Movie Center

اوانز و جوهانسون کجان؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
مثل شماره ی اول و Age Of Ultron، تصویر کامل نیست و احتمالا به مرور کامل میشه:

Cap
Black Widow
Rocket Raccoon
Groot
Ant-Man
Thanos
Star-Lord
Drax
Falcon
Vision
Scarlet Witch
Thor
اعضای Black Order
و احتمالا چندتای دیگه هم نیستن. :D

70 درصد کاراکترها تو پوستر نیستن:D
یه حسی بهم می گه این فیلم با مخ میاد زمین...پرداخت این هم کاراکتر تو یه فیلم 2/5 ساعته کار هیچ کارگردانی نیست...برادران روسو هم که متاسفانه کاملا متوسطن و زیاد مالی نیستن:D
فقط به نظرم با جلوه های ویژه و اکشن سروکار داریم...بقیه چیزها رو بزارید کنار!!
100 درصد برای پوشش از لحظات احساسی استفاده میکنن.

• Like
Reactions: Destro
یه حسی بهم می گه این فیلم با مخ میاد زمین...پرداخت این هم کاراکتر تو یه فیلم 2/5 ساعته کار هیچ کارگردانی نیست...برادران روسو هم که متاسفانه کاملا متوسطن و زیاد مالی نیستن:D
البته خب تو کارهای قبلی که تعداد کمتر بود هم کاراکتر ها کلا خیلی پرداخت نداشتن . صرفا چند دقیقه می اومدن جلو تصویر یک دیالوگی حرکتی چیزی میزدن و می رفتن . با توجه به دو قسمتی بودن این فیلم زیاد کار مشکلی نیست به هرکدوم 10 دقیقه وقت بدن . مهم اینه که کاراکتر اصلی آیرون منه که صد در صد جایگاهش محفوظه .

اتفاقا برادرای روسو با Civil War ثابت کردن که خیلی خوب میتونن یه فیلم با شخصیت های زیاد رو طوری بسازن که همه ی شخصیت ها بخوبی پرداخته بشن. نمونش Black Panther و Spider-Man که هر دو قبل از اینکه تو فیلم اختصاصی خودشون باشن به خوبی تو این فیلم معرفی شدن.
نکته ی دیگه اینکه، مارول 10 سال برنامه ریزی انجام داده و اکثر شخصیت ها رو معرفی کرده که تو Infinity War دیگه نیازی به این کار نداشته باشه. خودشون هم گفتن Infinity War فیلم Thanosـه و قرار نیست به هیچ شخصیتی اندازه ی اون پرداخته بشه. فقط قراره شاهد به خاک و خون کشیده شده بقیه توسط Thanos باشیم. :D

latest

1992ActorJohnHeardCreditHomeAlone2LostInNewYork.jpg

John Heard که همه اون رو با فیلم های Home Alone (تنها در خانه) می شناسن، در 72 سالی درگذشت

دوستان یکی میتونه خلاصه وار در مورد فیلم prestige جواب بده ؟ ده ها بار فیلم رو عقب جلو کردم باز نتونستم نکته اش رو بفهم:D
تو اول فیلم بوردن دست زنه رو گره میزنه یا برادرش فالون ؟ (که باعث مرگ زن شدن )
پدر دختر بچه کدوم یکیشون بود ؟ و در اخر کدوم یکی رو دار زدن ؟ پدر بچه رو دار زدن یا برادرش ؟
این الفرد و بوردن واقعا دو قلو بودن یا کار دستگاه تسلا بود ؟ اصلا بوردن یا الفرد اسم tesla رو از کجا میدونستن ؟
نمیدونم چرا نولان با فیلماش ادم رو عذاب میده !اون از inception که صد تا تحلیل باید میخوندی تا مشخص میشد اخرش واقعی بود یا تو خواب !

آخرین ویرایش:
تریلر جدید Justice League هم اومد.

به نظر من که عالیییی بود تریلر. هر روز امیدم بهش بیشتر از قبل میشه. استپن ولف رو هم بالاخره رویت کردیم. البته بازم نه بصورت کامل و از روبرو! با وجود فلش و آکوآمن به نظر فیلم از جنبه شوخی و طنز مشکلی نداشته باشه و سکانس های جالبی ببینیم ما .مهم ترین نکته!! همچنان خبری از سوپرمن نبود. که بسیار هم عالی هست. ترجیحا تا خود فیلم چیزی ازش نشون ندن عالی میشه. نهایتش یه گوشه هایی از ظاهرش. منتهی آخر تریلر یه جا که آلفرد داره رو ماشین بروس وین کار میکنه یه لرزشی رو حس میکنه و برمیگرده و شخصی رو میبینه که با توجه به صحبت هاش من حدسم اینه که سوپرمن بود!

آخرین ویرایش:
اگر فيلم "Dunkirk" فقط سه نقد مثبت ديگر داشته باشد
ميتواند ركورد فيلم های "رستگاری در شاوشنگ" و "پدرخوانده"را در دریافت نقد های مثبت بشكند.

دوستان یکی میتونه خلاصه وار در مورد فیلم prestige جواب بده ؟ ده ها بار فیلم رو عقب جلو کردم باز نتونستم نکته اش رو بفهم:D
تو اول فیلم بوردن دست زنه رو گره میزنه یا برادرش فالون ؟ (که باعث مرگ زن شدن )
پدر دختر بچه کدوم یکیشون بود ؟ و در اخر کدوم یکی رو دار زدن ؟ پدر بچه رو دار زدن یا برادرش ؟
این الفرد و بوردن واقعا دو قلو بودن یا کار دستگاه تسلا بود ؟ اصلا بوردن یا الفرد اسم tesla رو از کجا میدونستن ؟
نمیدونم چرا نولان با فیلماش ادم رو عذاب میده !اون از inception که صد تا تحلیل باید میخوندی تا مشخص میشد اخرش واقعی بود یا تو خواب !

مشخص نیست، ولی دلیل اینکه میگفت نمی دونم بخاطر این بود که وقتی ازش می پرسید اون کار کسی بود که اون روز نوبتش نبوده برای همین میگفت نیمی از من می دونست نیمی دیگش نه..! یه جورایی بخاطر اینکه این دو نفر یکی نشون داده بشن بخاطر هدف و فداکاری که در راه هنر کردن بخاطر همین خیلی از سوالات به بیننده هم پاسخ داده نمیشه مثل همین سوالاتی که شما داری، فرقی هم نمی کنه چون در واقع این دوتا آدم نقش یکی رو بازی می کردن شاید دوتا برادر دوقلو بودن و جدا از هم ولی عملاً یکی بودن! در واقع این سوالات در کلیت کار مهم نیست چون اون برای هدفشون تصمیم گرفتن کسی متوجه این موضوع نشه حتی بیننده!

نه آلفرد و بوردن واقعاً برادر دوقلو بودن! راز شعبده حیرت آورشونم همین دلیل ساده بود! البته به همین سادگی هم نبود همین دلیل باعث خودکشی زنش شد و باعث شد در عشق موفق نباشه، یا اون گرهی که باعث مرگ اون زن شدن..، البته به نظر شخصی خودم فکر می کنم پدرش بیرون از سلول بود که دختربچه رو آخر سر تحویل می گیره.

DC حسابی افتاده رو‌ دور ایول!
برنامه کارای ایندشون که خیلی خوبه و رسما نصف کاراشون شده یونیورس بتمن:xتریلر هم عالی بود.هر ۳ تا تریلر فیلم خیلی خوب بوده و برخلاف BVS که کل فیلم‌ با تریلرا نشون دادن این دفعه خوب سوپرایزارو نگه داشتن و استپن ولفم کامل نشون ندادن.استایل BVSش مضخرف بود که خداروشکر طرحش مشخصه کلا عوض شده صداشم خیلی خفن بود:D
اخرشم بنظرم یکی از لنترناس که میاد چون آلفرد خبر داشته که برمی‌گرده و سوپرمن که مرده در ظاهر و الفردم کی باهاش حرف زده بوده اصلا؟اگه حرف میزدن که بتمن و سوپرمن نمیریختن سر هم و تو حرفای استپن وولفم یجا میگه no lanterns که مشخصه لنترنا تو یونیورس از قبل بودن.

آخرین ویرایش:
اخرشم بنظرم یکی از لنترناس که میاد چون آلفرد خبر داشته که برمی‌گرده و سوپرمن که مرده در ظاهر و الفردم کی باهاش حرف زده بوده اصلا؟اگه حرف میزدن که بتمن و سوپرمن نمیریختن سر هم و تو حرفای استپن وولفم یجا میگه no lanterns که مشخصه لنترنا تو یونیورس از قبل بودن.
اینم میشه.
در مورد لنترن ها هم مشخصه بودن. خوب بیس اصلیشون تو فضا هست ها! قطعا اونجا برخورد هایی با ساکنین آپوکالیپس داشتن. البته بعد این کلمه که گفتی یه no Kryptonian هم میگه. اول گفتم منظورش شاید اون جنگ زمان قدیم شون باشه . بعد دیدم خ اون زمان که کسی از کریپتون رو زمین نبوده!
اونجاش باحال بود که فلش به بتمن داره میگه شما بروبکس قبلا سابقه داشتید تو مبارزه و جنگیدن ولی من فقط بعضی مردم رو هل دادم در رفتم! =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or