Movie Center

سری فست بد نیستن و خوشم هم میاد ازشون ، مخصوصا 5 اش که ژانر فیلم رو به نوعی از اونجا عوض کردن ، شدید حال کردم و 2-3 باری دیدمش ، ولی موضوع اینه دیگه خیلی دیزلی دارن پشت هم میسازن ، هر شماره هم موتور هندی فیلم قوی تر میشه ! یعنی تو فست 5 اتفاقات محیرالعقول در حد چیزایی که الان میبینیم نیست اصلا !
همین الانشم که 2 تا شماره دیگه فیلم رو پشت سر هم تایید کردن !
خسته کننده داره میشه

تو همون اول چهار هندی بازی شروع شد :D اما اکشن تر شدن و تولید سریع تر از 5 بود. البته از همون اولم چندان فیلم واقع گرایی نبود... :دی

این موضوع که میگین فقط فست نیست، هالیوود چند وقتی میشه شدید ایده تموم کرده، و اگه دقت کنید چند سال پیش دو تا موج خیلی گنده توی هالیوود شروع شد سر این موضوع، یکی ریمیک یا ریبوت کردن فیلم ها، و اون یکی ادامه دادن فیلم های شماره دار قدیمی به صورت سال به سال، یکی از موج های اصلیش هم همین یونیور مارول هست، که خیلی سریع مثلا تاثیرش رو روی یونیور ایکس من، دی سی و حتی اسپایدر من هم دیدیم (که این یکی شکست خورد، وگرنه داشتن سعی میکردم مثل ایکس من داستان های فرعی در بیارن ادامه بدن)، و یا سری استاروارز برگشت و اونم با داستان فرعی داره سعی میکنه تند تند فیلم بده. در کل باید به این موضوع عادت کنیم، چون سینما عملا داره یک تلوزیون گنده میشه دیگه فقط.

پ.ن: اما همه ی این تکرار بازیا تاثیر خاصی روی فیلم ها و ایده های اورجینال نداره، همچنان هر سال داره فیلم های تازه و عالی زیادی میاد، در کل تنها اتفاقی که افتاده اینه که فیلم بیشتری برای دیدن هست :D

فکر کنم دوستان زیاد رو این سری زوم کردن وگرنه هر چی فیلم اکشن یادم میاد از این هندی بازی ها داره حالا این جا یکم دوز بالاتری داره.به نظرم فرق اصلی دروغ های هالیوود با سینمای هند اینه که به دلیل فیلم برداری و جلوه های بی نظیر و.. با اینکه میدونیم دروغه ولی باز هم خوشایند و دلچسب هست اما تو بالیوود به دلیل نبود دانش و امکانات هالیوودی صحنه ها رو به مضخرفترین شکل ممکن میسازن.

یه زمان یه سری فیلم بود که به فیلم های کمپ معروف بودن، خیلی باحال بودن. مثلا آرنولد روی هواپیمای در حال پرواز راه میرفت! یای یه فیلم دیگه بود یارو رفت تو موتور جت هواپیمای مسافر بری در حال پرواز، تعمیرش کرد امد بیرون فقط یه ذره قرمز شد! دوستان اون موقع ها فیلم میدیدن سکته میکردن!:دی

یه زمان یه سری فیلم بود که به فیلم های کمپ معروف بودن، خیلی باحال بودن. مثلا آرنولد روی هواپیمای در حال پرواز راه میرفت! یای یه فیلم دیگه بود یارو رفت تو موتور جت هواپیمای مسافر بری در حال پرواز، تعمیرش کرد امد بیرون فقط یه ذره قرمز شد! دوستان اون موقع ها فیلم میدیدن سکته میکردن!:D
سریع تر اسم اینارو بگو:D
خیلی دنبالشون بودم=P~
یادش بخیر واقعا چه عرقی می کردیم.

• Like
Reactions: Adidas95
1.png 2.png
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
camera_obscura_poster_2764x4096-1.jpg
پوستر فیلم ترسناک Camera Obscura منتشر شد. تاریخ اکران:9 ژوئن
---------------------------------------------------------------------------

اولین تصویر از Henry Cavill در فیلم Mission: Impossible 6
---------------------------------------------------------------------------

تصویری از Neomorph در فیلم Alien: Covenant منتشر شد. تاریخ اکران:19 می

سلام ببخشید اینجا میپرسم ولی خب برای دوبله فیلم بودش گفتم اینجا بپرسم:) ( تاپیک دیگ ای پیدا نشد:| )
میخوام صوت دوبله دانلود کنم منتهی سوالی که دارم اینه بین کیفیت های استریو 128 و دالبی 192 و 384 کدوم رو بگیرم؟ دلیل و توضیح هم اگر بدید که چه بهتر (:

سلام ببخشید اینجا میپرسم ولی خب برای دوبله فیلم بودش گفتم اینجا بپرسم:) ( تاپیک دیگ ای پیدا نشد:| )
میخوام صوت دوبله دانلود کنم منتهی سوالی که دارم اینه بین کیفیت های استریو 128 و دالبی 192 و 384 کدوم رو بگیرم؟ دلیل و توضیح هم اگر بدید که چه بهتر (:
خب این عدد ها بیت ریت صدا هستن هر چی بیشتر بشن کیفیت صدا هم بهتر میشه معمولا هم ۳۸۴ چند کاناله هست که بهتره

• Like
Reactions: MOEIN MPM and nami1
Untitled.png

طبق گزارش های منتشر شده از نیویورک تایمز و بنا بر منابع ناشناس، پنج کمپانی بزرگ از جمله Sony, Universal Pictures, Warner Bros., 20th Century Fox و Annapurna در حال مذاکره با سران MGM برای بدست گرفتن امتیاز فیلم های بعدی جیمز باند هستند.

منبع

فیلم خیلی با آهنگ صداش متفاوته. ممکنه یک آهنگ 128 رو راحت گوش بدی بدون افت کیفیت و 192 دیگه خیلی خوب باشه، اما برای فیلم حتمی حتمی بالای 384 باید بری. معمولا سینماهای خانگی برای کیفیت صدا مدنظر گرفته میشه که از اون صدای دالبی 5.1 بیرون بیاد و من چندبار شده 192 بگیرم کیفیت افتضاح باشه (همین اواخر Arrival رو با این کیفیت دیدم) خلاصه تا جای ممکن از 384 یا 640 استفاده کنی بهتره (DTS هم که باشه کلا خودش بیت ریت بالاتری داره)

• Like
Reactions: nami1
View attachment 74218

طبق گزارش های منتشر شده از نیویورک تایمز و بنا بر منابع ناشناس، پنج کمپانی بزرگ از جمله Sony, Universal Pictures, Warner Bros., 20th Century Fox و Annapurna در حال مذاکره با سران MGM برای بدست گرفتن امتیاز فیلم های بعدی جیمز باند هستند.

منبع
وارنر بخره میده نولان سگانه ازش بسازه :دی

وارنر بخره میده نولان سگانه ازش بسازه :D
قضیه فقط برا توزیع فیلماست، استودیویی که انتخاب بشه نقشی در پروسه‌ی ساخت فیلما نخواهد داشت و فقط مسئولیت توزیعشونو به عهده میگیره :D
ویرایش: تازه الان اینو خوندم متوجه شدم قضیه فقط برا یک فیلمه، قرارداد سونی به عنوان ناشر قبلی برا 4 تا فیلم بود و با Spectre تموم شده، و حالا MGM و Eon به عنوان سازنده های فیلم، دارن فقط برا فیلم بعدی دنبال ناشر میگردن :D

آخرین ویرایش:
از Fast and Furious میخوان اسپین-اف هم بسازن. فک کن! :D دقیقا رویه چند سال گذشته Ubisoft درمورد AC رو پیش گرفتن.
مشکل چیه دقیقا؟ وقتی فیلم به فیلم هر شماره کیفیت بهتری میدن چه ایرادی داره؟ حالا خوبه 99% اینجا نه f8 رو دیدن و نه میدونن چرا قراره اسپین آف بسازن.حالا اینکه یه سری انتظار واقع گرایی دارن از فیلم قطعا مشکل از خودشونه . حداقل خود این سری از شماره 5 به بعد کاملا تکلیفش با خودش مشخصه و میدونه چی میخواد بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or