Silent Storm
کاربر سایت
لینکش دارید؟؟؟؟تریلر اینفینتی وار چقدر خوب بود! اون اولش که ثور بنده خدا ترکیده بود معلوم شد دیگه چه خبره تو این فیلم. لباس اسپایدر منم خیلی خوب شده بود. ریشای کاپ رو که دیگه نگو
لینکش دارید؟؟؟؟
سلام.
من چند وقت پیش لوگان رو دیدم. قبلا سری اول های xmen رو دیده بودم خیلی قبل پیش. تو این چند وقت کلش رو دیدم تا نسخه اخر زمان برای ۲۰۱۶.
چند تا سوال که ممکنه اسپویل باشه برای کسی که ندیده.
اول ترتیب زمانی کلشون چطوریه ؟
اول first class , بعد ۲۰۱۶، بعد ۲۰۰۹ ولورین و بعد سه سری اول و بعد ولورین ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ و اخرش لوگان ؟
تو سری سوم وقتی جین رو پیدا میکنن چارلز و مگنیتو جفتشون تقریبا پیر هستن، ولی تو ۲۰۱۶ جین همسنشونه که این میشه گذاشت بر طبق اینکه مجموعه سوم کارگردانش فرق داشته.
یه سری موردای اینجوری بازم هست. مثلا تو سری ایکس من ۲ nightcrawler تا حالا مدرسه چارلز رو ندیده ولی تو قسمت ۲۰۱۶ اولین بار سال ۱۹۸۳ میاد به مدرسه.
سوال اخرم در مورد ولورین هست که تو ولورین ۲۰۱۳ چنگالش بریده میشه ولی تو ایکس من ۲۰۱۴ بازم چنگالش فلزیه. البته اخر قسمت ایکس من روز های گذشته آینده ، بازم نشون میده «میستیک» خودشو میذاره جای استرایکر که جوون بوده اون زمان و انگار از تبدیل چنگال های ولورین جلوگیری میکنه ، پس اینجوری باید کل داستان ها عوض شه.
خیلی داستان قاطی پاتیه .
در مورد قسمت اخر لوگان هم نفهمیدم چرا مریض شده و اگر باز فقط ۳ گانه ولورین رو در نظر بگیریم نباید چنگالش فلزی باشه. حدس زدم تو قسمت های ۲۰۱۳ و ۲۰۰۹ در مورد این ۲تا چیزی باشه که چیزی نبود.
و این داستان که تو لوگان باقی جهش یافته ها نیستن و مردن برای بیماری مغزی چارلز هست ؟ چون اشاره مستقیم نمیکنه.
من که یادم نیست ناهار چی خوردم نیم ساعت پیش ولی تایم لاین رو تو یه سایتی زده که اینه : X-Men: First Class (1962), X-Men: Days of Future Past (1973 sequence), X-Men Origins: Wolverine (1981), X-Men: Apocalypse (Alternate 1983), X-Men: Dark Phoenix (Alternate 1991), X-Men (2000), X2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006), The Wolverine (2013), Deadpool (2016), Deadpool 2 (2018), X-Men: Days of Future Past (2023 sequence), Logan (2029).
تقریباً سنشون درسته ... بازیگر جین توی last stand حدود 40سال داشت و داخل 2016 هم 20 سال.
Alien 1979
Aliens 1986
Alien 3
aliens 4 resurrection
و ادامه هاي جديد اسكات.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعد از اون چهارتا Prometheus و Covenant .Alien: Covenant بعد شماره 4 این یکیه؟
Aliens vs. Predator کلا فرق میکنه؟
/////////////////
alien ها رو کلا پیشنهاد میدین؟
Captain Marvel تا جایی که میدونم تایید رسمی نشده ولی هست قطعا. احتمالا حضوری مثل حضور Spidy توی CW داشته باشه!Captain marvel و Quicksilver نیستن تو infinity war?
حقوق Quicksilver بطور انحصاری دست هیچکدوم از این دو شرکت نیست و جفتشون میتونند ازش استفاده کنند. گویا حفرهای توی قراردادها بوده که مارول هم ازش استفاده کرد و این شخصیت رو به یونیورسش آورد.Captain Marvel تا جایی که میدونم تایید رسمی نشده ولی هست قطعا. احتمالا حضوری مثل حضور Spidy توی CW داشته باشه!
کوییک سیلور خدا بیامرزتش چجوری بخاد بیاد؟
حقوق کوییک سیلور دست فاکسه و مارول تونست فقط برای یک فیلم از فاکس حقوقشو بگیره و تو اونجرز اومد و مرد
كاركترهاى شبيه به هم مارول و دى سى. سال خلق هر كدوم هم جلو اون نوشته و نكته جالب اينكه بنظر ميرسه هر كدوم از روى اون يكى اسكى رفته و در اين ميان مارول بيشتر
Marvel Vs DC: Equivalent Characters
پ.ن: چجورى لينك رو ميذارين روى كلمه ها، مثلا مينويسين "اينجا" ببينيد بعد روى كلمه اينجا كليك ميكنى ميره تو سايت