Movie Center

:|
اولی یکی از تأثیرگذارترین فیلمای تاریخ سینماست.:|
میدونم از تاثیرگذرترین فیلم هاست برای همین هم طبیعتا دانلودش کردم منتها به نظرم یه مقدار خسته کننده اومد لااقل اولای فیلم
برای همین خواستم نظر شما رو هم بدونم!
نکوبوندم فیلمو که!

بستگي داره چه مخاطب امروزي اي باشي. به نظر من به همراه touch of evil دو تا شاهكار هستن از ولز.

Sent from my iPhone using Tapatalk
درسته بستگى به مخاطبش داره.بستگى داره با چه ديدى برى سراغ فيلم هاى كلاسيك .اگر با سبك و سياق فيلم ها نتونيد كنار بيايد خيلى كسل كننده بنظر ميرسن.

دوستان این فاز 4 مارول داستانش چیه ؟ الان فاز 3 داستان سنگ هاست و تانوس ، فاز 4 غول آخرش:p:D کی میشه ؟
منبعی ندارم اما فکر کنم گالاکتوس باشه :D
البته آخرین بار توی چهار شگفت انگیز 2 دیدیمش نمیدونم حقوقش دست مارول یا نه

دوستان این دو تا فیلم ارزش دارن آدم ببینه؟ربطی به هم ندارن البته صرفا چون گرفتم ندیدمشون میگم
citizen kane(که خیلی امتیازاش خوبه منتها یه 20 دقیقه ازش دیدم امروز دیگه نتونستم تحمل کنم)
the magnificent seven(که این خیلی امتیازاش متوسطه برا همین رغبت نکردم ببینمش)
اولی رو من چندهفته پیش دیدم.
اینو درنظر داشته باش این فیلم زمان خودش هنجارشکن بوده.ولی الان باوجود فیلمای امروزی هنوزم هست؟
من فیلمای زیادی میبینم از همه سبک هم خوشم میاد ولی خب من مخاطب امروزی هستم نتونستم کناربیام باهاش.فقط بخاطر اینکه این فیلم جزو تاپ های سینماست من تا آخرش(اونم به سختی)دیدم.
ازین دست فیلمها خیلی زیادن.باتصویر بهتر تدوین بهتر.ولی خب اون زمان شاهکاربوده دیگه.بحرحال الان فکنکنم ادمی پیدا بشه برای اولین بار سراغ gta1 بره....
درسته زمان خودش چند پله بالاتر بوده ولی خب ادم باوجود بازیهای امروزی تو این سبک نمیتونه ارتباط برقرار کنه.
من از فیلمای کلاسیک فیلم روانی هیچکاک بوده که اون زمان هنجار شکن بوده و هنوزم هست.
خلاصه پیشنهاد میکنم نبین:D

• Like
Reactions: a2010
درسته بستگى به مخاطبش داره.بستگى داره با چه ديدى برى سراغ فيلم هاى كلاسيك .اگر با سبك و سياق فيلم ها نتونيد كنار بيايد خيلى كسل كننده بنظر ميرسن.
سیتیزن کین یه چیزی مثل Social Network در زمان خودشه. اینکه هی بگن حوصله سر بره یه مقدارش کاملاً به سطحی بودن مخاطب برمیگرده وگرنه سوژه‌ای که روش دست گذاشته الان حتی قابل لمستر هم هست.
حقوقش دست فاکسه، مگه اینکه بتونن یه توافقی مثل اسپایدرمن کنن.
امتیاز مگنیتو و دکتر دوم هم دست فاکسه.
تنها گزینه یه چیز مثل Secret Invasion یا Dark Reign هست چون Avengers vs. X-men هم باز غیر ممکنه.

• Like
Reactions: Daedalus and jeenas
دوستان این فاز 4 مارول داستانش چیه ؟ الان فاز 3 داستان سنگ هاست و تانوس ، فاز 4 غول آخرش:p:D کی میشه ؟

هنوز اطلاعاتی ازش نیومده اما از حرف ها معلومه کلا تغییر تحول اساسی داره Phase 4
بعید هم هست غول آخر جدید :D توی Phase 4 باشه، می ره چند Phase بعد

هنوز که گفته نشده ولی حدس هایی مبنی بر دورمامو هست (ویلن اصلی دکتر استرنج). گالاکتوس حقوقش دست فاکسه و روابط فاکس و مارول واقعا خوب نیست :دی برای ویلن اصلی بودن هم مارول احتمالا از قبلش بخاد یکم معرفی کنه. همچنین یکی از دوستام میگفت مارول میخواد کاراکتر دورمامو حکم گالاکتوس رو داشته باشه (الان که حقوقش در دسترس نیست) و تو فیلم دکتر استرنج اشاراتی به دورمامو شد که بیشتر خصوصیات گالاکتوس بوده!

تایید شده که فیلمی از Doctor Doom در حال ساخت هست که Noah Hawley خالق Legion داره می سازتش

شایعات قوی ای هم هست مبنی بر این که Fantastic Four قراره ریبوت بشه

یک منابعی هم گفتند که Fox در حال ساخت اسپین آفی از Fantastic Four به صورت بچه گانه با محوریت Franklin Richards و خواهرش Valeria به همراه Human Torch و Thing با نویسندگی Seth Grahame-Smith اه
گفتند که فیلم مثل The Incredibles اه Pixar اه!!!!

پ.ن: این Fox چی کار داره می کنه با Fantasic Four :|
ریبوت برای سومین بار + فیلم بچه گانه!!!
فیلم Doctor Doom خبر خوبیه اما Doctor Doom خودش Villain اه Fantastic Four اه!!!

تایید شده که فیلمی از Doctor Doom در حال ساخت هست که Noah Hawley خالق Legion داره می سازتش

شایعات قوی ای هم هست مبنی بر این که Fantastic Four قراره ریبوت بشه

یک منابعی هم گفتند که Fox در حال ساخت اسپین آفی از Fantastic Four به صورت بچه گانه با محوریت Franklin Richards و خواهرش Valeria به همراه Human Torch و Thing با نویسندگی Seth Grahame-Smith اه
گفتند که فیلم مثل The Incredibles اه Pixar اه!!!!

پ.ن: این Fox چی کار داره می کنه با Fantasic Four :|
ریبوت برای سومین بار + فیلم بچه گانه!!!
فیلم Doctor Doom خبر خوبیه اما Doctor Doom خودش Villain اه Fantastic Four اه!!!

دکتر دوم رو زیاد باهاش آشنا نیستم اما تا جایی که میدونم به محافظت از زمین هم اهمیت میده مثل اینکه، یعنی در مقابل فضایی های مهاجم نقش آنتی ویلن هم داشت فکر کنم.
اما در کل به فاکس در این زمینه امیدی نیست، یعنی فکر کنم توی فیلمای کمیکی چند سال اخیر گندی بزرگ تر از فنتستیک فور نداشتیم. هرچند اگر سازندش خالق لژیون باشه، شاید امیدی هم باشه :|

دکتر دوم رو زیاد باهاش آشنا نیستم اما تا جایی که میدونم به محافظت از زمین هم اهمیت میده مثل اینکه، یعنی در مقابل فضایی های مهاجم نقش آنتی ویلن هم داشت فکر کنم.
اما در کل به فاکس در این زمینه امیدی نیست، یعنی فکر کنم توی فیلمای کمیکی چند سال اخیر گندی بزرگ تر از فنتستیک فور نداشتیم. هرچند اگر سازندش خالق لژیون باشه، شاید امیدی هم باشه :|

فلسفه سوپرهیرو ایش کلا به کارکتر هایی که Fox داره نمی خوره
اگر قرار باشه رول سوپرهیرو ای داشته باشه باید بره توی MCU اه مارول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or