2. خب من سوالم اینه که چرا فقط افلک موفقیتو تضمین کنه؟ پتی جنکینز و جیمز وان کارگردانای بدی نیستن
اون خبر داغون بودن واندروومن رو هم دیدم، کل قضیه از اینجا شروع شد:
/watch?v=5rEYHUsEc18
از 1:41:30
مجری میگه یک اینسایدری رو میشناسه که بهش گفته که واندر وومن افتضاحه. خبرگزاری ها هم با استناد به همین یک جملهی کاملا معتبر، اونو با جنجال زیاد منتشر کردن. ری اکشن خود این مجریه به این سایتا:
Sasha Perl-Raver on Twitter
مسئلهی دیگه اینه که کار ساخت موزیک فیلم تازه تموم شده (بنا به توییتر خود پتی جنکینز) فیلمی که تا الان اصلا موزیک نداشته پس اصلا یک نسخه کامل و قابل تماشا هم ازش آماده نیست که بشه دیدش و در موردش نظر داد!
3. حرف افلک کلا در مورد این بود که اگر کیفیت کلی کار بالا نباشه کلا بیخیالش میشه و انجامش نمیده. و از اونجایی که تقریبا کل کار رو دوشش بوده اگر میخواست بیخیال پروژه بشه کلا کنسل میشد. نه این که همچنان فیلمنامه رو بنویسه، تهیه کننده باقی بمونه و بازی هم بکنه و فقط مسئولیت کارگردانیشو بذاره به عهده یکی دیگه. از نظر من این اتفاق خوبیه، چون به نظرم با اون وضعیت سخت احتمال این که افلک میتونست خوب کارگردانی کنه کمتر میشد. در مورد کیفیت بتمن باید صبر کنیم تا بعد از عرضه شدنش بفهمیم فیلم خوبیه یا نه.
اون شایعاتی که در مورد افتضاح بودن فیلمنامهاش اومده بود از Bret Easton Ellis شروع شده بود که یک سری حرفایی زده بود در مورد گفتگوهاش با یک سری از سران وارنر که گفته بودن فیلمنامه فیلم یک مشکلاتی داره و ما اهمیت نمیدیم چون پول درمیاره. حرفش هم توی یک مصاحبه در مورد وضعیت سینما بود و فقط این مکالمهاش با سران وارنرو برای تشون دادن وضعیت کلی استودیوها در حال حاضر گفته بود. وقتی بعدش دید سایتها چقدر دارن رو حرفش مانور میدن و از حرفش استفاده میکنن برا کوبیدن فیلم، اعلام کرد که هیچ ارتباط نزدیکی با فیلم نداره و فیلمنامه رو ندیده. بعد مسئله اینه که
سران استودیو براشون کیفیت فیلمنامه مهم نبوده، در حالی که خود افلک بارها تاکید کرده بود که چقدر این پروژه براش مهمه. و نوشته شدن یک فیلمنامه هم مدت زیادی طول میکشه، و کاملا طبیعیه که وقتی اون همه مدت زمان تا شروع تولید فیلم باقی مونده هنوز یک نسخه اولیه از فیلمنامه آماده باشه که کلی ایرادات داره. و وقتی نویسنده فیلمنامه این همه تاکید کرده که اگه فیلمنامه خوب نباشه کلا بیخیال پروژه میشه، قاعدتا تا الان روش کار کردن و برای حل مشکلاتش و پولیش کردنش تلاش کردن. این وضعیت دقیقا برخلاف سوساید اسکواده که دیوید ایر فیلمنامشو تنهایی تو 6 هفته نوشته بود (بنا به شایعات، برا این قضیه منبع مطمئنی ندیدم، ولی خب با توجه به وضعیت فیلم میک سنس میکنه)
این همه حرف زدم، حرفام اصلا به این معنی نیستن که فیلمای بعدی حتما خوب خواهند بود، تک تکشون کاملا ممکنه افتضاح باشن. چیزی که میخوام بگم اینه که تا قبل از دیدن فیلم نذارین نظرتون در مورد فیلم با این شایعههایی در حد "از یکی شنیدم که از یکی شنیده که فیلم داغونه" عوض بشه (به خصوص با این جوی که بر علیه دیسی راه افتاده، یا حتی به غیر از اون جنجالی که هر خبری در موردش تولید میکنه و باعث میشه خبرگزاری ها از هر شایعه یا قضیهای یک "خبر" بزرگ درست کنن هم بازم خیلیها فقط دنبال بهانه میگردن برا کوبیدن فیلمای بعدی DC)
صبر کنین فیلم وقتی اومد در موردش نظر داشته باشین. من بعد از دیدن BVS مشکلاتشو قبول کردم، بعد از دیدن SS هم به شدت ازش بدم اومد، فیلمای بعدی رو هم بعد از این که دیدم در موردشون قضاوت میکنم و اگر بد بودن اون موقع قبول میکنم که بدن، نه از الان که حتی کار ساختشون هم تموم نشده
مشکل اینجاست که همه نمیخوان موفقیت این فیلما رو ببینن
مثلا فرض کن جاستس لیگ میاد و فیلم موفقی میشه، به نظرت اونی که بارها و بارها به اسنایدر فحش داده و تلاش کرده به بقیه بقبولونه که اسنایدر نمیتونه فیلم خوب بسازه و کسی حق نداره از BVS خوشش بیاد، اون خوشحال میشه؟
خیلیها دارن فیلما و این یونیورسو میکوبن و بعدا دعا میکنن که فیلمی که عرضه میشه بد باشه که حرفای قبلیشون در مورد افتضاح بودن اون فیلم درست از آب دربیاد.