تریلرهای من منظورته؟ اگه Internet Download Manager داری قاعدتا باید بجای پخش دانلود بکنه اگر هم نکرد آدرس رو کپی کن و بزن تو IDM تا دانلودشون شروع بشه.این تریلرا دانلود نمیشن که فقط میشه تماشا کردشون یکی درستش کنه؟
خیلی عادیه همچین افتی تو هر کارگردانی. به خصوص کارگردانی مثل اسکورسیزی که سعی کرده فیلمهای بودجه بالا بسازه از بعد Goodfellas. فیلمهایی که توشون نمیشه ریسک زیادی کرد.هر سال هم که میگذره کیفیت کاراش میان پایینتر البته نسبت به اوج خودش.چرا من با کارای جدید اسکورسیزی خیلی حال نمی کنم ؟؟؟ نمی دونم ولی خدایی هر طوری حساب کنی از راننده تاکسی و گاو خشمگین و رفقای خوب رسیدن به شاتر ایلند و هوگو پسرفت به حساب میاد من فکر می کنم اسکورسیزی هم راه اسپیلبرگ و برتون و چند تا قدیمی دیگه رو داره میره ولی شیبش به اندازه اونا نیست برای همین افتش تو چشم نمیاد این سکوت هم خیلی دوست دارم یه چیزی تو مایه های آخرین وسوسه مسیح باشه (از نظر جسارت منظورمه) ولی با توجه به فیلم های اخیرش این توقع یه مقدار بی جاست
تركوندنش
تركوندنش
Sent from my iPhone using Tapatalk
من هم!خدایش انتظار نداشتم این متا رو ببینم
ای بابا این چرا اینطوری شد خیلی منتظرش بودم.
دیروز رفتیم استاروارز رو دیدیم. کاش نمیرفتیم چندبار خوابم برد وسط فیلم داستان به شدت آبکی و ساده بود به نظرم. انتظار خاصی از فیلم نداشتم اما نه دیگه اینطوری بازیگرا خیلی مصنوعی و نچسب بودن. به حدی وقتی مثلا اتفاقی برای کی می افتاد تنها چیزی که میتونستی بگی meh بود. این فلیشیا جونز هم برام حکم ادی ردمین توی فنتستیک بیست رو پیدا کرده بود از نظر ظاهری هم شبیهشه. فقط 5 دقیقه آخر فیلم بهم حال داد که البته خیلی کوتاه و زور چپونی بود خلاصه من که حال نکردم با فیلم. منتظر استار وارز 8 میمونیم.
دیروز رفتیم استاروارز رو دیدیم. کاش نمیرفتیم چندبار خوابم برد وسط فیلم داستان به شدت آبکی و ساده بود به نظرم. انتظار خاصی از فیلم نداشتم اما نه دیگه اینطوری بازیگرا خیلی مصنوعی و نچسب بودن. به حدی وقتی مثلا اتفاقی برای کی می افتاد تنها چیزی که میتونستی بگی meh بود. این فلیشیا جونز هم برام حکم ادی ردمین توی فنتستیک بیست رو پیدا کرده بود از نظر ظاهری هم شبیهشه. فقط 5 دقیقه آخر فیلم بهم حال داد که البته خیلی کوتاه و زور چپونی بود خلاصه من که حال نکردم با فیلم. منتظر استار وارز 8 میمونیم.
والا چطور بگم اخه. نمیتونم هم بگم بده. فیلم یه جوری کاملا خنثی است مثلا داستانش کاملا سر راست و خیلی هم ساده است وهیچ چیز عجیب غریبی نداره. اما خدایی بازیگرا ها منو اذیت میکردن شدیدا جلوه های ویژه فیلم واقعا عالی بودن. لوکیشن های فیلم جالب و جدید بودن به نوعی. جنگ آخر فیلم هم خوب کار شده که گفتم خواب رو از سرم پروند کلا انتظاراتتون رو خیلی پایین نگه دارید تا بتونید لذت ببرید از فیلم. من فکر کنم خیلی انتظار بالایی داشتم. حتی روز اول شروع پیش خرید بلیطها گرون تر از بلیط معمولی خریدمش که اتفاق سال قبل نیفته که 2-3 روز منتظر بلیط بشم؛ اما خورد تو ذوقموای یعنی اینقدر بده ؟؟؟ کلا نا امیدمون کردی رفت یکم از خوبی های فیلم هم میگفتی بارقه ای از امید باقی بمونه یعنی هیچی خوب نداشت ؟
دیگه نقدها و نمرات مشخصه دیگه، مگه نمیخونیشون؟وای یعنی اینقدر بده ؟؟؟ کلا نا امیدمون کردی رفت یکم از خوبی های فیلم هم میگفتی بارقه ای از امید باقی بمونه یعنی هیچی خوب نداشت ؟
دیگه نقدها و نمرات مشخصه دیگه، مگه نمیخونیشون؟
کاملا یه فیلم متوسط رو به خوب در اومده.از اول هم البته کسی انتظار نداشت در حد فیلم قبلی در بیاد
-----------------