Movie Center

خب فیلم پاپ کورنی اصلا یعنی چه ؟
شاید نزدیکترین معنی ای که بشه براش گفت اینه که فیلم هایی که صرفا به خاطر سرگرمی و دیدن صحنه های خفن و جلوه های ویژه و ... میبینید و نباید از فیلم انتظار ابعاد فلسفی و معنادار داشته باشید :دی

برای مثال فیلم های expandables اکشن پاپ کورنی هستن :دی

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت
از یه طرف به شدت دو فیلم اول هم فانتزی خوبی و هم فیلم کامیک بوکی خوبی بودن و کارگردان خوش ذوقی مثل دل تورو پشت صحنه بود ولی خب به خاطر اولا وسواس خود دل تورو روی این موضوع که تا جای ممکن باید همه چی طبیعی باشه (گریم و Practical Effects و ...) که هزینه فیلم رو میبرد بالا و فروششون از اون طرف خوب نبود و سن خود ران پرلمن هم مزید بر علت هست
از اون ور مجموعه داره تولید و این نکته که سری کامیک های قوی هست و کلی داستان های باحال و جالب اتفاق میوفته توش، ولی خب هیچ اطمینانی بهش نیست
به شخصه دوست دارم اگر قسمت سوم ساخته نشه(که نمیشه:(() خاطرات خوبمون با دو شماره بزارن بمونه و گند نزنن توش

فکر کنم تصمیم نهایی با خود میگنولا بوده، قبلا بارها گفته بود که از این جهتی که دل تورو برای فیلما انتخاب کرده زیاد راضی نیست و به خصوص بعد از اون قضیه‌ی نظرسنجی توییتری که دل تورو راه انداخت اعلام نارضایتی کرد وگفت کاش قبل از این که اینجوری عمومی اعلام کنه شخصا به خودم میگفت :D
وگرنه خود دل تورو که دوست داشت قسمت سوم رو بسازه، ران پرلمن هم که دائما تو پیج فیسبوکش پست میذاشت و آرزو میکرد قسمت سوم ساخته بشه :D
حالا این بازیگر جدیدی که برای نقش انتخاب شده رو زیاد نمیشناسم و غیر از Stranger Things و سوساید اسکواد (:D) جای دیگه‌ای ندیدمش ولی واقعا قبول کردن هل بوی با بازیگری غیر از ران پرلمن برا من غیر ممکنه، حتی اون قدری که خیلی‌ها ولورین رو با هیو جکمن یکی میدونن هیچ وقت اون حسو نسبت بهش نداشتم ولی نسبت به هل بوی و پرلمن این دیدو دارم :D

ویرایش: الان لیست فیلماشو سرچ کردم، تو Brokeback mountain و War of the worlds هم بوده. موقعی که اونا رو دیدم نمیشناختمش برا همین یادم نمونده :D

آخرین ویرایش:
دوستان من دنبال یه فیلمی میگردم قدیم تر ها شاید حدود 10 سال پیش از شبکه سه پخش شده بود. یه فیلم درباره یه آشپز بود و یه کارخونه غذا سازی که تو کارخونه به صورت مصنوعی مثلا مرغ درست میکردند یا ماهی رو با نمیدونم شبیه سازی سوخاری تحویل مردم میدادن :p در آخر فیلم هم توی مصاحبه توی تلوزیون یارو صاحب کارخونه با صندلیش رفت توی یه قسمتی که مثل دندون های کوسه بود! حالا اسم این فیلم نمیدونم چیه و شدیدا دنبالشم که یه بار دیگه ببینمش

• Like
Reactions: playstation1
سلام
دوستان من دنبال یه فیلمی میگردم قدیم تر ها شاید حدود 10 سال پیش از شبکه سه پخش شده بود. یه فیلم درباره یه آشپز بود و یه کارخونه غذا سازی که تو کارخونه به صورت مصنوعی مثلا مرغ درست میکردند یا ماهی رو با نمیدونم شبیه سازی سوخاری تحویل مردم میدادن :p در آخر فیلم هم توی مصاحبه توی تلوزیون یارو صاحب کارخونه با صندلیش رفت توی یه قسمتی که مثل دندون های کوسه بود! حالا اسم این فیلم نمیدونم چیه و شدیدا دنبالشم که یه بار دیگه ببینمش
اسم فیلم The Wing or the Thigh هست به فرانسه L'aile Ou La Cuisse
ستاره فیلم لویی دوفونس و محصول فرانسه .

سلام علیکم ...

ژانت :

مَـرگ نداره این دومن ...
youtube.com/watch?v=PnZReQVVUks
تازه الان خواهیم فهمید موزیکال یعنی چه ...
higu_001.png

چقدر امیدوار بودم به کینگ آرتور! فوق العاده بنظر می رسید هر چند تو تریلرهای اولیه فک نمیکردم سای فای باشه (درسته داستان بر اساس افسانه هست ولی فک می کردم رئال روایت میشه) تو تریلرهای آخر که کامل نشون داد یه مقدار ناامید شدم ولی باز هم امید داشتم تریلرهاش عالی بود حیف شد.
البته میانگین نمره 40 برای یه فیلم متوسط به حساب میاد و بد نیست ولی فک می کردم بیشتر بشه. در کل برای خودم خیلی اهمیت نداره همچنان منتظرم فیلم بازیگرهای خوب و جو دوست داشتنی داره.

• Like
چقدر امیدوار بودم به کینگ آرتور! فوق العاده بنظر می رسید هر چند تو تریلرهای اولیه فک نمیکردم سای فای باشه (درسته داستان بر اساس افسانه هست ولی فک می کردم رئال روایت میشه) تو تریلرهای آخر که کامل نشون داد یه مقدار ناامید شدم ولی باز هم امید داشتم تریلرهاش عالی بود حیف شد.
البته میانگین نمره 40 برای یه فیلم متوسط به حساب میاد و بد نیست ولی فک می کردم بیشتر بشه. در کل برای خودم خیلی اهمیت نداره همچنان منتظرم فیلم بازیگرهای خوب و جو دوست داشتنی داره.
سای فای ؟!؟!؟!؟!

سای فای ؟!؟!؟!؟!
عملی تخیلی :D یه بار خواستم کلاس بزارم :D
البته تخیلی درست تره. هر چند یه حسی به من می گفت اون قسمت هایی که مثلا جود لا آتیش تو دستش بود و یه سری صحنه های دیگه توهم بود نمی دونم دقیقا. کلا حال نکردم دوست داشتم چز غیر واقعی نباشه تو فیلم (البته بجز همون کلیت داستان).

آخرین ویرایش:
  • Like
عملی تخیلی :D یه بار خواستم کلاس بزارم :D
البته تخیلی درست تره. هر چند یه حسی به من می گفت اون قسمت هایی که مثلا جود لا آتیش تو دستش بود و یه سری صحنه های دیگه توهم بود نمی دونم دقیقا. کلا حال نکردم دوست داشتم چز غیر واقعی نباشه تو فیلم (البته بجز همون کلیت داستان).
منم فهمیدم که داری میگی Science Fiction منتها، فانتزیه. دخلی به Sci-Fi نداره.
کینگ آرتور کلایو اوون رو واقعگرا کار کرده بودن که چندان آش دهن سوزی نبود. داستان آرتور ذاتش پر از جادوگری و ایناس، نمیشه که فانتزی نباشه.
البته از گای ریچی انتظاری نبود که فیلم درست و حسابی بسازه:D

پلیس آهنی همون robocop یادش بخیر , چقدر عاشق فیلم هاشو دوست داشتم
بازیاشم رو میکرو و سسگا و سوپر نینتندو بازی میکردم

هنوز گاهی فیلمشو نگاه میکنم , یه پک دارم 4 تا فلیم robocop اولیه داره شماره 3 و 4 شو فکر نکنم کسی تو ایران دیده باشه
این شماره جدیده که 2014 اگر اشتباه نکنم اومد نگاه نکردم هنوز ( بنظرم اون حسی که از 4 نسخه اول دارم خراب میکنه )

12070867_466276313577565_1231346916_n.jpg

• Like
Reactions: arash1996

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or