u_2
کاربر سایت
با بودجه150میلیونی تو امریکا فقط91میلیون فروخت فروش کل هم258میلیونمنظورش از شکست چیه؟ تو فروش؟
با بودجه150میلیونی تو امریکا فقط91میلیون فروخت فروش کل هم258میلیونمنظورش از شکست چیه؟ تو فروش؟
چه بد..... من که فیلم رو ندیدم اما اگه در حد فسمت اولش باشه که باید خیلی بیشتر از اینا فروش کنه . کلا سلیقه مردم عوض شده اینجور فیلم ها رو فکر نکنم زیاد طرفدار داشته باشه تو امریکابا بودجه150میلیونی تو امریکا فقط91میلیون فروخت فروش کل هم258میلیون
چه بد..... من که فیلم رو ندیدم اما اگه در حد فسمت اولش باشه که باید خیلی بیشتر از اینا فروش کنه . کلا سلیقه مردم عوض شده اینجور فیلم ها رو فکر نکنم زیاد طرفدار داشته باشه تو امریکا
من هنوز این بلید رانر جدید رو ندیدم ولی همون بلید رانر هم فیلم کاملی نبود مهم ترین ویژگی بلید رانر این بود که پایه گذار یه سری فیلم بی نظیر علمی تخیلی بعد از خودش شد شاید به همین دلیل بود که زمان خودش زیاد تحویلش نگرفتند ولی به مرور زمان ارزش فیلم مشخص شد واقعیت اینه بلید رانر نه شخصیت هاش به اندازه ترمیناتور های ماندگار بود نه صحنه های اکشنش به خوبی بیگانه ها بود ولی تاثیر این فیلم رو نمیشه روی همین فیلم ها (ترمیناتور ها بیگانه ها ورطه و ... ) نادیده گرفتblade runner نسخه اولش هم تو گیشه شکست خورده
سلیقه مردم همیشه همین بوده، میرن سینما بزن بکش و سوپرمن و بت من و خالی بندی ببینن، امثال این فیلما همواره تو گیشه شکست میخورن
امتیاز IMDb ش 8.4 فعلا که خیلی خوبه
به شدت منتظر انشار Bluray ـم
من هنوز این بلید رانر جدید رو ندیدم ولی همون بلید رانر هم فیلم کاملی نبود مهم ترین ویژگی بلید رانر این بود که پایه گذار یه سری فیلم بی نظیر علمی تخیلی بعد از خودش شد شاید به همین دلیل بود که زمان خودش زیاد تحویلش نگرفتند ولی به مرور زمان ارزش فیلم مشخص شد واقعیت اینه بلید رانر نه شخصیت هاش به اندازه ترمیناتور های ماندگار بود نه صحنه های اکشنش به خوبی بیگانه ها بود ولی تاثیر این فیلم رو نمیشه روی همین فیلم ها (ترمیناتور ها بیگانه ها ورطه و ... ) نادیده گرفت
نمی دونم ولی شاید کاری رو که بلید رانر تو دهه 80 کرد رو این فیلم جدید بتونه تکرار کنه قرار هم نیست فیلم بی نقص باشه
وولورین که نیست. جین گری جدید به درد لای جرز میخوره. xavier و magneto پیر هم نیستن. واسه چی باید این xmen جدید رو ببینیم؟View attachment 82950 View attachment 82951 View attachment 82952
تصاویر جدید از فیلم X-Men: Dark Phoenix
وولورین که نیست. جین گری جدید به درد لای جرز میخوره. xavier و magneto پیر هم نیستن. واسه چی باید این xmen جدید رو ببینیم؟
بماند که میستیک جنیفر لارنس هم اصلا دلنشین نیست، و ایضا با توجه به مالکیت دیزنی (البته اگه فیلم تا حالا زیاد جلو نرفته باشه) احتمالا شاهد خنک بازی هم تو فیلم باشیم.
تا جایی که میدونم همین تازگی فیلم برداریش تموم شده بعید میدونم سیاست های دیزنی حداقل رو این تاثیری بزارن.وولورین که نیست. جین گری جدید به درد لای جرز میخوره. xavier و magneto پیر هم نیستن. واسه چی باید این xmen جدید رو ببینیم؟
بماند که میستیک جنیفر لارنس هم اصلا دلنشین نیست، و ایضا با توجه به مالکیت دیزنی (البته اگه فیلم تا حالا زیاد جلو نرفته باشه) احتمالا شاهد خنک بازی هم تو فیلم باشیم.
وولورین که نیست. جین گری جدید به درد لای جرز میخوره. xavier و magneto پیر هم نیستن. واسه چی باید این xmen جدید رو ببینیم؟
کسی از دوستان نیست که بتونه کمک کنه.با سلام خدمت دوستان
بنده دنبال یه فیلم قدیمی هستم که یه تیمه هایی ازش رو دیدم و هرچی گشتم اسمش رو نتونستم پیدا کنم اگر کسی از دوستان کمک کنه عالیه.
تو فیلم یک مرد یه تبلت (شاید لپ تاپ) پیدا میکنه که توش یه گزارشگر از اینده میگه فلان استادیوم قراره منفجر بشه و مردم اینده هم به خاطر دیدن این خشونت در زمان سفر میکنن تا این اتفاق رو ببینن که زیر سر همو افراد از اینده هست![]()
این دارک فونیکسی که دارن تو فیلم می گن هم واقعا مسخرس و ربطی به کمیک نداره البته. (شما در جریانی، اما) فونیکس یه موجود جداییه که به خاطر قدرت های جین گری از خطر محافظتش می کنه و تحت کنترل در میارتش گاهی، نه یکی از قدرت های جین گریخوب مساله اینه که شما اصلا فلسفه The Dark Phoenix Saga رو در خط داستانی X-MEN نمی دونی
این دارک فونیکسی که دارن تو فیلم می گن هم واقعا مسخرس و ربطی به کمیک نداره البته. (شما در جریانی، اما) فونیکس یه موجود جداییه که به خاطر قدرت های جین گری از خطر محافظتش می کنه و تحت کنترل در میارتش گاهی، نه یکی از قدرت های جین گری![]()