K I 1 1 E R
ناظم انجمن
اه چقدر حال-گیری بود پایان...
x-men origins wolverine و The Wolverine رو شما مشاهده کنی کافیه. داستان این سری شخصی هست و به شخصیت ولورین می پردازه نیازی به تماشای سری X-men نیست.سلام
دوست من جدیدا این فیلم Logan رو دید، بعد خیلی تحت تاثیرش قراره گرفته بهم پیشنهاد داده منم حتما حتما نگاش کنم.
مشکل اینه که من X Men های قبلی رو ندیدم هیچیبرا اینکه از داستان این یکی سر در بیارم و بتونم با شخصیتاش درست ارتباط برقرار کنم، باید کدوم فیلمای قبلی رو با چه ترتیبی ببینم؟
کلا دیگه شده جلوه ی ویژه یه دو تا صحنه واقعی هم اون وسط گذاشتن بگن مثلا فیلمهچقدر حال به هم زنه این ترانسفورمز جدیدچهار تا تریلر دادن حدودا 7، 8 دقیقه تقریبا 2 دقیقه ـش صرف نمایش boobهای شخصیت نوجوان جدید شده
همون قبلی جواب میداد نمی داد؟
چقدر هم خوب بازی میکنه I stay and i want to fight them
جملات تاثیر گذارشونه
نمی فهمم آنتونی هاپکینز چکار میکنه این وسط![]()
سلام
دوست من جدیدا این فیلم Logan رو دید، بعد خیلی تحت تاثیرش قراره گرفته بهم پیشنهاد داده منم حتما حتما نگاش کنم.
مشکل اینه که من X Men های قبلی رو ندیدم هیچیبرا اینکه از داستان این یکی سر در بیارم و بتونم با شخصیتاش درست ارتباط برقرار کنم، باید کدوم فیلمای قبلی رو با چه ترتیبی ببینم؟
عارف لرستانی تو سن 46 سالگی درگذشتبیشتر تو برنامه های مهران مدیری فعال بود، به شخصه این نقشش تو قهوه تلخ رو خیلی دوست داشتم:
![]()
خدا رحمتش کنه.
زیاد پیگیر نشو اینا تایم لاین زیاد دارن قاطی میکنیسلام
اگه واقعا میخوای با هیو جکمن و ولورینش ارتباط برقرار کنی بشین از اولین ایکس من ببین تا الان.سلام