm.jpg DSto2DJVAAAWXOG.jpg DSto2DIUQAAoS04.jpg

تصاویری از مدل موی شخصیت «هالک»، که به نظر می رسید قرار بود در فیلم Thor: Ragnarok استفاده شود.
-------------------------------------------------------------

Merlin-Saga-Movie-Director-Ridley-Scott.jpg

بنا بر اطلاعات منتشر شده، کمپانی «دیزنی» در حال مذاکره با «ریدلی اسکات» برای کارگردانی فیلمی براساس افسانه های «مرلین» است. فیلمنامه نویس این عنوان Philippa Boyens می باشد.

چند روز از معرفی فیلم های جشنواره فجر میگذره، ولی دل و دماغش نبود که چیزی بنویسم.
جشنواره امسال خیلی جمع و جور شده و کلاً 24تا فیلم داره که در دو گروه 11تایی نشون داده میشه و 2تا مستند هم هست. یه انیمیشن به نام «فیلشاه» هم هست که شاید چیز بدی نباشه. حداقل از روی عکس هاش به نظر میرسه از این انیمیشن های مذهبی و سیاسی نیست، مگر اینکه آخرش وصل بشه به حضرت نوح و ...!!
آدم اولش با دیدن تعداد فیلم ها میگه دمشون گرم که تعداد فیلم ها رو کم کردن و قرار نیست هر آشغالی دم دستشون هست رو به زور توی جدول بذارن، ولی بعد که چشمت به «امپراتور جهنم» میخوره، میگی نه بابا مگه میشه به این چیزا امید داشت؟!
«امپراتور جهنم» پارسال به فجر معرفی شد، ولی به خاطر کیفیت بالایی که داشت خط خورد و نذاشتن اکران بشه. احتمالاً در فاصله 95 تا 96 فیلم رو ریبوت کردن و از اول ساختن که امسال تونسته وارد فجر بشه. البته یه احتمال قوی تر هم هست، چون فیلم در مورد داعش و عربستان و ... هست، الآن بحثش داغه و توصیه (!) شده که باید (!) توی جشنواره حضور پیدا کنه. بگذریم...
از بین فیلم های امسال، بعضی هاشون هستن که به خاطر کارگردان و عوامل یا موضوعشون به نظرم میتونن جالب باشن یا حاشیه درست کنن:
شعله ور: خیلی با فیلم های نعمت الله حال میکنم و شعله ور هم که قرار بود پارسال بیاد و آماده نشده بود، امسال به جشنواره رسیده. امیدوارم باز هم چیز جالبی ساخته باشه.
عرق سرد: سهیل بیرقی دومین فیلمش رو ساخته. «من» فیلم خوبی بود و انتظارها برای عرق سرد هم زیاده. داستانش هم میتونه جالب باشه، داستانی برگرفته از زندگی نیلوفر اردلان فوتسالیستی که همسرش اجازه نداد از کشور خارج بشه.
مصادره: اولین فیلم مهران احمدی هست و همه چیز خبر از یه فیلم عامه پسند و پرفروش میده. بعیده چیز خاصی باشه، ولی شاید پتانسیلش رو داشته باشه که یه کمدی نسبتاً با کیفیت باشه نه از جنس چرندیاتی مثل گشت ارشاد و نهنگ عنبر 2.
تنگه ابوغریب: آدم اسم فیلم رو که میشنوه یاد کارهای سفارشی می افته. و خب سفارشی هم هست و توسط موسسه اوج ساخته میشه! ولی بهرام توکلی پشت فیلم هست که من با فیلم های «اینجا بدون من» و «من دیگو مارادونا هستم»ـش حال کردم.
اتاق تاریک: از روح الله حجازی دو تا فیلم دیدم. «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» رو دوست داشتم و حالم از «مرگ ماهی» بهم خورد. باید دید این یکی چی میشه.
بمب: یکی از فیلم های معروف جشنواره به کارگردانی پیمان معادی، با بازی خودش، لیلا حاتمی، حبیب رضایی و ... در مورد تهران در دوران جنگ که میتونه فیلم پر سر و صدایی باشه.
به وقت شام: چه از حاتمی کیا خوشتون بیاد چه مثل من نه، نمیشه منکر حاشیه ساز بودن فیلم هاش شد! دیگه این یکی که در مورد سوریه و داعش هست که میتونه پدر حواشی فجر امسال باشه!
چهارراه استانبول: مصطفی کیایی کارگردان فیلم هست. کسی که رگ خواب تماشاگر دستش هست و خودم هم با اینکه فیلم هاش رو خیلی شعاری میدونم، ولی بدم هم نمیاد ازشون. 99% تبدیل میشه به محبوب ترین فیلم جشنواره، چون احتمالاً پدر احساسات بیننده رو با روایت ماجراهای پلاسکو درمیاره!
دارکوب: بهروز شعیبی کارگردان نسبتاً خوبیه و میشه به فیلمش فکر کرد. ترکیب بازیگرها هم جالبه. از مهناز افشار تا جمشید هاشم پور که میگن نقش متفاوتی داره. از سارا بهرامی تا هادی حجازی فر که امسال فیلم های متنوعی داره.
لاتاری: مهدویان تا امروز دو تا فیلم ساخته با کلی حاشیه. من که به شدت با هر دو فیلم حال کردم و به نظر کارهای خوش ساختی بودن. ولی شاید میشد حس و حالی از سفارشی بودن هم توشون دید. این دفعه از فضای دهه 60 فاصله گرفته و اومده به دوران جدید و باید دید باز هم میتونه کار جالبی بسازه یا فقط توی ساختن همون فضاها مهارت داره.
مغزهای کوچک زنگ زده: تا امروز از همه فیلم های هومن سیدی خوشم اومده. نوید محمدزاده هم توی این فیلم هست که امیدوارم نقشش با کلیشه های همیشگی متفاوت باشه که البته بعید نیست دوباره یه کاراکتر خشمگین با مغز زنگ زده باشه! فرید سجادی حسینی، پیرمرد «فروشنده» هم توی فیلم حضور داره و شاید نقش جالبی داشته باشه.

سه خبر کوتاه
--------------------
Margot-Robbie-Death-Threats-Stalkers-Suicide-Squad-Harley.jpg
«مارگو رابی»، ستاره سینما و بازیگر نقش شخصیت «هارلی کویین»، در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرده است که بعد از بازی در فیلم Suicide Squad پیام های تهدید آمیز بسیاری را دریافت کرده است.
---------------------------------
Journey-3-From-Earth-To-Moon-Not-Happening.jpg
«دواین جانسون» به تازگی اعلام کرده است که منتظر قسمت سوم از سری فیلم های Journey با نام Journey 3: From the Earth to the Moon نباشید، این فیلم ساخته نخواهد شد.
----------------------------------
Deadshot-and-Lobo.jpg
بنا بر شایعات منتشر شده، به نظر می رسد که ساخت فیلم های اقتباسی Deadshot و Lobo کنسل شده است.

View attachment 83114
«دواین جانسون» به تازگی اعلام کرده است که منتظر قسمت سوم از سری فیلم های Journey با نام Journey 3: From the Earth to the Moon نباشید، این فیلم ساخته نخواهد شد.
در عوض منتظر جومانجی اونم به تعداد باشید که تم مشابهی هم داره با Journey

چند خبر کوتاه
----------------------------
annihilationposter.jpg
پوستر جدیدی از فیلم Annihilation با هنرنمایی «ناتالی پورتمن»، منتشر شد. این فیلم بدست «الکس گارلند» (Ex Machina) کارگردانی می شود و قرار است 23 فوریه 2018 اکران شود.
----------------------------------------
1.jpg
بنا بر اطلاعات منتشر شده، نسخه Extended Cut فیلم Justice League توسط شعبه آلمان «آمازون» تایید شده است ولی ممکن است نسخه Zack Snyder نباشد.
---------------------------------------
Netflix-Matt-Reeves-First-Look-Deal.jpg
طبق اعلام شبکه بزرگ «نت فلیکس»؛ این کمپانی قرار داد تازه ای را با کارگردان «بتمن» یعنی «مت ریورز» بسته است.
------------------------------------
Maleficent-2-Production-Start-Date-Spring-2018.jpg
طبق اعلام کمپانی «دیزنی»، فیلمبرداری Maleficent 2 قرار است بهار امسال و همراه با «آنجلینا جولی» شروع شود. این فیلم بدست Joachim Ronning کارگردانی می شود.

چند شب پیش Blade Runner 1982 ـو دیدم!
آقا فقط منم فک میکنم این فیلم یکم زیادی از زمان خودش جلوتر بود؟ :| شاید این تنها فیلم قدیمی باشه که اصلا جلوه های ویژس اذیتم نکرد برعکس منی که خیلی به CG اهمیت میدم بشدت شگفت زده میشدم.
اون فضاسازی و اتمسفر، اون موسیقی، اون نورپردازی و بارون آدمو روانی میکرد، واقعا هیچ حرفی نزاشته بود!

آخرین ویرایش:
فیلم یک نژادپرستانه خالص است که سعی می کند که در لا به لای داستانش، سیاه پوستان را نژادی بداند که همیشه در تاریخ آمریکا مورد بی لطفی قرار گرفته است،
واقعا همچین تفکری مسخرست. کجا مورد بی لطفی قرار گرفتن؟ چند قرن بردگی و چند قرن بعدش شهروند درجه 2 بودن و نداشتن حق رای و حق نشستن رو صندلی و رفتن به توالت و Lynch شدن و همینطور دورهمی توسط پلیس کشته شدن که این حرفا رو نداره.

چند شب پیش Blade Runner 1982 ـو دیدم!
آقا فقط منم فک میکنم این فیلم یکم زیادی از زمان خودش جلوتر بود؟ :| شاید این تنها فیلم قدیمی باشه که اصلا جلوه های ویژس اذیتم نکرد برعکس منی که خیلی به CG اهمیت میدم بشدت شگفت زده میشدم.
اون فضاسازی و اتمسفر، اون موسیقی، اون نورپردازی و بارون آدمو روانی میکرد، واقعا هیچ حرفی نزاشته بود!
اره به نظر من هم خیلی جلوتر بود :دی
ولی فیلم قدیمی که جلوه ویژه ش هنوز خوب به نظر بیاد زیاد داریم.بهترین که ترمیناتور2 هستش هنوزم عالیه
یا حتی 2001ادیسه با گذشت50سال هنوز هم عالی به نظر میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or