Movie Center

دوستان امشب گلدن گلوب ساعت چند هست ؟ رد کارپت ساعت چند هست؟ آیا هیچکدوم از کانالای پولی، غیر پولی نشون میدن ؟‌چون NBC رو که فکر کنم هیچکی نداشته باشه. امتیاز پخشش هم فکر نمی کنم به یو تیو ب داده باشه. تا اونجا که فهمیدم رد کارپت و انگار پیج گلدن گلاب تو فیسبوک نشون میده !

دوستان امشب گلدن گلوب ساعت چند هست ؟ رد کارپت ساعت چند هست؟ آیا هیچکدوم از کانالای پولی، غیر پولی نشون میدن ؟‌چون NBC رو که فکر کنم هیچکی نداشته باشه. امتیاز پخشش هم فکر نمی کنم به یو تیو ب داده باشه. تا اونجا که فهمیدم رد کارپت و انگار پیج گلدن گلاب تو فیسبوک نشون میده !

چرا گلدن گلوب رو یوتیوب میازه. فقط کافیه Golde Globe Live Stream ر سرچ کن تا برات بیاد. من گلدن گلوب 2016 رو از یوتیوب دیدم.

• Like
Reactions: badcompany
دو خبر کوتاه
-------------------------
redsparrow001.jpg redsparrow002.jpg redsparrow005.jpg redsparrow003.jpg redsparrow006.jpg

تصاویر جدید منتشر شده از فیلم Red Sparrow، با هنرنمایی «جنیفر لارنس». این فیلم بدست «فرانسیس لارنس» کارگردانی می شود و قرار است 2 مارس اکران شود.

---------------------------------------------
Blade-Runner-2049-set-Ridley-Scott-Harrison-Ford.jpg
«ریدلی اسکات»؛ کارگردان معروف سینما، در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرده است که ایده و برنامه های تازه ای را برای سومین قسمت از سری فیلم های Blade Runner دارد.

View attachment 83167
«ریدلی اسکات»؛ کارگردان معروف سینما، در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرده است که ایده و برنامه های تازه ای را برای سومین قسمت از سری فیلم های Blade Runner دارد.
درسته نسخه اول یه اثر فوق العاده و واقعا شاهکاری بود ولی با اون Alien ـش نشون داد دیگه ایده هاش ته کشیده. امیدوارم هیچوقت این کار رو نکنه

برندگان سینماییه گلدن گلوب 2018

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد
  • سام راکول برای Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
بهترین بازیگر نقش مکمل زن
  • آلیسون جنی برای I, Tonya
بهترین موسیقی متن
  • الکساندر دسپلا برای The Shape of Water
بهترین آهنگ
  • This is Me در فیلم The Greatest Showman
بهترین بازیگر نقش اول مرد در فیلم کمدی
  • جیمز فرانکو برای The Disaster Artist
بهترین بازیگر نقش اول زن در فیلم کمدی
  • سیرشا رونان برای Lady Bird
بهترین انیمیشن
  • Coco
بهترین فیلمنامه
  • مارتین مک‌دونا برای فیلم Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
بهترین فیلم خارجی
  • In the Fade
بهترین کارگردان
  • گیرمو دل تورو برای The Shape of Water
بهترین فیلم کمدی / موزیکال
  • فیلم Lady Bird
بهترین بازیگر نقش اول مرد در فیلم درام
  • گری اولدمن برای Darkest Hour
بهترین بازیگر نقش اول زن در فیلم درام
  • فرانسیس مک‌دورمند برای Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
بهترین فیلم درام
  • فیلم Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
فکر میکنم تو اسکار هم شاهد ترکوندن Three Billboards Outside Ebbing, Missouri و The Shape of Water باشیم و از اون طرف Dunkirk هم مثل اینجا دایورت شه

درو کردن جوایز توسط Three Billboards بسیار خشنودم کرد: دی
سخنرانی اوپرا هم به نظرم اصلا جالب نبود ، زن های توی هالیوود خودشون میدونستن دارن تو چه چیزی پا میزارن و با دونستن این موضوع تن به این کار ها دادن . کاری به این که بعضی از بازیگرا واقعا مریضی جنسی دارن ندارم منظورم کلیت ـه
هنوز یادم نرفته مریل استریپ سال ها پیش چه دفاعی از رومن پولانسکی متهم به تجاوز میکرد (من خودم فیملای پولانسکی رو خیلی وست دارم این جا دارم به دورو بودن بازیگرا تو هالیوود اشاره میکنم ) اما تو این چند سال اخیر شده ملکه مردمی.
اوپراه هم که راجع بهش گفتم .

• Like
Reactions: Alkazar
آقا دی لوییس تو مراسم دیشب نبوده؟
یه عکس از دی لوییس و توماس اندرسون میخوام، مربوط به Phantom Thread باشه. پشت صحنه فیلم، فرش قرمزی، چیزی!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

دوستان کسی تونست گولدن گلوب و ببینه ؟ چون تو یو تیو ب من ندیدم لایو بذاره. و اینکه آیا لینک مراسم اومده جایی واسه دانلود ؟‌

شبکه ماهواره ای Cama 3 مراسم رو امروز صبح گذاشت. لینک ها هنوز نیومدند. احتمال زیاد نصف شب یا فردا صبح

مراسم گلدن گلوب 2018 یک مقدار از سال پیش، سطحش پایین تر بود. اجرای Seth Myers گرچه با شوخی هایش،مقداری خنده بر لبمان آورد اما به قدرتمندی و Offensive بودن ریکی گراویس نمیرسه. اون فرد یک چیز دیگه است. اما در مورد اهدای جوایز کاملا راضی هستم. نه جنبه Black Matter ای در ان جای داشت و نه Homosexual؛ خوشحالم شدم که فیلم Get Out دست خالی مراسم رو ترک کرد و از این بابت خوشنودم، البته نگرانی من برای مراسم اصلی-اسکار است، چون اونجا قضیه به شدت بر محور موضوعات فرعی است و شانس Get Out در ان جا کمی بالاتر است. فیلمی در بخش درام برنده شد که من اصلا باور نداشتم که ببره و جالبی اینجا بود که این فیلم را از قلم انداختم که ببینمش. فیلم Three Billboards با آن موضوع Crime Comedy و با بازی احتمالا بی نظیر McDormand، من یاد Fargo می اندازد و از این بابت خوشحال میشوم که چنین فیلمی اسکار را هم از آن خود کند (البته هنوز ندیده ام). شانس 90 درصدی گری اولدمن برای بردن اسکار حتمی شده و شانس تیموتی برای بازی در فیلم «مرا با نامت صدا کن» خیلی کمتر شد. سم راکول گوی را از ویلیام دفو ربود و رقابتی به شدت هیجانی بین Sam Rockwell Vs Williem Dafoe هست.

در بخش کمدی، هم لیدی برد گرچه فیلم متوسطی بود اما کاملا معلوم بود که می تواند در این بخش برنده باشد اما اگر من بودم این جایزه را به من تونیا هستم میدادم.

دو خبر کوتاه
-------------------------

Jennifer-Lawrence-in-Red-Sparrow.jpg

دومین تریلر رسمی از فیلم Red Sparrow منتشر شد. این فیلم قرار است 2 مارس اکران شود.

720p

---------------------------------------------------

Vin-Diesel-in-Return-of-Xander-Cage.jpg

بنا بر اطلاعات منتشر شده، کمپانی «سونی» در حال مذاکره با ستاره سری فیلم های «سریع و خشن» یعنی «وین دیزل» برای بازی در فیلم کامیک Bloodshot است.

فک کنم واسه اولین باره فیلمای نولان هیچ جایزه ای نگرفتن! کلا این فیلم دانکرک خیلی عجیب بود. اصلا با فیلمایی که همیشه از نولان میدیدیم هیچ سنخیتی نداشت! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or