Blood Brothers
کاربر سایت
اصولش فیلماییه که برای سکانس های جذابش از لحاظ جلوه های بصری مورد توجه مخاطبش قرار میگیره حالا اینجارو نمیدونم چه تعریفی ازش دارنخب فیلم پاپ کورنی اصلا یعنی چه ؟
اصولش فیلماییه که برای سکانس های جذابش از لحاظ جلوه های بصری مورد توجه مخاطبش قرار میگیره حالا اینجارو نمیدونم چه تعریفی ازش دارنخب فیلم پاپ کورنی اصلا یعنی چه ؟
شاید نزدیکترین معنی ای که بشه براش گفت اینه که فیلم هایی که صرفا به خاطر سرگرمی و دیدن صحنه های خفن و جلوه های ویژه و ... میبینید و نباید از فیلم انتظار ابعاد فلسفی و معنادار داشته باشیدخب فیلم پاپ کورنی اصلا یعنی چه ؟
واقعا هرکس این فیلمو نبینه نصف عمرش در فناس!the perks of being a wallflower خیلی خوبه ولی درباره دبیرستانیاس
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت
از یه طرف به شدت دو فیلم اول هم فانتزی خوبی و هم فیلم کامیک بوکی خوبی بودن و کارگردان خوش ذوقی مثل دل تورو پشت صحنه بود ولی خب به خاطر اولا وسواس خود دل تورو روی این موضوع که تا جای ممکن باید همه چی طبیعی باشه (گریم و Practical Effects و ...) که هزینه فیلم رو میبرد بالا و فروششون از اون طرف خوب نبود و سن خود ران پرلمن هم مزید بر علت هست
از اون ور مجموعه داره تولید و این نکته که سری کامیک های قوی هست و کلی داستان های باحال و جالب اتفاق میوفته توش، ولی خب هیچ اطمینانی بهش نیست
به شخصه دوست دارم اگر قسمت سوم ساخته نشه(که نمیشه) خاطرات خوبمون با دو شماره بزارن بمونه و گند نزنن توش
اسم فیلم The Wing or the Thigh هست به فرانسه L'aile Ou La Cuisseدوستان من دنبال یه فیلمی میگردم قدیم تر ها شاید حدود 10 سال پیش از شبکه سه پخش شده بود. یه فیلم درباره یه آشپز بود و یه کارخونه غذا سازی که تو کارخونه به صورت مصنوعی مثلا مرغ درست میکردند یا ماهی رو با نمیدونم شبیه سازی سوخاری تحویل مردم میدادندر آخر فیلم هم توی مصاحبه توی تلوزیون یارو صاحب کارخونه با صندلیش رفت توی یه قسمتی که مثل دندون های کوسه بود! حالا اسم این فیلم نمیدونم چیه و شدیدا دنبالشم که یه بار دیگه ببینمش
سای فای ؟!؟!؟!؟!چقدر امیدوار بودم به کینگ آرتور! فوق العاده بنظر می رسید هر چند تو تریلرهای اولیه فک نمیکردم سای فای باشه (درسته داستان بر اساس افسانه هست ولی فک می کردم رئال روایت میشه) تو تریلرهای آخر که کامل نشون داد یه مقدار ناامید شدم ولی باز هم امید داشتم تریلرهاش عالی بود حیف شد.
البته میانگین نمره 40 برای یه فیلم متوسط به حساب میاد و بد نیست ولی فک می کردم بیشتر بشه. در کل برای خودم خیلی اهمیت نداره همچنان منتظرم فیلم بازیگرهای خوب و جو دوست داشتنی داره.
عملی تخیلیسای فای ؟!؟!؟!؟!
منم فهمیدم که داری میگی Science Fiction منتها، فانتزیه. دخلی به Sci-Fi نداره.عملی تخیلییه بار خواستم کلاس بزارم
البته تخیلی درست تره. هر چند یه حسی به من می گفت اون قسمت هایی که مثلا جود لا آتیش تو دستش بود و یه سری صحنه های دیگه توهم بود نمی دونم دقیقا. کلا حال نکردم دوست داشتم چز غیر واقعی نباشه تو فیلم (البته بجز همون کلیت داستان).