Movie Center

واقعا همچین تفکری مسخرست. کجا مورد بی لطفی قرار گرفتن؟ چند قرن بردگی و چند قرن بعدش شهروند درجه 2 بودن و نداشتن حق رای و حق نشستن رو صندلی و رفتن به توالت و Lynch شدن و همینطور دورهمی توسط پلیس کشته شدن که این حرفا رو نداره.

چرا موضوع قاطی میکنی؟ یعنی در آمریکا امروزه، فقط چنین موضوع سیاه پوستان، محور اصلی داستان هست؟ به خدا تاریخ بهتر از تو بلدم و واقعا خسته شدم که مدام تاریخ رو مثل یک ضبط شکست خورده نشون میدند که سیاه پوستان از زمان بردگی و حتی الانش، در جایگاه درستی نیستند. واقعا خسته شدیم. این حرف ها حتی خود سیاه پوستان هم متنفرند که مدام این تاریخ را بهشون گوشزد کنند الان سیاه پوستان هم تراز سفید پوستان هستند و گرنه باراک اوباما رییس آمریکا نمی شد. این فیلم حتی به سفید پوستان توهین کرده. یعنی در تاریخ سفید پوستان، سیاه پوستان مورد برده و بی محلی خود قرار میداده اند؟ یعنی سفید پوستانی مثل آبراهام لینکن،لیندون بی جانسون و هزاران سفید پوست در تاریخ،بار ها بر علیه قانون ضد سیاه پوستی برخواستند، در تاریخ باید نادیده گرفته شوند؟ این فیلم به نظرم به هر دو نژاد توهین کرده و بس. از بحث فیلم به شدت جدا شدیم و این نکته به این دلیل گفتم که واقعا اعصابم خورد می شود که دوسال پشت سرهم فیلم هایی مورد تعریف و تمجید قرار می گیرند که در آن هنر سینما به شدت نادیده گرفته شده و فقط موضوعات سیاسی در آن دیده می شود. نظرم را هم نمیخواهم عوض کنم و مصمم هستم که فیلم C+ است یا حتی کمتر است.

به قول منتقد National Reviewer ، این یک فیلم Get-Whitey است و قطعا موضواعت سیاسی در جریان این فیلم دیده می شود؛ فیلم یک فیلم باراک اوبامایی برای طرفداران تارانتینو است.

• Like
Reactions: kimsungbabak
چرا موضوع قاطی میکنی؟ یعنی در آمریکا امروزه، فقط چنین موضوع سیاه پوستان، محور اصلی داستان هست؟ به خدا تاریخ بهتر از تو بلدم و واقعا خسته شدم که مدام تاریخ رو مثل یک ضبط شکست خورده نشون میدند که سیاه پوستان از زمان بردگی و حتی الانش، در جایگاه درستی نیستند. واقعا خسته شدیم. این حرف ها حتی خود سیاه پوستان هم متنفرند که مدام این تاریخ را بهشون گوشزد کنند الان سیاه پوستان هم تراز سفید پوستان هستند و گرنه باراک اوباما رییس آمریکا نمی شد. این فیلم حتی به سفید پوستان توهین کرده. یعنی در تاریخ سفید پوستان، سیاه پوستان مورد برده و بی محلی خود قرار میداده اند؟ یعنی سفید پوستانی مثل آبراهام لینکن،لیندون بی جانسون و هزاران سفید پوست در تاریخ،بار ها بر علیه قانون ضد سیاه پوستی برخواستند، در تاریخ باید نادیده گرفته شوند؟ این فیلم به نظرم به هر دو نژاد توهین کرده و بس. از بحث فیلم به شدت جدا شدیم و این نکته به این دلیل گفتم که واقعا اعصابم خورد می شود که دوسال پشت سرهم فیلم هایی مورد تعریف و تمجید قرار می گیرند که در آن هنر سینما به شدت نادیده گرفته شده و فقط موضوعات سیاسی در آن دیده می شود. نظرم را هم نمیخواهم عوض کنم و مصمم هستم که فیلم C+ است یا حتی کمتر است.

به قول منتقد National Reviewer ، این یک فیلم Get-Whitey است و قطعا موضواعت سیاسی در جریان این فیلم دیده می شود؛ فیلم یک فیلم باراک اوبامایی برای طرفداران تارانتینو است.
تاریخ رو بهتر از من شاید بلد باشی، ولی هیچ ایده ای از حال نداری که می گی خود سیاه پوستان هم متنفرند که بلا بلا بلا. مخصوصا اینکه اصلا توجه نکردی این "همینطور دورهمی توسط پلیس کشته شدن"ـی که نوشتم مربوط به همین حاله. فکر کنم اینقدر محبوب بودن To Pimp a Butterfly و سریال هایی مثل The Roots و Black History Month و کمپین های Black Lives Matter و فیلم هایی مثل دوازده سال بردگی بین سیاه پوست های آمریکا کل حرفی که شما می زنی رو نه تنها نقض می کنه، بلکه با یه بمب هیدروژنی شلیک شده از مدار زمین نابود می کنه.
پ.ن: اینکه شما فکر می کنی خود سیاه پوست ها حالیشون نمی شه شما باید تصمیم بگیری نژاد پرستانه هست بر علیه شون یا نه دقیقا مصداق نژاد پرستیه.

حالا من با این فیلمه کاری ندارم ( البته خودم مشکل دارم با این که چه لزومی داشت اونا سیاه باشن ؟ ) اما خیلی واضحه فیلمایی با اشاره به ریسیسم علیه سیاه پوستان ( و تا حدودی کلا در مورد زندگی یک سیاه پوست ) بیشتر مورد توجه میگیره در حال حاضر نسبت به همون فیلم با همون کیفیت بدون این ماجرا . یه جورایی حتی من به شوخی در جمع دوستام میگم برعکس شده ریسیسم تو اونجا .
مثلا بخوام به یه موردش اشاره کنم حرکت کانیه وست موقع جایزه گرفتن سوییفت که اگر یه سفید پوست این کار میکرد علیه یه سیاه فکر کنم تا الان 8 تا مستند و 2 تا فیلم درست شده بود ازش :D

چند خبر کوتاه
----------------------------
View attachment 83133
پوستر جدیدی از فیلم Annihilation با هنرنمایی «ناتالی پورتمن»، منتشر شد. این فیلم بدست «الکس گارلند» (Ex Machina) کارگردانی می شود و قرار است 23 فوریه 2018 اکران شود.
----------------------------------------
View attachment 83135
بنا بر اطلاعات منتشر شده، نسخه Extended Cut فیلم Justice League توسط شعبه آلمان «آمازون» تایید شده است ولی ممکن است نسخه Zack Snyder نباشد.
---------------------------------------
View attachment 83136
طبق اعلام شبکه بزرگ «نت فلیکس»؛ این کمپانی قرار داد تازه ای را با کارگردان «بتمن» یعنی «مت ریورز» بسته است.
------------------------------------
View attachment 83137
طبق اعلام کمپانی «دیزنی»، فیلمبرداری Maleficent 2 قرار است بهار امسال و همراه با «آنجلینا جولی» شروع شود. این فیلم بدست Joachim Ronning کارگردانی می شود.
تو این ملسیفنت جدیده، ال فانینگ هم حضور خواهد داشت؟! خیلی مهمه!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

من تازگی این Wind River رو دیرم؛ چه قدر خوب بود!
این Teylor Sheridan چه قدر کارش خوبه! اون از Hell or High Water این‌ هم از این!
قسمت دوم Sicario هم در راهه! چه تریلر خفنی هم داشت لعنتی!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
حیف که زیاد تو تحویلش نگرفتن منتقدا بر خلاف Hell or High Water ....

فردا مراسم گلدن گلوب 2018 هست و همه طرفداران و سینماگران هالیوودی مشتاق دیدن اولین برگ برنده های اسکار هستند. در کل با مشاهد در لیست بهترین فیلم های درام و کمدی، تمام نامزد ها به حق هستند شاید فیلم The Greatetest Showman که زیاد منتقدان تحویلش نگرفتند و دلیل نامزد شدن آن را زود و عجولانه تصمیم گیری است. فیلم Girls Trip یا Last Flag Flying میتونست جای این فیلم قرار بگیره. در لیست بهترین فیلم های درام، همه نامزد ها به حق هستند و شاید در اسکار فیلم هایی چون Mudbound هم به لیست نهایی اضافه بشود.

در بخش بهترین بازیگر مرد درام، شاید جایزه را به دانیل دل لوییس اهدا کنند بخاطر این که این آخرین هنرنمایی اوست و هم می تواند رکوردی در کسب جوایز بزند، البته گری اولدمن و تیموتی شلبی هم رقابت تنگاتنگی دارند که بتوانند این جایزه را از آن خود کنند. در بازیگر زن درام، احتمال زیاد جایزه به فرانسیس مک دورماند اهدا می شود و در بخش بازیگر زن کمدی، رقابت بین سرشی رونان و مارگوت رابی زیاد است. در بخش بازیگر مرد کمدی، شاید رقابت بین جیمز فرانکو و بازیگر فیلم نه چندان خوب Get Out، دانلیل کالویا رسد و این مورد کمی برایم آزار دهنده است. در بخش مکمل های مرد و زن، شاید جوایز بین کریستوفر پلامر و ویلیام دفو در بخش مردان و بازیگر نقش مادر فیلم Lady Bird تقسیم شود.

معمولا در هر سال، مراسم اهدای جوایز به یک موضوعی اختصاص داده می شود، مثلا سال پیش بخاطر انتخاب شدن ناگهانی دونالد ترامپ به عنوان رییس جمهور و زیرپا گذاشتن بعضی از قوانین همجنس گرایی و سیاه پوستی، فیلم مونلایت را بهترین فیلم انتخاب کردند. امسال از این قضیه مسثنی نیست، می دانیم که امسال رسوایی جنسی بسیازی از ستارگان هالیوود بیرون درز کرد و به همین دلیل شاید به کسانیکه قربانی این جرایم بوندن، جوایز را از آن خود کنند؛ به همین دلیل شانس رزی ویترسپون، دانیل کالویا و کریستوفر پلامر را بیشتر از بقیه می دانم. در لیست امسال همانند سال پیش، دو فیلم به مضمون موضوع homosexual و Black Matter ، فیلم هایی چون Call Me By Your Name و Get Out که می توانند به همین دلایل، بهترین فیلم انتخاب شوند. هر دو توسط منتقدان تحسین شده و فیلم Get Out تا حالا بیشترین جوایز ایالت های آمریکا را از آن خود کرده است. در کل پیش بینی من از مراسم این است که خیلی در مورد این قضیه Sexual Harrasment ، شوخی هایی گزنده می کنند. متاسفانه شبکه فارسی زبان Manoto مراسم پس از چند سال پخش روتین، پخش نخواهد کرد! می توانید مراسم از یوتیوب از کانل Golden Globe یا NBC تماشا فرمایید.

در مورد نامزد های بخش سریال در تاپیک مخصوص خودش مطلبی مثل این ارسال میکنم!

آخرین ویرایش:
فردا مراسم گلدن گلوب 2018 هست و همه طرفداران و سینماگران هالیوودی مشتاق دیدن اولین برگ برنده های اسکار هستند. در کل با مشاهد در لیست بهترین فیلم های درام و کمدی، تمام نامزد ها به حق هستند شاید فیلم The Greatetest Showman که زیاد منتقدان تحویلش نگرفتند و دلیل نامزد شدن آن را زود و عجولانه تصمیم گیری است. فیلم Girls Trip یا Last Flag Flying میتونست جای این فیلم قرار بگیره. در لیست بهترین فیلم های درام، همه نامزد ها به حق هستند و شاید در اسکار فیلم هایی چون Mudbound هم به لیست نهایی اضافه بشود.

در بخش بهترین بازیگر مرد درام، شاید جایزه را به دانیل دل لوییس اهدا کنند بخاطر این که این آخرین هنرنمایی اوست و هم می تواند رکوردی در کسب جوایز بزند، البته گری اولدمن و تیموتی شلبی هم رقابت تنگاتنگی دارند که بتوانند این جایزه را از آن خود کنند. در بازیگر زن درام، احتمال زیاد جایزه به فرانسیس مک دورماند اهدا می شود و در بخش بازیگر زن کمدی، رقابت بین سرشی رونان و مارگوت رابی زیاد است. در بخش بازیگر مرد کمدی، شاید رقابت بین جیمز فرانکو و بازیگر فیلم نه چندان خوب Get Out، دانلیل کالویا رسد و این مورد کمی برایم آزار دهنده است. در بخش مکمل های مرد و زن، شاید جوایز بین کریستوفر پلامر در بخش مردان و بازیگر نقش مادر فیلم Lady Bird تقسیم شود.

معمولا در هر سال، مراسم اهدای جوایز به یک موضوعی اختصاص داده می شود، مثلا سال پیش بخاطر انتخاب شدن ناگهانی دونالد ترامپ به عنوان رییس جمهور و زیرپا گذاشتن بعضی از قوانین همجنس گرایی و سیاه پوستی، فیلم مونلایت را بهترین فیلم انتخاب کردند. امسال از این قضیه مسثنی نیست، می دانیم که امسال رسوایی جنسی بسیازی از ستارگان هالیوود بیرون درز کرد و به همین دلیل شاید به کسانیکه قربانی این جرایم بوندن، جوایز را از آن خود کنند؛ به همین دلیل شانس رزی ویترسپون، دانیل کالویا و کریستوفر پلامر را بیشتر از بقیه می دانم. در لیست امسال همانند سال پیش، دو فیلم به مضمون موضوع homosexual و Black Matter ، فیلم هایی چون Call Me By Your Name و Get Out که می توانند به همین دلایل، بهترین فیلم انتخاب شوند. هر دو توسط منتقدان تحسین شده و فیلم Get Out تا حالا بیشترین جوایز ایالت های آمریکا را از آن خود کرده است. در کل پیش بینی من از مراسم این است که خیلی در مورد این قضیه Sexual Harrasment ، شوخی هایی گزنده می کنند. متاسفانه شبکه فارسی زبان Manoto مراسم پس از چند سال پخش روتین، پخش نخواهد کرد! می توانید مراسم از یوتیوب از کانل Golden Globe یا NBC تماشا فرمایید.

در مورد نامزد های بخش سریال در تاپیک مخصوص خودش مطلبی مثل این ارسال میکنم!
دانکرک شانسی نداره؟

دوستان عزیز یه چندتا فیلم خوب پیشنهاد بدین ممنون (کمدی _ جنگی _ ترسناک )
اگه فیلم قدیمی نگاه میکنی این فیلم 1970 kelly heroes کمدی جنگی ببین
امروز خودم دیدم یکی از کارای قدیمی clint eastwood ارزش دیدن داره .

• Like
Reactions: FPS Douug and A-min

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or