Movie Center

حرفات کاملا متینن. کاملا حق باهاته.
ولی راجب جنکینز و وان کارگردانای بدی نیستن (هرچند اولی، اخرین فیلمش monster بود که سیزده سال پیش اکران شده اگر اشتباه نکنم :D ) ولی دیوید آیر هم کارگردان بدی نیست! (اسنایدر جای بحث داره که ولش میکنیم :) ) آیر چندین فیلم خیلی خوب داره! هر دو در مقابل کسی مثل افلک که بجز فیلم آخریش (که اونم خیلیا میگن فیلم خیلی خوبیه) اونقدر مطمئن نیستن...
ولی در کل کاملا حق با توئه...
اون پاراگراف آخر هم کلا ولشون کن :)
دیوید ایر کارگردان بدی نیست ولی بد بودن SS چندتا دلیل داشت، یکی این که وانر خیلی تو کار ساختش دخالت کرده بود (از عوض شدن ماهیت فیلم و ذاتش اواسط ساخت گرفته تا دادن مسئولیت تدوینش به یک کمپانی ساخت تریلر و تدوین شدنش به بدترین شکل ممکن) و یکی هم این که از نظر من شناخت کافی رو با سورس متریال نداشت، و احتمالا فرصت کافی هم نداشته که خودشو بیشتر با Suicide Squad آشنا کنه، چون اصلا ماهیت این گروه با چنین ماموریتی برای نجات دنیا در تضاده. و البته این که اون موقع جف جانز هنوز برای سرپرستی کل DCEU انتخاب نشده بود که نقشی مثل کوین فایگی مارول رو ایفا کنه و حداقل کارگردانا رو با شخصیتا و محیطی که میخوان در موردش فیم بسازن آشنا کنه :D
ایر چند وقت پیش یک متنی منتشر کرده بود که توش از وضعیت پیش اومده برا فیلم پشیمون بود و گفته بود کاش جوکر رو ویلن اصلی فیلم میکرد.
این حداقل نشون میده که انتخاب ویلن و میزان نقش داشتن جوکر موقع نوشتن فیلمنامه کاملا به عهده خودش بوده، که یعنی هیچ کس از بالا نظارت نمیکرده رو کارش که مشخص کنه فیلمش با توجه به برنامه‌ی کلی DCEU باید چه ویلنی داشته باشه و کاراکترها چقدر نقش داشته باشن توش (به خصوص کاراکتر مهمی مثل جوکر)
الان ولی خب جف جانز هست و کارش همینه :D
به خاطر همین در مورد فیلم های بعدی یکم خیالم راحت تره.
البته همیشه احتمال دخالت وارنر هست:D ولی خب حداقل دیگه احتمال پیش رفتن پروسه ساخت با همچین فیلمنامه‌ی بی در و پیکری کمتره

خيلى راحت Moonlight بهترين فيلم خواهد شد ولى لالالند تمام جوايز رو درو ميكنه. غير قابل پيش بينى ترين بخش همون بهترين فيلم خارجى زبانه.

لالالند با بردن PGA، شانس برای گرفتن اسکار رفت بالا! تازه خود جوایز SAG هم علاقه ای به مونلایت نشان ندادن و گرنه جایزه Best Ensemble رو بهش میدادن!

• Like
Reactions: TheGodfather
هرکی رو هرجا راه نمیدن بیانه میده که "اقا ما نمیریم" :D
حالا راه میدادن یا نمیدادن مهم نیست، قضیه اینه که موضوع اینقدر اهمیت داشته که کلی از رسانه ها بیانیه ـش رو پوشش دادن :D

17-1-30-13824denzel_washington_sag_awards_win_-_getty_-_h_2017.jpg

بانو نیکول کیدمن در حال مذاکره برای پیوستن به فیلم آکوامن هستن برای نقش Atlanta که مادر آکوامن هست.
یحیی عبدول متین دوم (Yahya abdul mateen II) هم برای بازی در نقش Black Manta انتخاب شد

منبع جفتشون هم هالیوود ریپورتر هست.

آخرین ویرایش:
احتمالا شما هم از انیمشن های دی سی ناامید شدید، اما این آخری Justice League Dark نسبتا خوبه، 100 درصد به دیدنش می ارزه. فقط بدونید که جاستس لیگ نیست :D بیشتر جان کنستانتین و رفقا هست، با حضور افتخاری بتمن برای تضمین شناخته شدن :| اما در کل خوب، خوش ساخت و کمی هم تاریکه. جان کنستانتین خودش خیلی خوبه در کل :D

احتمالا شما هم از انیمشن های دی سی ناامید شدید، اما این آخری Justice League Dark نسبتا خوبه، 100 درصد به دیدنش می ارزه. فقط بدونید که جاستس لیگ نیست :D بیشتر جان کنستانتین و رفقا هست، با حضور افتخاری بتمن برای تضمین شناخته شدن :| اما در کل خوب، خوش ساخت و کمی هم تاریکه. جان کنستانتین خودش خیلی خوبه در کل :D
اتفاقا من یکی که به انیمیشن های دی سی خیلی امیدوارم . یعنی به جرات میگم انیمیشن های دی سی که معمولا برای نمایش خانگی تولید میشن و نباید ازشون انتطار داشت چهارچوب فیلم های سینمایی رو داشته باشن . روایت خیلی سینمایی تر و قابل قبول تری نسبت به فیلم های اخیر دی سی داشتن . هم بتمن و سوپرمن خیلی بهتر و منطقی تر تو انیمیشن world's finest که کراس آور بین سری انیمیشنی بتمن و سوپرمن بود به مقابله باهم پرداخته بودن و هم تیم سویساید اسکوآد تو انیمیشن assault on Arkham پرداخته شده بودن
انیمیشن mask of phantasm و sub zero هم که دیگه گل سرسبد انیمیشن های دی سی بودن

دوستان ـی که میخوان 90 دقیقه یادشون بره نفس کشیدنو Green Room رو ببینن
و البته یکم باید دل و رودتون چشم گوشش باز باشه : ))
فیلم بدی نبود ولی شما اگه میخوای نفس نکشی برو فیلم i saw the devil رو ببین. بعد میبینی که اون فیلم در مقابل این فیلمی که نام بردم بیشتر شبیه یه فیلم کمدیه

اتفاقا من یکی که به انیمیشن های دی سی خیلی امیدوارم . یعنی به جرات میگم انیمیشن های دی سی که معمولا برای نمایش خانگی تولید میشن و نباید ازشون انتطار داشت چهارچوب فیلم های سینمایی رو داشته باشن . روایت خیلی سینمایی تر و قابل قبول تری نسبت به فیلم های اخیر دی سی داشتن . هم بتمن و سوپرمن خیلی بهتر و منطقی تر تو انیمیشن world's finest که کراس آور بین سری انیمیشنی بتمن و سوپرمن بود به مقابله باهم پرداخته بودن و هم تیم سویساید اسکوآد تو انیمیشن assault on Arkham پرداخته شده بودن
واقعا انیمیشن های با کیفیتی هستن، من واقعاً flashpoint paradox رو دوست داشتم ولی ایده assault on arkham هم جالبه

انیمشن های دی سی فوق العاده و عالی "بودن"، من خودم شدید طرفدارشون هستم، اما چند تا انیمشن آخری واقعا آش دهن سوزی نبودن، به جز این آخری.

اقا یکی بیاد به من توضیح بده هدف فیلم Arrival چیه؟!:D
(اصلا خوشم نیومد!)
مفهوم فیلم اینه که میخواست از طریق یک موجود باهوش تر به انسان بفهمونه که یک چیز بالقوه درونشه( روح، آگاهی، تفکر و ... یعنی اینکه میشه از هربعدی بهش نگاه کرد معنوی یا علمی ) که انسان باید ازش استفاده کنه حالا اینکه چرا؟ تو فیلم موجوده میگه که ما در اینده بهتون نیاز داریم!!!
نکته جالب فیلم اون خط اختراعی حلقه شکله که ربطش داده به اینکه زمان دور خودش میچرخه و اولو آخر نداره و به خاطر همین هم ما انسان ها میتونیم هر لحظه که خواستیم به تمام لحظات زندگی مون دسترسی داشته باشیم(آگاهی)
(برای درک بهتر، اگه بمیری راحت به این قسمت دسترسی پیدا میکنی منتها دیگه قابلیت تغییر دادن چیزی رو نخواهی داشت.:)))

پ.ن: شما احتمالا انتظار یه فیلم تخیلی هیجان انگیز داشتی برا همین خوشت نیومده.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or