orbis
کاربر سایت
من در مورد تمام انتخاب های داور ها نطری ندادم در مورد انتخاب بهترین فیلم نظرم رو گفتمدوست عزیز نمیدونم مدرک این حرفتون در مورد قضاوت افخمی در مورد ابد چیه ولی اونطور که من یادمه افخمی از همون روزای جشنواره از ابد تعریف میکرد خودم یک جلسه رو یادمه در صورتی که فروشنده تو زمان جشنواره اکران نشده بود.
بحث تقلب نیست بحث داوری اشتباهه و این رو هم ایوبی بزرگ کرد خود داورام قبول داشتن اشتباه کردن و نامه دادن ایوبی الکی دفاع میکرد.
اگر به منتقد هم اجازه نقد ندیم این سینما هیچ وقت پیشرفت نمیکنه دوست من.
در مورد ابد و یک روز و مدرک من همون برنامه هفته و نقد ابدو یک روز که اقای فراستی یه نظراتی در مورد فیلم دادن قبل اون میز نقد افخمی نظر خودشو در مورد فیلم گفته بود و تا جایی که یادمه تاکید داشت که فیلم فقط کارگردانیه خوبیه داره و از اون طرف تاکید داشت که ایستاده در غبار بسیار خوبه این واژه های خوب و بسیار خوب رو من دقیقا به خاطر دارم
اما وقتی فروشنده اکران شد و اون ماجرا ها ابدویک روز تبدیل شد به بهترین فیلم افخمی نکته اینجاست قبل از فروشنده ابد صرفا یک فیلم خوب بود براش و هنوزم هم توی برنامه هفت تا یه فرصتی پیش میاد و اسمی از فروشنده برده میشه روی این تاکید میکنه که ابد بهترین بود من هیچ وقت هم نگفتم که نقد نکنن ولی این جور مسخره بازیا نقد نیست و افخمی هم منتقد نیست