شاخ و دم ندارن همه جا پیدا میشن ...
نگرفتم
پول اضافه برای جلوه های ویژه جهت روتوش کردن موهای صورت ...نگرفتم
چی میگه؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
همچین افتضاحاتی فقط از وارنر ببر میاد
همچین افتضاحاتی فقط از وارنر ببر میاد
خیلی خیلی دوست دارم نسخه ی دست نخورده ی اسنایدر یه روزی لیک بشه ببینم چی بوده چون این طور که بر میاد وارنز همچین کاری نمی کنه
دقیقا فکر می کنم نسخه ی دست نخورده ی اسنایدر از شلم شوربای فعلی فیلم بسیار بهتریهیعنی جدا فکر میکنی نسخه دست نخرده زک از این بهتر بوده؟
درسته که فیلم خیلی مشکل داشت و اوکی نبود ولی دیگه فاجعه ای مثل BvS نبود که
خب. پیرو پست قبلی 2049 رو هم دیدم و شدیدن کف و خون بالا اوردم
ویلنو واقعا پدیده این دهه میتونه خطاب شه! کارگردانی، داستان، تدوین، مخصوصا فیلمبرداری و موزیک فوق العاده فیلم در تک تک صحنه ها سرجام میخکوبم کرده بود...
راجب پست قبلی هم بگم حتمن اون انیمه 2022 رو ببینین! و همینطور فیلم کوتاه دیو باتیستا هم بنظرم مهم بود یکم... نسخه قبل هم خیلی مهمه! حتمن باید دیده باشین!
تنها مشکلامو تو اسپویلر میگم
اولا تبلیغات فیلم. رسمن خلاصه داستان هم تا قسمت ورود هریسون فورد میگه که اون تقریبا نیم ساعت پایانیه! کلن کاراکتر دکارد حضورش خیلی کوتاه تر از تصوراتم بود.
مشکل دومم کاراکتر منفی فیلمه... تو یه فیلم تقریبا 3 ساعته کاراکتر منفی با حضور جرد لتو داشته باشی اونوقت دو تا سکانس 5 دقیقه ای خیلی خیلی ساده فقط ازش نشون بدی؟یکی از اون 3 فیلم کوتاه هم مال همین والاس بود فکر میکردم داره شخصیت پردازی میکنه ولی خب هیچ چیز خاصی نبود... حتی به هیچ سر انجامیم نرسید داستان از طریق والاس کورپ!
کلا از نظر شخصیت منفی مقابل فیلم اول اصلا حرفی برای گفتن نداشت بنظرم
یسری سوال هم پیش اومد...
اون گروه انقلابی رپلیکنت هایی که اخر فیلم سر و کلشون پیدا شد... اون ها هم نقش خیلی خیلی کمی در داستان داشتن به کنار، هدفشونو نفهمیدم، الان هم این گروه و هم والاس هر دو میخواستن بچه رو پیدا کنن تا رپلیکنت ها ازاد باشن و خودشون گروه بشن! پس چرا مخالف هم بودن؟
بعدم مگه دکارد رپلیکنت نبود؟ اولا چجوری اونقدر عمر کرد و دوما چرا پیر شد؟ مگه پسر میشن رپلیکنت ها؟
والاس هم رپلیکنت بود. نه؟ تو اون فیلم کوتاهش مال سال 2036 هست زمانی که رپلیکنت ها ممنوع هستند... البته نکسوس 8 بعد بلک اوت زنده زیاد داشتن...
این زک اسنایدر که میگی همونه که فیلم زیبای Watchmen رو در کارنامه خودش داره. مشکل دخالتهای مدیران WB هست. البته یه کسی مثل نولان باعث شد انتظارات از این سری فیلمها انقدر بالا بره وگرنه از یه مشت کمیک تینیجری چه انتظار دیگه ای دارید!من به محض این که فیلم Man Of Steel رو تموم کردم و اسم زک اسنایدر رو اخر دیدم به هیچ وجه دقت کنید به هیچ وجه اینده ی روشنی برای Batman Vs Superman و Justice League پیش بینی نکردم و مطمئن بودم این دوتا رو هم به خاک سیاه میشونه!!!
خیلی واقعا تاسف اوره که سه تا فیلم با کلی پتانسیل و اون همه شانس برای موفقیت رو بدی دست یه کودن به تمام معنا و نهایتا اون بلا رو سر شخصیت های دوست داشتنی و فوق العاده اثر گذار DC Comics مثل بتمن تو سینما بیاره،WB حتی اگر دستمزد عجیب غریبی که یه بازیگر مثل رابرت داونی سر یکی فیلم های Iron Man گرفت رو به کریستوفر نولان میداد تا کارگردانی بقیه ی پروژه هاش رو به عهده بگیره،خیلی بهتر بود تا این که اینطوری سه بار پشت سر هم فیل بشه.........
به عنوان کسی که شخصیت های خلق شده توسط DC Comics رو اثر گذار تر از شخصیت های کامیک بوک های مارول میدونم،واقعا افسوس میخورم و البته تحسین هم میکنم که مارول چقدر با استراتژی خودش رو وارد عرصه ی سینما کرد و اهسته اهسته ابتدا با هالک شروع کرد،بعد ها Iron Man رو استارت زد،سپس Thor و Capitan America و نهایتا وارد پروژه ی اونجرز شد و تو تمامشون هم موفق بود حتی ضعیف ترین پروژه های مارول تو این چند سال بهتر از فیلم های WB بود چون تمام اونا تحت کارگردانی اشخاص بهتر بود و با یه تدبیر و درایت خاصی انتخاب کردن که فیلم هاشونو دست کی بسپارن نه این که خیلی احساسی و سرسری یه کارگردان کاملا کم مهارت رو مسئول کاری به این بزرگی بکنن و نهایتا بشه این.....
الانم بنظرم هیچ کاری بهتر از این که MOS و BVS و JL ریبوت بشن و دوباره از نو ساخته بشن نیست تا پتانسیل واقعیشون بیرون بیاد......با بتمن های نولان زندگی کردیم و با زک اسنایدر فقط فاجعه رو دیدیم و جالب اینجائه که بعد BVS میگفت بیشتر به فیلمم تامل کنید![]()