فرقی ندارن. چون شخصیت Quicksilver همونقدر که تو کامیکای X-Men حضور داشته تو Anengers هم بوده، حقوقش به صورت مشترک برای Marvel و Fox هست. فقط تو فیلمای مارول حق ندارن از کلمه ی Mutant براش استفاده کنن.این کوییک سیلوری که تو اونجرز هست چه فرقی با اونی که تو ایکس من بود داره ؟
چون اونجا دنبال پدرش میره و نمیتونن یکی باشن و قابلیت هاشون یکیه.
البته به نظر من اوین پیترز تو ایکس من بسیار باحالتر از نسخه اونجرز هست. چه تیپ و قیافش چه صحنه هایی که براش با cgi ساختن.
فرقی ندارن. چون شخصیت Quicksilver همونقدر که تو کامیکای X-Men حضور داشته تو Anengers هم بوده، حقوقش به صورت مشترک برای Marvel و Fox هست. فقط تو فیلمای مارول حق ندارن از کلمه ی Mutant براش استفاده کنن.
فاکس فقط حق ساخت فیلم یه سری از کامیک های مارول رو داره. حق انتشار کامیک، ساخت بازی، تیشرت و .... برای مارول هست.من خیلی اطلاعات ندارم. الان فیلمای ایکس من برای کمپانی فاکس هست، بعد intro همشون یه تریلر مارول پخش میشه.
همه اینام از روی کامیک بوک های مارول ساخته میشن؟ حق کپی رایت کامیک ها برای کی هست، مارول ؟
اونجرز هم فکر کنم مستقیما برای مارول هست.
ولی چون تو کامیک های قدیمی کوییک سیلور تو ایکس من هم بوده پس فاکس هم میتونه تو فیلم هاش استفاده کنه ازش ، درسته ؟
میگن یکی از بهترین فیلم ها در ژانر ترسناک هست .. من به شدت منتظرش هستمسلام دوستان فیلم RAW ارزش دیدن داره؟
بلوریش اومدهمیگن یکی از بهترین فیلم ها در ژانر ترسناک هست .. من به شدت منتظرش هستم
اون 800 مگی را میگی !؟بلوریش اومده
سلاماون 800 مگی را میگی !؟
البته دانلودش میکنم ولی مسلما کیفیتش خوب نیست
تا جایی که من شنیدم یچیزی تو مایه های cannibal holocaustهسلام
من چند وقت دیدم فیلم رو. کیفتیشم هم الان دقیق یادم نیست ولی اکی بود.
منم قبل از دیدن فیلم خونده بودم تو سینما چند نفر حالشون بد شده ولی اونجوریام نیست. بعدش به نظرم به عنوان فیلم ترسناک سراغش نرید. فیلم صحنه شوکه کننده داره ولی ترسناک نیست.در آخر هم اینکه در حد تعریف هایی که ازش شده عالی نیست ولی ارزش یکبار دیدن رو داره.
درود.سلام دوستان. یه مطللب خیلی ارزشمند درباره فیلم ساعت پنج عصر خوندم . آیا کسی این فیلم و دیده؟ خوبه؟
افتضاح و توهین به شعور مخاطب و مردم عام و شهرستانیا و ...سلام دوستان. یه مطللب خیلی ارزشمند درباره فیلم ساعت پنج عصر خوندم ، آیا کسی این فیلم و دیده؟ خوبه؟