leonk13
کاربر سایت
سری فست بد نیستن و خوشم هم میاد ازشون ، مخصوصا 5 اش که ژانر فیلم رو به نوعی از اونجا عوض کردن ، شدید حال کردم و 2-3 باری دیدمش ، ولی موضوع اینه دیگه خیلی دیزلی دارن پشت هم میسازن ، هر شماره هم موتور هندی فیلم قوی تر میشه ! یعنی تو فست 5 اتفاقات محیرالعقول در حد چیزایی که الان میبینیم نیست اصلا !
همین الانشم که 2 تا شماره دیگه فیلم رو پشت سر هم تایید کردن !
خسته کننده داره میشه
تو همون اول چهار هندی بازی شروع شد اما اکشن تر شدن و تولید سریع تر از 5 بود. البته از همون اولم چندان فیلم واقع گرایی نبود...
این موضوع که میگین فقط فست نیست، هالیوود چند وقتی میشه شدید ایده تموم کرده، و اگه دقت کنید چند سال پیش دو تا موج خیلی گنده توی هالیوود شروع شد سر این موضوع، یکی ریمیک یا ریبوت کردن فیلم ها، و اون یکی ادامه دادن فیلم های شماره دار قدیمی به صورت سال به سال، یکی از موج های اصلیش هم همین یونیور مارول هست، که خیلی سریع مثلا تاثیرش رو روی یونیور ایکس من، دی سی و حتی اسپایدر من هم دیدیم (که این یکی شکست خورد، وگرنه داشتن سعی میکردم مثل ایکس من داستان های فرعی در بیارن ادامه بدن)، و یا سری استاروارز برگشت و اونم با داستان فرعی داره سعی میکنه تند تند فیلم بده. در کل باید به این موضوع عادت کنیم، چون سینما عملا داره یک تلوزیون گنده میشه دیگه فقط.
پ.ن: اما همه ی این تکرار بازیا تاثیر خاصی روی فیلم ها و ایده های اورجینال نداره، همچنان هر سال داره فیلم های تازه و عالی زیادی میاد، در کل تنها اتفاقی که افتاده اینه که فیلم بیشتری برای دیدن هست