Movie Center

اقا کی این تریلر مومیایی 2017 رو دیده لعنتی تام کروز بازی میکنه عجب چیزیه این \m/:-SS
لینک تریلر رو از آپارات گذاشتم لامصب باید خیلی باحال باشه

آخرین ویرایش:
#فوری : جاناتان دمی کارگردان فیلم های معروفی چون سکوت بره ها و ریچل ازدواج می کند، ساعاتی پیش در سن 73 سالگی درگذشت!
220px-Jonathan_Demme_May_2015.jpg

View attachment 74413
طبق اطلاعات منتشر شده از سوی ورایتی، آقای David Fincher قرار است وظیفه کارگردانی ادامه فیلم World War Z را بر عهده بگیرد. تولید فیلم ممکن است، از اوایل سال 2018 شروع شود.

منبع

بسیار هم عالی!

من که کلا عاشق فینچرم. همه فیلم هاش به من به طرز عجیبی میچسبه و منهای مورد عجیب بنجامین همشون رو بالای 4 بار دیدم!:D WWZ رو هم خوشم امد ازش و باز کلا از زامبی خیلی خوشم میاد!:D در نتیجه از همین الان برای من مورد انتظار ترین فیلم آینده هست!:D

آخرین ویرایش:
با اینکه تریلرش طولانی بود ولی اونجور که انتظارشو داشتم خفن نیومد ، اگر تریلرو خلاصه توی یه دقیقه نمایش میدادن خیلی بهتر از سه دقیقه نمایش اسلحه و خود خفن بینی بود ، فقط امیدوارم خود فیلم پرداخت عمیقتری داشته باشه .

1.png
طبق گزارشات منتشر شده از سوی ورایتی، آقای Shane Salerno (آراماگدون) قرار است وظیفه فیلمنامه نویسی Gears of War را بر عهده بگیرد. لازم به ذکر است Shane Salerno نیز در تیم نویسندگان 4 قسمت بعدی فیلم های Avatar جیمز کامرون، نیز حضور دارد.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or