Movie Center

Dunkirk_Film_poster.jpg

سلام
فیلم دانکرک رو دیدم و واقعا عالی بود.
در تک تک صحنه ها میشد نولان رو دید و حسش کرد.
زیبا و دیدنی بود.
8.5

همچین افتضاحاتی فقط از وارنر ببر میاد
خیلی خیلی دوست دارم نسخه ی دست نخورده ی اسنایدر یه روزی لیک بشه ببینم چی بوده چون این طور که بر میاد وارنز همچین کاری نمی کنه

یعنی جدا فکر میکنی نسخه دست نخرده زک از این بهتر بوده؟
درسته که فیلم خیلی مشکل داشت و اوکی نبود ولی دیگه فاجعه ای مثل BvS نبود که

یعنی جدا فکر میکنی نسخه دست نخرده زک از این بهتر بوده؟
درسته که فیلم خیلی مشکل داشت و اوکی نبود ولی دیگه فاجعه ای مثل BvS نبود که
دقیقا فکر می کنم نسخه ی دست نخورده ی اسنایدر از شلم شوربای فعلی فیلم بسیار بهتریه

من پارسال Blade Runner رو دیده بودم (شایدم دو سال پیش...) ولی تقریبا هیچی یادم نبود گفتم دوباره ببینم.
دفعه دوم ده برابر بیشتر حال کردم... این فیلم چقدر محشر بود!! واقعا بینظیر...

بعد خیلی خیلی اتفاقی دیدم که دنی ویلنو برای پیش درامد 2049 اومده گفته 3 تا فیلم کوتاه ساختن که شکاف بین دو قسمتو پر کنه. یکیش یک انیمه 15 دقیقه ایه به اسم Black out 2022 که از نظر داستانی خیلی مهمه! ببینین حتمن! اون دوتا فیلمای 5 دقیقه ای هستن که بیشتر برای شناخت شخصیت ها هستن که یکیش درمورد کاراکتر جرد لتوهست که اسمش 2036 down nexus هست اون یکی راجب کاراکتر دیو بتیستا که اسمشم 2048 nowhere to run هست...
من هنوز 2049 رو ندیدم ولی این 3 خیلی خیلی جذاب بودن و توصیه میکنم ببینین حتمن. و فکر کنم قبل 2049 باید ببینین (قاعدتا)

آخرین ویرایش:
خب. پیرو پست قبلی 2049 رو هم دیدم و شدیدن کف و خون بالا اوردم :D
ویلنو واقعا پدیده این دهه میتونه خطاب شه! کارگردانی، داستان، تدوین، مخصوصا فیلمبرداری و موزیک فوق العاده فیلم در تک تک صحنه ها سرجام میخکوبم کرده بود...
راجب پست قبلی هم بگم حتمن اون انیمه 2022 رو ببینین! و همینطور فیلم کوتاه دیو باتیستا هم بنظرم مهم بود یکم... نسخه قبل هم خیلی مهمه! حتمن باید دیده باشین!

تنها مشکلامو تو اسپویلر میگم
اولا تبلیغات فیلم. رسمن خلاصه داستان هم تا قسمت ورود هریسون فورد میگه که اون تقریبا نیم ساعت پایانیه! کلن کاراکتر دکارد حضورش خیلی کوتاه تر از تصوراتم بود.

مشکل دومم کاراکتر منفی فیلمه... تو یه فیلم تقریبا 3 ساعته کاراکتر منفی با حضور جرد لتو داشته باشی اونوقت دو تا سکانس 5 دقیقه ای خیلی خیلی ساده فقط ازش نشون بدی؟ :| یکی از اون 3 فیلم کوتاه هم مال همین والاس بود فکر میکردم داره شخصیت پردازی میکنه ولی خب هیچ چیز خاصی نبود... حتی به هیچ سر انجامیم نرسید داستان از طریق والاس کورپ!
کلا از نظر شخصیت منفی مقابل فیلم اول اصلا حرفی برای گفتن نداشت بنظرم :(

یسری سوال هم پیش اومد...
اون گروه انقلابی رپلیکنت هایی که اخر فیلم سر و کلشون پیدا شد... اون ها هم نقش خیلی خیلی کمی در داستان داشتن به کنار، هدفشونو نفهمیدم، الان هم این گروه و هم والاس هر دو میخواستن بچه رو پیدا کنن تا رپلیکنت ها ازاد باشن و خودشون گروه بشن! پس چرا مخالف هم بودن؟ :|

بعدم مگه دکارد رپلیکنت نبود؟ اولا چجوری اونقدر عمر کرد و دوما چرا پیر شد؟ مگه پسر میشن رپلیکنت ها؟

والاس هم رپلیکنت بود. نه؟ تو اون فیلم کوتاهش مال سال 2036 هست زمانی که رپلیکنت ها ممنوع هستند... البته نکسوس 8 بعد بلک اوت زنده زیاد داشتن...

آخرین ویرایش:
من به محض این که فیلم Man Of Steel رو تموم کردم و اسم زک اسنایدر رو اخر دیدم به هیچ وجه دقت کنید به هیچ وجه اینده ی روشنی برای Batman Vs Superman و Justice League پیش بینی نکردم و مطمئن بودم این دوتا رو هم به خاک سیاه میشونه!!!
خیلی واقعا تاسف اوره که سه تا فیلم با کلی پتانسیل و اون همه شانس برای موفقیت رو بدی دست یه کودن به تمام معنا و نهایتا اون بلا رو سر شخصیت های دوست داشتنی و فوق العاده اثر گذار DC Comics مثل بتمن تو سینما بیاره،WB حتی اگر دستمزد عجیب غریبی که یه بازیگر مثل رابرت داونی سر یکی فیلم های Iron Man گرفت رو به کریستوفر نولان میداد تا کارگردانی بقیه ی پروژه هاش رو به عهده بگیره،خیلی بهتر بود تا این که اینطوری سه بار پشت سر هم فیل بشه...‌‌..‌....

به عنوان کسی که شخصیت های خلق شده توسط DC Comics رو اثر گذار تر از شخصیت های کامیک بوک های مارول میدونم،واقعا افسوس میخورم و البته تحسین هم میکنم که مارول چقدر با استراتژی خودش رو وارد عرصه ی سینما کرد و اهسته اهسته ابتدا با هالک شروع کرد،بعد ها Iron Man رو استارت زد،سپس Thor و Capitan America و نهایتا وارد پروژه ی اونجرز شد و تو تمامشون هم موفق بود حتی ضعیف ترین پروژه های مارول تو این چند سال بهتر از فیلم های WB بود چون تمام اونا تحت کارگردانی اشخاص بهتر بود و با یه تدبیر و درایت خاصی انتخاب کردن که فیلم هاشونو دست کی بسپارن نه این که خیلی احساسی و سرسری یه کارگردان کاملا کم مهارت رو مسئول کاری به این بزرگی بکنن و نهایتا بشه این.....
الانم بنظرم هیچ کاری بهتر از این که MOS و BVS و JL ریبوت بشن و دوباره از نو ساخته بشن نیست تا پتانسیل واقعیشون بیرون بیاد......با بتمن های نولان زندگی کردیم و با زک اسنایدر فقط فاجعه رو دیدیم و جالب اینجائه که بعد BVS میگفت بیشتر به فیلمم تامل کنید:)):))

خب. پیرو پست قبلی 2049 رو هم دیدم و شدیدن کف و خون بالا اوردم :D
ویلنو واقعا پدیده این دهه میتونه خطاب شه! کارگردانی، داستان، تدوین، مخصوصا فیلمبرداری و موزیک فوق العاده فیلم در تک تک صحنه ها سرجام میخکوبم کرده بود...
راجب پست قبلی هم بگم حتمن اون انیمه 2022 رو ببینین! و همینطور فیلم کوتاه دیو باتیستا هم بنظرم مهم بود یکم... نسخه قبل هم خیلی مهمه! حتمن باید دیده باشین!

تنها مشکلامو تو اسپویلر میگم
اولا تبلیغات فیلم. رسمن خلاصه داستان هم تا قسمت ورود هریسون فورد میگه که اون تقریبا نیم ساعت پایانیه! کلن کاراکتر دکارد حضورش خیلی کوتاه تر از تصوراتم بود.

مشکل دومم کاراکتر منفی فیلمه... تو یه فیلم تقریبا 3 ساعته کاراکتر منفی با حضور جرد لتو داشته باشی اونوقت دو تا سکانس 5 دقیقه ای خیلی خیلی ساده فقط ازش نشون بدی؟ :| یکی از اون 3 فیلم کوتاه هم مال همین والاس بود فکر میکردم داره شخصیت پردازی میکنه ولی خب هیچ چیز خاصی نبود... حتی به هیچ سر انجامیم نرسید داستان از طریق والاس کورپ!
کلا از نظر شخصیت منفی مقابل فیلم اول اصلا حرفی برای گفتن نداشت بنظرم :(

یسری سوال هم پیش اومد...
اون گروه انقلابی رپلیکنت هایی که اخر فیلم سر و کلشون پیدا شد... اون ها هم نقش خیلی خیلی کمی در داستان داشتن به کنار، هدفشونو نفهمیدم، الان هم این گروه و هم والاس هر دو میخواستن بچه رو پیدا کنن تا رپلیکنت ها ازاد باشن و خودشون گروه بشن! پس چرا مخالف هم بودن؟ :|

بعدم مگه دکارد رپلیکنت نبود؟ اولا چجوری اونقدر عمر کرد و دوما چرا پیر شد؟ مگه پسر میشن رپلیکنت ها؟

والاس هم رپلیکنت بود. نه؟ تو اون فیلم کوتاهش مال سال 2036 هست زمانی که رپلیکنت ها ممنوع هستند... البته نکسوس 8 بعد بلک اوت زنده زیاد داشتن...

در رابطه با مشکلاتی ک گفتی حق با توعه ولی خب همینجوریش کلی از فیلمو کات کردن و بازم دو ساعت و چهل دقیقه شد.تازه همین مدت زمان چه قدر به فروش فیلم لطمه وارد کرد. کلا کار خیلی سنگینی رو دوش ویلنوو بود . تازه خیلی سرسری وقایع بین دو فیلمو اومدن تو اون فیلم کوتاه ها گنجوندن .

کلا هدفی ک دو گروه داشتن خیلی با هم متفاوت بود.گروه رپلیکانت های شورشی میخواستن به واسطه ی اون بچه مرز بین انسانیت و رپلیکانت بودن رو وردارن و از زیر سلطه ی انسان ها بیرون بیان.ولی والاس میخواست با فهمیدن راز به دنیا اومدن بچه بیاد رپلیکانت هایی مث ریچل بسازه تا بتونن تو کل کهکشان پخش شن و تولیدمثل کنن و یجورایی کل گیتی زیر سلطه ی انسان ها قرار بگیره. خود رپلیکانت ها اهمیتی برای والاس نداشتن.همونجوری ک یه جا نشون داد والاس رپلیکانتی ک نمیتونست تولید مثل کنه رو چ راحت کشت.
در رابطه با دکارد هم من خودمم نفهمیدم. یجورایی با این فیلم جدید دوباره رپلیکانت بودن دکارد زیر سوال میره. شاید بهترین جوابی ک با فرض انسان نبودن دکارد بشه برای این سوال پیدا کرد اینه:تایرل رپلیکانت های خاصی ساخته ک طول عمرشون کوتاه نیستن . همونجوری ک ریچل یه رپلیکانت خاص بود و توانایی بچه دار شدن داشت شاید رپلیکانت هایی مث دکارد هم ساخته شده بودن.
سوال اخرت رو هم بی جواب میزارم ک اگه کس دیگه ای تونست جواب بده ولی اینم به نظرم خیلی جواب شفافی نداره.

• Like
Reactions: HIGH DEVS
من به محض این که فیلم Man Of Steel رو تموم کردم و اسم زک اسنایدر رو اخر دیدم به هیچ وجه دقت کنید به هیچ وجه اینده ی روشنی برای Batman Vs Superman و Justice League پیش بینی نکردم و مطمئن بودم این دوتا رو هم به خاک سیاه میشونه!!!
خیلی واقعا تاسف اوره که سه تا فیلم با کلی پتانسیل و اون همه شانس برای موفقیت رو بدی دست یه کودن به تمام معنا و نهایتا اون بلا رو سر شخصیت های دوست داشتنی و فوق العاده اثر گذار DC Comics مثل بتمن تو سینما بیاره،WB حتی اگر دستمزد عجیب غریبی که یه بازیگر مثل رابرت داونی سر یکی فیلم های Iron Man گرفت رو به کریستوفر نولان میداد تا کارگردانی بقیه ی پروژه هاش رو به عهده بگیره،خیلی بهتر بود تا این که اینطوری سه بار پشت سر هم فیل بشه...‌‌..‌....

به عنوان کسی که شخصیت های خلق شده توسط DC Comics رو اثر گذار تر از شخصیت های کامیک بوک های مارول میدونم،واقعا افسوس میخورم و البته تحسین هم میکنم که مارول چقدر با استراتژی خودش رو وارد عرصه ی سینما کرد و اهسته اهسته ابتدا با هالک شروع کرد،بعد ها Iron Man رو استارت زد،سپس Thor و Capitan America و نهایتا وارد پروژه ی اونجرز شد و تو تمامشون هم موفق بود حتی ضعیف ترین پروژه های مارول تو این چند سال بهتر از فیلم های WB بود چون تمام اونا تحت کارگردانی اشخاص بهتر بود و با یه تدبیر و درایت خاصی انتخاب کردن که فیلم هاشونو دست کی بسپارن نه این که خیلی احساسی و سرسری یه کارگردان کاملا کم مهارت رو مسئول کاری به این بزرگی بکنن و نهایتا بشه این.....
الانم بنظرم هیچ کاری بهتر از این که MOS و BVS و JL ریبوت بشن و دوباره از نو ساخته بشن نیست تا پتانسیل واقعیشون بیرون بیاد......با بتمن های نولان زندگی کردیم و با زک اسنایدر فقط فاجعه رو دیدیم و جالب اینجائه که بعد BVS میگفت بیشتر به فیلمم تامل کنید:)):))
این زک اسنایدر که میگی همونه که فیلم زیبای Watchmen رو در کارنامه خودش داره. مشکل دخالتهای مدیران WB هست. البته یه کسی مثل نولان باعث شد انتظارات از این سری فیلمها انقدر بالا بره وگرنه از یه مشت کمیک تینیجری چه انتظار دیگه ای دارید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or