Movie Center

92030334821153910134.jpg

Star Wars: The Last Jedi Teaser Trailer #1 | 720

تریلر جالب نبود واسه من که حداقل فن سری ـم .
اما خب خوبیش اینه که اسپویل نکرده چیزیو بر خلاف تریلر های اخیر که واقعا دیگه شورشو دروردن .
پوستر اما خیلی هایپم کرد

سلام
دوست من جدیدا این فیلم Logan رو دید، بعد خیلی تحت تاثیرش قراره گرفته بهم پیشنهاد داده منم حتما حتما نگاش کنم.
مشکل اینه که من X Men های قبلی رو ندیدم هیچی:دی برا اینکه از داستان این یکی سر در بیارم و بتونم با شخصیتاش درست ارتباط برقرار کنم، باید کدوم فیلمای قبلی رو با چه ترتیبی ببینم؟

سلام
دوست من جدیدا این فیلم Logan رو دید، بعد خیلی تحت تاثیرش قراره گرفته بهم پیشنهاد داده منم حتما حتما نگاش کنم.
مشکل اینه که من X Men های قبلی رو ندیدم هیچی:D برا اینکه از داستان این یکی سر در بیارم و بتونم با شخصیتاش درست ارتباط برقرار کنم، باید کدوم فیلمای قبلی رو با چه ترتیبی ببینم؟
x-men origins wolverine و The Wolverine رو شما مشاهده کنی کافیه. داستان این سری شخصی هست و به شخصیت ولورین می پردازه نیازی به تماشای سری X-men نیست.

چقدر حال به هم زنه این ترانسفورمز جدید :| چهار تا تریلر دادن حدودا 7، 8 دقیقه تقریبا 2 دقیقه ـش صرف نمایش boobهای شخصیت نوجوان جدید شده :| همون قبلی جواب میداد نمی داد؟ :| چقدر هم خوب بازی میکنه I stay and i want to fight them :| جملات تاثیر گذارشونه :-&
نمی فهمم آنتونی هاپکینز چکار میکنه این وسط :|
کلا دیگه شده جلوه ی ویژه یه دو تا صحنه واقعی هم اون وسط گذاشتن بگن مثلا فیلمه

• Like
Reactions: Hamid Payne
سلام
مشکل اینه که من X Men های قبلی رو ندیدم هیچی:D برا اینکه از داستان این یکی سر در بیارم و بتونم با شخصیتاش درست ارتباط برقرار کنم، باید کدوم فیلمای قبلی رو با چه ترتیبی ببینم؟

به همون ترتیب زمانی که اومده :دی توقع خاصی هم از نسخه سوم و وولورین اوریجین نداشته باش :دی

• Like
Reactions: Nameless King
سلام
زیاد پیگیر نشو اینا تایم لاین زیاد دارن قاطی میکنی :دی

• Like
Reactions: Nameless King
سلام
اگه واقعا میخوای با هیو جکمن و ولورینش ارتباط برقرار کنی بشین از اولین ایکس من ببین تا الان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or