Movie Center

امیدوارم همه کارگردانا سفارش بگیرن در حد ایستاده در غبار و ماجرای نیمروز بسازن . فیلم ( مستند به قول شما ) خوب باشه همه سفارش کنن اصن .
فیلم که بد بود . کاراکتر پردازی در حد صفر . بیشترش هم یک سکانس بود که فقط در موقعیت های مختلف تکرار شده بود(همون سکانسی که اسلو موشن میشد و متوسلیان راه می رفت به مردم سلام میکرد که از بس تکرار شد دیگه چند بار آخر اعصاب خرد کن شده بود . ولی قبول دارم خوش ساخت بود صرفا خوش ساخت بود . سفارشی کار کنن بی ادعا بدون نادیده گرفتن کارهایی که لیاقت بیشتری دارن بله خوبه به هر حال این نوع فیلم ها هم باید ساخته شن . ولی خب همین امسال کم کار نداشتیم که نادیده گرفتن . ولی جای این نوع فیلم ها محفوظ بوده و این اجبار برای ساخت همچین فیلم هایی که جای خلاقیت روایتی ای ندارن (ما تو سینمامون بیشتر از تکنیک به داستان خوب نیاز داریم که نداریم . همه فیلم ها مثل هم کاراکتر ها مثل هم حرف ها تکراری و ... ) تو سینمامون و بولد کردنشون هیچ نکته ای نداره .

آخرین ویرایش:
من فیلم ویلایی ها رو خیلی پسندیدم امسال به نظرم از ماجرای نیمروز هم خیلی بهتر بود.
بازی ها عالی فیلم نامه قوی داستان های فرعی گیرا
همراهی با شخصیت اصلی
عدم وجود یک شخصیت از همه نظر بی نقص همه درگیر مشکلات خودشون هستن و مخاطب هم به شدت درگیر میشه
بازی خانم طباطبایی و قاسمی عالی بود.
البته چندتا ضعف هم داشت که باعث میشد تبدیل به یه شاهکار نشه ولی در کل دم سعید ملکان گرم که جرأت ریسک کردن رو داره و سرمایشو میزاره پای افراد ناشناخته.

• Like
Reactions: orbis
دوستان فیلم nocturnal animal را تحلیل کنید واسم تو اسپویلر . اخرش چی شد من متوجه نشدم

داستانی که کاراکتر جیلنهال نوشته بود نمادگرا بود . این داستان ورژن جنایی زندگی شخصی خودش با امی آدامز بود . یک جاهایی که کاراکتر آدامز تحت تاثیر داستان قرار می گرفت احتمالا شباهت های ظاهری ای بوده که نحوه ی عکس العمل کاراکتر های کتاب به حوادث زندگی شخصی خودشون داشته . هدف جیک از نوشتن این داستان این بود که می خواست به آدامز بفهمونه اشتباهات و بی عرضگی هایی که قبلا تو زندگی داشته به خاطر شرایط سختی که بعد از جدایی داشته دیگه تموم شده و حالا فردی قوی شده . برای همین بعد این که قرار رو گذاشت نیومد. تا به امی بفهمونه که دیگه بهش نیازی نداره . البته این نظر منه . ممکنه متفاوت باشه

• Like
Reactions: stanley and danielo
اوه اوه عجب طوفانیه این JW2!!! من خیلی با قسمت اول حال کردم برخلاف خیلیا که خوششون نیومد بخصوص داستانشو بد میدونستن اما جزو بهترین آثار اکشنی بود که تو این چند ساله دیدم.چیزی که برام واضحه داره حالم از اکشن های مارولی بهم میخوره دیگه :D

اوه اوه عجب طوفانیه این JW2!!! من خیلی با قسمت اول حال کردم برخلاف خیلیا که خوششون نیومد بخصوص داستانشو بد میدونستن اما جزو بهترین آثار اکشنی بود که تو این چند ساله دیدم.چیزی که برام واضحه داره حالم از اکشن های مارولی بهم میخوره دیگه :D
100%
2قسمت The Raid روببین پس

نشستم فیلم Ferris Bueller's Day Off رو الآن دیدم. Deadpool صحنه‌ی بعد از کردیتش رو از روی این فیلم برداشته بود؟ :D بعید هم نیست، چون Deadpool با همه چیز شوخی کرده بود.
این فیلم هم پر از شکستن دیوارهای چهارم بود.

پ.ن: خود فیلم هم جز بهترین فیلم‌های جان هیوز نیست ولی دیدنش هم خالی از لطف نیست. کسی که این جور فیلم‌های مدرسه‌ای با کمی تمرکز روی مشکلات نوجوون‌ها (کمی سوسول گونه البته :D) رو دوست داره، از این فیلم هم احتمالا خوشش بیاد.

آقا Hacksaw Ridge رو کیا دیدن؟ من امروز دیدن واقعا عالی بود! به جرات میگم بعد Saving Private Ryan بهترین فیلم جنگ جهانی هم از لحاظ جلوه های ویژه بود هم داستانش. من با کیفیت DVDSCR دیدم ولی گفتم کاش بلوریش بود میدیدم. حتما بهتون پیشنهاد میکنم ببینین

• Like
Reactions: J. Constantine
نشستم فیلم Ferris Bueller's Day Off رو الآن دیدم. Deadpool صحنه‌ی بعد از کردیتش رو از روی این فیلم برداشته بود؟ :D بعید هم نیست، چون Deadpool با همه چیز شوخی کرده بود.
این فیلم هم پر از شکستن دیوارهای چهارم بود.

پ.ن: خود فیلم هم جز بهترین فیلم‌های جان هیوز نیست ولی دیدنش هم خالی از لطف نیست. کسی که این جور فیلم‌های مدرسه‌ای با کمی تمرکز روی مشکلات نوجوون‌ها (کمی سوسول گونه البته :D) رو دوست داره، از این فیلم هم احتمالا خوشش بیاد.

هیوز به نظر من یکی از بهترین فیلم ساز های تاریخه کارنامه کاریش نه فقط تو سبک خودش ( که واقعا خالقش هم خودشه ) بلکه تو کل هالیود فوق العادست .

• Like
Reactions: arash1996
سلام علیکم ...

" هیچ فِک میکردی یه روز زنم، سیخِ گوجه بده دستم؟ " :

بالاخره ساعت سه صُبِ امروز ماجرای نیمروزُ دیدم و حالا با یقین و ضِرسِ قاطع میتونم بگم که بهترین محصول سینمایی امسالِ کشور و بَلکَم چَن سالِ اخیر نه یه فیلمه داستانی بلکه آخرین مستند ِ حسام اسلامی؛ " متهمین دایره بیستم " ــه ...
حتی از شاهکاری مثه رگِ خوابَ ــم چن پله بالاتره ...
خیلی سخته گفتن این حرف ولی حقیقتیه انکار ناپذیر ؛ در طولِ عمر فیلم بینی م، شخصیت اول این مستند، بهترین قهرمانی بوده که روی پرده دیدم .
آخرین روز جشنواره سینماحقیقت دیدیمِش و هنو ولمون نکرده.
نکته عجیب اینکه،حسام اسلامی همون کارگردان مجموعه مسابقه "خانه ما" ست.

*تقریبا همه فیلمای سینما حقیقت و فجر امسالُ دیدم.

A Cure for welness یکی از فیلم هایی بود که من خیلی منتظرش بودم
فکر می کردم چیز خوب و نابی از آب در بیاد
اما با کله خورد زمین :((
watch?v=dUn7DzGUlCs
این وربینسکی دقیقا داره کاری میکنه که آدم مطمعن شه اون یکی دوتا فیلم خوبش فقط جرقه بوده!
بعد از دزدان دریایی کاراییب اورجینال و رانگو همچنان منتظریم فیلم خوب بسازه!

تریلری از فیلم Aftermath با هنرنمایی آرنولد شوارتزنگر منتشر شد.

Aftermath فیلمی درام و دلهره آور است به کارگردانی Elliott Lester است که قرار است 7 آپریل 2017 اکران شود. در این فیلم آرنولد شوارتزنگر دومین نقش آفرینی درام خود را تجربه می‌کند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or