به نظرم چیزی که LA LA LAND رو جاوادانه میکنه همین پایانش هست
در مورد کیفیت پایان نمیگم. اتفاقا واقعا عالی بود ولی لامصب از بس با کاراکترا ارتباط برقرار کردم واقعا ناراحت کننده بود عاقبت... مخصوصا اون هپی اندینگ فیک
به نظرم چیزی که LA LA LAND رو جاوادانه میکنه همین پایانش هست
در مورد کیفیت پایان نمیگم. اتفاقا واقعا عالی بود ولی لامصب از بس با کاراکترا ارتباط برقرار کردم واقعا ناراحت کننده بود عاقبت... مخصوصا اون هپی اندینگ فیک
برای دیدن و لذت بردن از این دست فیلمای هندی-هالیوودی باید قسمت تجزیه تحلیل مغزت رو خاموش کنی یه بشکه پاپ کورن بزاری جلوت و حالش رو ببریفست ۸ اتفاقا خوب ترکونده، حتی رکورد روز اول فروش رو هم زده، (قبلی فکر کنم استار وارز بود)، در کل به عنوان یک بلاک باستر عالی به نظر میاد.
خوب تو این فیلم ها بایدم این کار رو بکنی دیگه. اصلا ماهیت اینجور فیلم ها همینه الان مثلا بیا بشینیم فیلم Mad Max رو منطقی تجزیه تحلیل کنیم فیلم از نقطه شروع تا پایانش خنده دار میشهبرای دیدن و لذت بردن از این دست فیلمای هندی-هالیوودی باید قسمت تجزیه تحلیل مغزت رو خاموش کنی یه بشکه پاپ کورن بزاری جلوت و حالش رو ببری
حتی اگر 1 ثانیه هم بخوای از منطق استفاده ببری که مثلا راک چطوری از بیمارستان داره لایو اکشن حوادث رو دنبال میکنه و یهو گچ دستش رو میشکنه و با یه مسلسل چرخشی وسط شهر راه میره تا یه جنگنده رو ساقط کنه و ... فیلم برات تبدیل میشه به یه فحش بی سر و ته که مستقیما داره شعورت رو میجوه
برای دیدن و لذت بردن از این دست فیلمای هندی-هالیوودی باید قسمت تجزیه تحلیل مغزت رو خاموش کنی یه بشکه پاپ کورن بزاری جلوت و حالش رو ببری
حتی اگر 1 ثانیه هم بخوای از منطق استفاده ببری که مثلا راک چطوری از بیمارستان داره لایو اکشن حوادث رو دنبال میکنه و یهو گچ دستش رو میشکنه و با یه مسلسل چرخشی وسط شهر راه میره تا یه جنگنده رو ساقط کنه و ... فیلم برات تبدیل میشه به یه فحش بی سر و ته که مستقیما داره شعورت رو میجوه
آره مدمکس هم یه فیلم صرفا اکشنه که باید لذتش رو ببری موقع تماشاخوب تو این فیلم ها بایدم این کار رو بکنی دیگه. اصلا ماهیت اینجور فیلم ها همینه الان مثلا بیا بشینیم فیلم Mad Max رو منطقی تجزیه تحلیل کنیم فیلم از نقطه شروع تا پایانش خنده دار میشه
خدایی نکرده من مدمکس رو با این مقایسه نکردم ها. صرفا خواستم یه مثال زده باشم
مدمکس از نظر داستانی کشش خاصی نداشت ولی به حدی خوش ساخت و روون بود فیلم که آدم به خصوص وقتی بار اول میدیدش این کمبود رو حس نیم کرد. درسته که بعضی فیلمها رسالتشون آدرنالینه و ... ولی دلیل نمیشه که دید نقادانه بهشون وارد نباشه. شما میتونی مدمکس رو بشکونی از نظر کیفیت پیادهسازی جلوههای ویژه و تأثیرگزاری اونا از نظر سرعت فیلم و روند Pacing از نظر اکشن از نظر تم. Fast & Furious از این نظر یه محصول پوشالیه که با یه کاور زیبا(ماشینهای آخرین مدل که داغون میشن فرت و فرت) به خورد بیننده میره. به نظر من حتی با دید بیاین مغزمون رو کنار بزاریم هم نمیشه از جلوههای ویژه غیرمنطقی و بسیار کم تأثیر لذت برد.خوب تو این فیلم ها بایدم این کار رو بکنی دیگه. اصلا ماهیت اینجور فیلم ها همینه الان مثلا بیا بشینیم فیلم Mad Max رو منطقی تجزیه تحلیل کنیم فیلم از نقطه شروع تا پایانش خنده دار میشه
خدایی نکرده من مدمکس رو با این مقایسه نکردم ها. صرفا خواستم یه مثال زده باشم
آقا امروز رفتم دیدم، به جان خودم حال داد یه پاپ کورن هم گرفته بودم دستممدمکس از نظر داستانی کشش خاصی نداشت ولی به حدی خوش ساخت و روون بود فیلم که آدم به خصوص وقتی بار اول میدیدش این کمبود رو حس نیم کرد. درسته که بعضی فیلمها رسالتشون آدرنالینه و ... ولی دلیل نمیشه که دید نقادانه بهشون وارد نباشه. شما میتونی مدمکس رو بشکونی از نظر کیفیت پیادهسازی جلوههای ویژه و تأثیرگزاری اونا از نظر سرعت فیلم و روند Pacing از نظر اکشن از نظر تم. Fast & Furious از این نظر یه محصول پوشالیه که با یه کاور زیبا(ماشینهای آخرین مدل که داغون میشن فرت و فرت) به خورد بیننده میره. به نظر من حتی با دید بیاین مغزمون رو کنار بزاریم هم نمیشه از جلوههای ویژه غیرمنطقی و بسیار کم تأثیر لذت برد.