Movie Center

Untitled.png
تاریخ انتشار انیمیشن Resident Evil: Vendetta مشخص شد.

Resident Evil: Vendetta سومین انیمشین از این سری است که بر خلاف فیلم های سینمایی اش، با بازی Milla Jovovich دقیقا از کارکترهای بازی در انیمیشن استفاده میشود.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اطلاعات منتشر شده، این انیمیشن قرار است ماه می در ژاپن عرضه شود و داستان آن در مورد تعدادی از معروف ترین کاراکترهای این سری است و این انیمیشن پلی است میان بازی های رزیدنت اویل 6 و 7.

شخصیت های معروف این سری به نام های Chris Redfield و Leon S. Kennedy به همراه Rebecca Chambers در این انیمیشن حضور دارند. لازم به ذکر است که، شخصیت محبوب Rebecca Chambers سال های زیادیست که در سری بازی های Resident Evil غایت بوده است.

لینک منبع

Batman-Affleck.jpg
شایعه شده بن افلک میخواد نقش بتمن رو کنار بذاره.
The Batman: Ben Affleck Reportedly Wants to Leave the Role
---------------------------------------------------------------------
پ.ن: :| از معدود نکات مثبتی که تو دنیای DC بود همین بن افلک بود. یعنی اگر بخواد بره واقعا دیگه چه چیز جذابی میمونه تو دنیای درهم و شلخته ای که درست کردن؟

همش ربط پیدا میکنه به گندایی که وارنر داره میزنه اول که از کارگردانی کنار کشید بعد فیلمنامه عوض شد حالام که این!
یونیورس DC فقط و فقط از وارنر داره ضربه میخوره.اون از اشفتگی BVS و SS که فقط و فقط تقصیر وارنر بود اون از فیلم فلش که نیومده زرت و زرت کارگردان عوض میکنه و معلوم نیست چی میشه حالام بتمن!
اومدن جف جانز هم با این وضع چیزیو عوض نمیکنه تا وقتی DC با وارنر هست همینه.وارنر امسال زک اسنایدرو میخواد که روشون کنترل داشته باشه و دستپخت خودشو بیرون بده تا همین الانشم کم تر نزده به کاراکترای DC!!

Batman-Affleck.jpg
شایعه شده بن افلک میخواد نقش بتمن رو کنار بذاره.
The Batman: Ben Affleck Reportedly Wants to Leave the Role
---------------------------------------------------------------------
پ.ن: :| از معدود نکات مثبتی که تو دنیای DC بود همین بن افلک بود. یعنی اگر بخواد بره واقعا دیگه چه چیز جذابی میمونه تو دنیای درهم و شلخته ای که درست کردن؟

من قبلا هم گفتم، الان هم میگم، هیچ کدوم از این شایعه‌ها رو باور نکنید. انقدر شایعه‌های ضد و نقیض میاد که آدم نمیدونه کدومو باور کنه.
یک روز یک مطلب منتشر میشه که فیلمنامه‌ی افلک و جانز رو کریس تریو پولیش کرده و مشکلاتشو حل کرده.
فرداش یک مطلب دیگه منتشر میشه که قراره با عوض شدن کارگردان اون فیلمنامه رو کلا بندازن دور و از 0 یک فیلمنامه‌ی جدید نوشته بشه.
باز فرداش یک مطلب دیگه منتشر میشه که فیلمنامه کامل شده و افلک و وارنر به شدت ازش راضی ان.
حتی همین خبری که راجع به تایید شدن مت ریوز برای کارگردانی فیلم هم بود هم هنوز قطعی نیست، باز یک سایت میاد مطلب میذاره که احتمالش هست که ریدلی اسکات بشه کارگردان فیلم.
این قضیه هم مثل خیلی از شایعه‌های دیگه اگر منبعشو پی گیری کنید میرسید به یک یارویی که توی یک پادکستی یک حرفی زده در این حد که "یک سری منبع خفنی دارم که اینو بهم گفتن"
تازه همین شخص بعد از دیدن این که سایتای خبری اینقدر دارن رو حرفش مانور میدن و منتشرش میکنن اینو گفته:

16508856_668539589982745_5000326170609492368_n.jpg

نمیگم قضیه حتما فیکه. شاید هم واقعا بخواد کنار بکشه (فعلا درگیر طلاق و درگیر‌ی های زندگی شخصیش هم هست) اما اگر تایید شد که واقعا کنار کشیده بعد باید نگران باشیم.
تا وقتی یک خبری به صورت 100 درصد و قطعی و از یک منبع کاملا معتبر منتشر نشده اصلا و ابدا توجهی به این شایعه ها نکنید.

آخرین ویرایش:
والا تا اونجای که من یادمه قبلا همه میگفتید بن افلک ر--ده به بتمن و فحش زن بچه میدادید بهش ، چن وقتیه میبینم میگید بن افلک نقطه قوت دنیای Dc عه و حیف شد کارگردان نیست و حیف شد شایعه رفتن اومده و ...

جالبه / جالبید :دی

خبر نمایش فیلم اصغر فرهادی در میدان اصلی لندن پس از آن منتشر شد که تعدادی از هنرمندان نامی بریتانیا چون جولی کریستی، کوین مک‌دونالد، کایرا نایتلی، ریدلی اسکات و تری گیلیام درخواست کردند تا برای نمایش فیلم «فروشنده» بیرون سفارت آمریکا در لندن مجوز بگیرند. این نمایش قرار بود در اعتراض به سیاست‌های تبعیض‌آمیز ترامپ برای ممنوعیت ورود شهروندان هفت کشور عمدتا مسلمان به آمریکا صورت پذیرد.

سلام بر اون بانوی فداکار،کیرا خانوم:D فروشنده رفت که اسکارو درو کنه :))

• Like
Reactions: BatiGoal
View attachment 71692

طبق اطلاعات منتشر شده از The Hollywood Reporter، کمپانی وارنر بروس در حال مذاکره با مل گیبسون برای کارگردانی ادامه فیلم Suicide Squad است.

منبع

دارم درست میخونم؟ :D مل گیبسون همونی نبود که میگفت حالش از فیلمای کامیک بوکی به هم میخوره؟ :D

دارم درست میخونم؟ :D مل گیبسون همونی نبود که میگفت حالش از فیلمای کامیک بوکی به هم میخوره؟ :D
این هیچی، شایعه بود که برا کارگردانی بتمن ریدلی اسکات هم جزو کاندیداهاست، اسکات هم قبلا در مورد فیلمای سوپرهیرویی حرفایی در همون حد زده بود :D
حالا مورد اسکات در حد شایعه س و نمیشه روش حساب کرد ولی این مورد رو خود گیبسون هم تایید کرده.
بالاخره یک کار عاقلانه و درست درمون از وارنر دیدیم، این که غرورشون رو کنار بذارن و از کسی که یکی از فیلماشون (BVS) رو پیس آف شت خطاب کرده (هرچند خودم مخالفم با این حرفش :D) دعوت کنن براشون فیلم بسازه نشون میده به کیفیت فیلمای بعدیشون اهمیت میدن.

دوستان کسی میدونه چطور باید فیلم کوتاه ساخت؟! من قبلا 2 تا فیلم 2 دیقه ایه مسخره صرفا برای تجربه و تمرین تدوین و فیلمبرداری ساختم اما الان یه فیلمنامه ی نسبتن خوب در اختیار دارم و چنتا از هم دانشگاهیان خوش قیافه رو هم به عنوان بازیگر دارم(دختر،پسر):D اما مدیرتولید،پیش تولید،پروداکشن و کلا هیچ چیز دیگه ای ندارم و حتی نمیدونم باید چطوری داشته باشم:/ با توجه به اینکه میخوام فیلممو تو یکی از این جشنواره های سینمای جوان یا حقیقت(خلاصه جشنواره های معتبر نسبتن) ارسال کنم واقعا نمیدونم باید از کجا شروع کنم:D اگر میدونید یا میتونید کمک کنید لطفن مرسی.
پ.ن: خودم میدونم که هرکی یه دوربین میرسه دستش نباید کارگردان شه. از یاداوری این نکته در کامنتاتون بپرهیزید خودم میدونم، دستتون خسته میشه:D

• Like
Reactions: *Black Roze*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or