Origami 2008
عضو تحریریه
واقعا همچین تفکری مسخرست. کجا مورد بی لطفی قرار گرفتن؟ چند قرن بردگی و چند قرن بعدش شهروند درجه 2 بودن و نداشتن حق رای و حق نشستن رو صندلی و رفتن به توالت و Lynch شدن و همینطور دورهمی توسط پلیس کشته شدن که این حرفا رو نداره.
چرا موضوع قاطی میکنی؟ یعنی در آمریکا امروزه، فقط چنین موضوع سیاه پوستان، محور اصلی داستان هست؟ به خدا تاریخ بهتر از تو بلدم و واقعا خسته شدم که مدام تاریخ رو مثل یک ضبط شکست خورده نشون میدند که سیاه پوستان از زمان بردگی و حتی الانش، در جایگاه درستی نیستند. واقعا خسته شدیم. این حرف ها حتی خود سیاه پوستان هم متنفرند که مدام این تاریخ را بهشون گوشزد کنند الان سیاه پوستان هم تراز سفید پوستان هستند و گرنه باراک اوباما رییس آمریکا نمی شد. این فیلم حتی به سفید پوستان توهین کرده. یعنی در تاریخ سفید پوستان، سیاه پوستان مورد برده و بی محلی خود قرار میداده اند؟ یعنی سفید پوستانی مثل آبراهام لینکن،لیندون بی جانسون و هزاران سفید پوست در تاریخ،بار ها بر علیه قانون ضد سیاه پوستی برخواستند، در تاریخ باید نادیده گرفته شوند؟ این فیلم به نظرم به هر دو نژاد توهین کرده و بس. از بحث فیلم به شدت جدا شدیم و این نکته به این دلیل گفتم که واقعا اعصابم خورد می شود که دوسال پشت سرهم فیلم هایی مورد تعریف و تمجید قرار می گیرند که در آن هنر سینما به شدت نادیده گرفته شده و فقط موضوعات سیاسی در آن دیده می شود. نظرم را هم نمیخواهم عوض کنم و مصمم هستم که فیلم C+ است یا حتی کمتر است.
به قول منتقد National Reviewer ، این یک فیلم Get-Whitey است و قطعا موضواعت سیاسی در جریان این فیلم دیده می شود؛ فیلم یک فیلم باراک اوبامایی برای طرفداران تارانتینو است.