Movie Center

به نظرم چیزی که LA LA LAND رو جاوادانه میکنه همین پایانش هست
در مورد کیفیت پایان نمیگم. اتفاقا واقعا عالی بود ولی لامصب از بس با کاراکترا ارتباط برقرار کردم واقعا ناراحت کننده بود عاقبت... مخصوصا اون هپی اندینگ فیک :(

در مورد کیفیت پایان نمیگم. اتفاقا واقعا عالی بود ولی لامصب از بس با کاراکترا ارتباط برقرار کردم واقعا ناراحت کننده بود عاقبت... مخصوصا اون هپی اندینگ فیک :(
دقیقا منم وقتی فیلم تموم شد همین احساس رو داشتم. بنظرم تو تایمی که فیلم داشت بهتر از این نمی شد دوتا شخصیت رو معرفی کرد. من کلا رفته بودم تو فیلم عجیب :دی

• Like
Reactions: M0HAMAD
یک سوال درباره ی سری فیلم های ولوورین. شخصیتیه که تو یه قسمت بود و دیگه غیبش زد. من انتظار داشتم تو لوگان باشه و چیزی ازش بشنویم اما بهش نپرداختن.
برادر لوگان کجاست؟

• Like
Reactions: TheGodfather
Rogue One رو امروز دیدم، به نظرم یکی از بهترین استار وارز ها بود :|

چیزی که بیشتر جذبم کرد تکراری و کلیشه ای نبودنش بود، شخصیت پردازی متفاوت تر بود کلی، کاراکتر ها کاملا سیاه یا سفید نبودن، پایان متفاوت و عالی، همه ی اینا خیلی جذبم کرد. البته به نظر میاد قرار بود فیلم تاریک تری باشه و همچنان کمی روشن ترش کردن همونطوری که حدس زده میشد، اما در کل بازم خیلی عالی بود از این نظر و از نظر احساسی. و پیش زمینه عالی ای هم برای داستان بود، نقطه ضعفی که به نظر میومد ساده به دست اومده اما یه داستان بزرگ پشتش بود و... . و در نهایت رباته فوق العاده بود! :دی

البته بیشتر از نیمه دوم فیلم به بعد جذبش شدم، اوایلش مثل اکثر استاروارز ها چیز خاصی نداشت :دی

• Like
Reactions: Annunaki ™
فست ۸ اتفاقا خوب ترکونده، حتی رکورد روز اول فروش رو هم زده، (قبلی فکر کنم استار وارز بود)، در کل به عنوان یک بلاک باستر عالی به نظر میاد.
برای دیدن و لذت بردن از این دست فیلمای هندی-هالیوودی باید قسمت تجزیه تحلیل مغزت رو خاموش کنی یه بشکه پاپ کورن بزاری جلوت و حالش رو ببری:D
حتی اگر 1 ثانیه هم بخوای از منطق استفاده ببری که مثلا راک چطوری از بیمارستان داره لایو اکشن حوادث رو دنبال میکنه و یهو گچ دستش رو میشکنه و با یه مسلسل چرخشی وسط شهر راه میره تا یه جنگنده رو ساقط کنه و ... فیلم برات تبدیل میشه به یه فحش بی سر و ته که مستقیما داره شعورت رو میجوه:D

برای دیدن و لذت بردن از این دست فیلمای هندی-هالیوودی باید قسمت تجزیه تحلیل مغزت رو خاموش کنی یه بشکه پاپ کورن بزاری جلوت و حالش رو ببری:D
حتی اگر 1 ثانیه هم بخوای از منطق استفاده ببری که مثلا راک چطوری از بیمارستان داره لایو اکشن حوادث رو دنبال میکنه و یهو گچ دستش رو میشکنه و با یه مسلسل چرخشی وسط شهر راه میره تا یه جنگنده رو ساقط کنه و ... فیلم برات تبدیل میشه به یه فحش بی سر و ته که مستقیما داره شعورت رو میجوه:D
خوب تو این فیلم ها بایدم این کار رو بکنی دیگه. اصلا ماهیت اینجور فیلم ها همینه :D الان مثلا بیا بشینیم فیلم Mad Max رو منطقی تجزیه تحلیل کنیم :D فیلم از نقطه شروع تا پایانش خنده دار میشه :D

خدایی نکرده من مدمکس رو با این مقایسه نکردم ها. صرفا خواستم یه مثال زده باشم :دی

موضوع اینه که من مثلا وقتی میام این فیلم رو میبینم حوصله تجزیه تحلیل ندارم اصلا! :D دو دقیقه میخوام بشینم کمی اکشن ببینم فقط :)) بحثم این بود که فست 8 انگار به عنوان یک بلاک باستر و فیلم اکشن نسبتا فیلم خوبی هست، چون قبل از اومدنش واقعا زیاد کوبیده شد اما نشون داد که هنوزم نسبتا فیلم خوبی هست.

خوب تو این فیلم ها بایدم این کار رو بکنی دیگه. اصلا ماهیت اینجور فیلم ها همینه :D الان مثلا بیا بشینیم فیلم Mad Max رو منطقی تجزیه تحلیل کنیم :D فیلم از نقطه شروع تا پایانش خنده دار میشه :D
خدایی نکرده من مدمکس رو با این مقایسه نکردم ها. صرفا خواستم یه مثال زده باشم :D
آره مدمکس هم یه فیلم صرفا اکشنه که باید لذتش رو ببری موقع تماشا
اما استانداردهاش انقدر بالاتره که میشه مدمکس نه فست n :D

يه کامنت دادم بخاطر يه شايعه که توش بود و با تگ اسپويلر همراه نبود پاک شد . اين بود که آقای مايکل مک الاتون بازيگر نقش کرکتر منفور روس بولتون در سريال محبوب و معروف و فوق العاده زيبا بازی تاج و تخت (الان فهميدين فن اين سری ام يا بيشتر بگم :D) تاييد کردن که در فيلم ليگ عدالت بازی ميکنن ، البته چيزی از نقششون لو ندادن منتهی با توجه به شايعات قبلی حدس هايی ميشه زد.
شايعات ميگن ، قراره در ابتدای فيلم ما تو يه فلش بک نبرد بين ارتش دارک سايد با نيروهای متحد انسان ها ، آتلانتيسی ها و آمازونی ها رو ببينيم. حالا با اين خبر حدس ها اين هست که ايشون نقش پادشاه يا فرمانده ارتش انسان ها رو به عهده داره

خدایی نکرده من مدمکس رو با این مقایسه نکردم ها. صرفا خواستم یه مثال زده باشم :D
مدمکس از نظر داستانی کشش خاصی نداشت ولی به حدی خوش ساخت و روون بود فیلم که آدم به خصوص وقتی بار اول میدیدش این کمبود رو حس نیم کرد. درسته که بعضی فیلم‌ها رسالتشون آدرنالینه و ... ولی دلیل نمیشه که دید نقادانه بهشون وارد نباشه.:دی شما می‌تونی مدمکس رو بشکونی از نظر کیفیت پیاده‌سازی جلوه‌های ویژه و تأثیرگزاری اونا از نظر سرعت فیلم و روند Pacing از نظر اکشن از نظر تم. Fast & Furious از این نظر یه محصول پوشالیه که با یه کاور زیبا(ماشین‌های آخرین مدل که داغون میشن فرت و فرت) به خورد بیننده میره. به نظر من حتی با دید بیاین مغزمون رو کنار بزاریم هم نمیشه از جلوه‌های ویژه غیرمنطقی و بسیار کم تأثیر لذت برد.:دی

مدمکس از نظر داستانی کشش خاصی نداشت ولی به حدی خوش ساخت و روون بود فیلم که آدم به خصوص وقتی بار اول میدیدش این کمبود رو حس نیم کرد. درسته که بعضی فیلم‌ها رسالتشون آدرنالینه و ... ولی دلیل نمیشه که دید نقادانه بهشون وارد نباشه.:D شما می‌تونی مدمکس رو بشکونی از نظر کیفیت پیاده‌سازی جلوه‌های ویژه و تأثیرگزاری اونا از نظر سرعت فیلم و روند Pacing از نظر اکشن از نظر تم. Fast & Furious از این نظر یه محصول پوشالیه که با یه کاور زیبا(ماشین‌های آخرین مدل که داغون میشن فرت و فرت) به خورد بیننده میره. به نظر من حتی با دید بیاین مغزمون رو کنار بزاریم هم نمیشه از جلوه‌های ویژه غیرمنطقی و بسیار کم تأثیر لذت برد.:D
آقا امروز رفتم دیدم، به جان خودم حال داد :دی یه پاپ کورن هم گرفته بودم دستم =))

به غیر از 2-3 تا صحنه که خدایی دیگه پوکر فیس شدم خودم از بقیه جاهاش لذت بردم و حال داد :دی بیشترین چیزی که لذت بخش تر بود برام شوخی های داخل فیلم بود که واقعا خوش ساخت بودن و رسما همرو میخندوند تو سینما :دی برای اولین بار هم از نقش جیسون خوشم اومد :دی در کل احساس میکنم حال کنید از فیلم وقتی ببینید :دی

سری فست بد نیستن و خوشم هم میاد ازشون ، مخصوصا 5 اش که ژانر فیلم رو به نوعی از اونجا عوض کردن ، شدید حال کردم و 2-3 باری دیدمش ، ولی موضوع اینه دیگه خیلی دیزلی دارن پشت هم میسازن ، هر شماره هم موتور هندی فیلم قوی تر میشه ! یعنی تو فست 5 اتفاقات محیرالعقول در حد چیزایی که الان میبینیم نیست اصلا !
همین الانشم که 2 تا شماره دیگه فیلم رو پشت سر هم تایید کردن !
خسته کننده داره میشه

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or