Captain marvel و Quicksilver نیستن تو infinity war?
کاپیتان مارول مثل اینکه حضور کوتاه داره و تو لیست کست بازیم حضور داره.Captain marvel و Quicksilver نیستن تو infinity war?
فیلم مخصوص به خودش اوایل 2019 میاد اگر اشتباه نکنممن الان سرچ کردم ببینم این کاپیتان مارولی که میگید کیه، بعد فهمیدم چه کارکتر باشخصیتیه! واقعا حیفه نباشه تو فیلم! براش فیلم مخصوص نمیسازن؟
من الان سرچ کردم ببینم این کاپیتان مارولی که میگید کیه، بعد فهمیدم چه کارکتر باشخصیتیه! واقعا حیفه نباشه تو فیلم! براش فیلم مخصوص نمیسازن؟
نسخه های قدیمی، اون دهه شصتی ها، فیلم های خوش ساختی اند ولی خب قدیمی اند دیگه! اکشن و صحنه های اکشن قدیمی. اگه میتونی باهاش کنار بیای، از فیلم ها لذت میبریفیلم های James Bond از نظر داستانی به هم مربوطن؟
و اینکه نسخه های قدیمی ارزش وقت گذاشتن دارن؟؟
از نظر داستانی که کاملاً مستقلن. فقط کلیت اینکه M وQ و مانی پنی و فلیکس رایت و اینا کین مشترکه که اینا هم بازیگراشون ثابت نیست.فیلم های James Bond از نظر داستانی به هم مربوطن؟
ربط کامل نه جز دو مورد کازینو رویال و کوانتوم که دوستان اشاره کردن . این آخریه اسپکتر هم بعد اسکایفال داستان و کاراکتر هایی از اون فیلم ها توش هستن . و البته یک جورایی میشه به نسخه های قبلی ربطش داد چون حوادثی که چطوری یکی از مهم ترین دشمن های باند در فیلم های کلاسیک سروکله اش پیدا میشه رو نشون میده .فیلم های James Bond از نظر داستانی به هم مربوطن؟
تریلر جدید Thor: Ragnarok خوب بود بنظرم. کیت بلانشت خیلی خوب بود اما ویدیو یه حس متناقضی داشت از یه طرف سعی می کرد نشون بده که چقدر وضعیت جدیه از طرف دیگه فضای گل و بلبل و رفتار مسخره بعضی از نقش ها و شوخی ها و ... این فیلم پتانسیل اینو داشت که تاریک و خشن و جدی باشه جواب هم می داد ولی همچنان همون روند چرت فیلم های مارول حفظ شده و جرات نکردن فضا رو تغییر کنن.
نسخه 2 و 3 به هم مربوطند و جز تاپ ترین فیلم ها در این ژانر هستن ! ولی فیلم اولی به نظرم فقط فیلم خوبی هستدوستان سری Undisputed به هم ربط داره ؟ اگر خیلی هم کوچیک ربط داره بگید
King arthur جدیده هم بچه ها دیدن راضی نبودن