Movie Center

چرا من با کارای جدید اسکورسیزی خیلی حال نمی کنم ؟؟؟:D نمی دونم ولی خدایی هر طوری حساب کنی از راننده تاکسی و گاو خشمگین و رفقای خوب رسیدن به شاتر ایلند و هوگو پسرفت به حساب میاد:D من فکر می کنم اسکورسیزی هم راه اسپیلبرگ و برتون و چند تا قدیمی دیگه رو داره میره ولی شیبش به اندازه اونا نیست برای همین افتش تو چشم نمیاد:D این سکوت هم خیلی دوست دارم یه چیزی تو مایه های آخرین وسوسه مسیح باشه (از نظر جسارت منظورمه) ولی با توجه به فیلم های اخیرش این توقع یه مقدار بی جاست
چون ديگه دنيرو رو نداره!:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

چون ديگه دنيرو رو نداره!:D

یکی از دلایلش همینه:D خودت دی کاپریو رو بزار روبرو دنیرو تا تهش معلوم میشه :D ولی بی شوخی مثلا گاو خشمگین یکی از بهترین فیلم های بیوگرافی هست که تا به حال ساخته شده همه چیز فیلم تو اوج خودش قرار داره کارگردانی تدوین تیم بازیگری فیلمنامه محتوا همه چیز فیلم آخرشه کسی که همچین شاهکاری می سازه اگه بیاد هوگو و هوانورد و جزیره شاتر بسازه مشخصه که افت کرده ولی چون اون فیلم هایی که نام بردم به هر ترتیبی فیلم های خوبی بودند کسی به افت کارگردان اشاره نمی کنه خوب بلاخره اسکورسیزی کارش از شاهکار ساختن رسیده به ساختن فیلم های خوب که اینم خودش یه جور افت به حساب میاد :D

یکی از دلایلش همینه:D خودت دی کاپریو رو بزار روبرو دنیرو تا تهش معلوم میشه :D ولی بی شوخی مثلا گاو خشمگین یکی از بهترین فیلم های بیوگرافی هست که تا به حال ساخته شده همه چیز فیلم تو اوج خودش قرار داره کارگردانی تدوین تیم بازیگری فیلمنامه محتوا همه چیز فیلم آخرشه کسی که همچین شاهکاری می سازه اگه بیاد هوگو و هوانورد و جزیره شاتر بسازه مشخصه که افت کرده ولی چون اون فیلم هایی که نام بردم به هر ترتیبی فیلم های خوبی بودند کسی به افت کارگردان اشاره نمی کنه خوب بلاخره اسکورسیزی کارش از شاهکار ساختن رسیده به ساختن فیلم های خوب که اینم خودش یه جور افت به حساب میاد :D
شاتر ايلند فيلم خوبيه. هوگو رو هم شايد بشه به حساب تنوع كاري گذاشت ولي اين ولف اف وال استريت فاجعه بود. من يكي كلا هيچ كدوم از كاراشو با Goodfellas عوض نميكنم...:D اين سايلنس هم اميدوارم بهش و ميخوره خوب باشه...

شاتر ايلند فيلم خوبيه. هوگو رو هم شايد بشه به حساب تنوع كاري گذاشت ولي اين ولف اف وال استريت فاجعه بود. من يكي كلا هيچ كدوم از كاراشو با Goodfellas عوض نميكنم...:D اين سايلنس هم اميدوارم بهش و ميخوره خوب باشه...

بهترین کارش که گاو خشمگینه لامصب چی ساخته خیلی این فیلم خوبه خیلی
به جز این فیلم به ترتیب رفقا خوب و آخرین وسوسه مسیح رو دوست دارم و همینطور راننده تاکسی و سلطان کمدی هم خیلی فیلم های عالی بودند ولی فیلم های از 2000 به اینورش رو زیاد نمی پسندم

• Like
Reactions: BatiGoal
دیوید ایر قراره یک فیلم درباره‌ی Gotham City Sirens بسازه!
تو سری کمیک اصلیش که این سری درباره‌ی Harley Quinn و Catwoman و Poison Ivy بود.
از بازیگرا فقط مارگوت رابی هارلی کویین مشخصه.
واقعا امیدوارم وارنر درسشو از سوساید اسکواد (و BVS) گرفته باشه و تو مراحل مختلف ساخت این دخالت نکنن!
David Ayer, Margot Robbie Reteam for All-Female DC Villains Movie 'Gotham City Sirens' (Exclusive)

بهترین کارش که گاو خشمگینه لامصب چی ساخته خیلی این فیلم خوبه خیلی
به جز این فیلم به ترتیب رفقا خوب و آخرین وسوسه مسیح رو دوست دارم و همینطور راننده تاکسی و سلطان کمدی هم خیلی فیلم های عالی بودند ولی فیلم های از 2000 به اینورش رو زیاد نمی پسندم
که این مسئله، دلیلی بر بد بودنشون نیست

• Like
Reactions: Deliverer
که این مسئله، دلیلی بر بد بودنشون نیست
رفیق تو پست های من جایی دیدی که من نوشته باشم فیلم های جدیدش بد هستند من گفتم زیاد فیلم های 2000 به این طرف اسکورسیزی رو نمی پسندم
اصلا اصل حرف من که چندین بار هم تکرارش کردم و اگه پست هام رو درست بخونی متوجهش میشی اینه که کسی که شاهکار هایی مثل راننده تاکسی و گاو خشمگین ساخته الان داره هوگو و جزیره شاتر می سازه یعنی کارش از ساختن فیلم های شاهکار و به شدت ماندگار رسیده به ساختن فیلم های خوب که اینم خودش پسرفت به حساب میاد

رفیق تو پست های من جایی دیدی که من نوشته باشم فیلم های جدیدش بد هستند من گفتم زیاد فیلم های 2000 به این طرف اسکورسیزی رو نمی پسندم
اصلا اصل حرف من که چندین بار هم تکرارش کردم و اگه پست هام رو درست بخونی متوجهش میشی اینه که کسی که شاهکار هایی مثل راننده تاکسی و گاو خشمگین ساخته الان داره هوگو و جزیره شاتر می سازه یعنی کارش از ساختن فیلم های شاهکار و به شدت ماندگار رسیده به ساختن فیلم های خوب که اینم خودش پسرفت به حساب میاد
دو سه دهۀ دیگه معلوم میشه کارای اخیرش هم موندگاری دارن یا نه. چه بسا فیلمایی که امروز اکثریت ازشون به عنوان شاهکار یاد میکنن، زمان خودشون تحویل گرفته نشدن یا پشت فیلمهایی قرار گرفتن که امروز اسم چندانی ازشون نیست.
تعیین ماندگاری فیلمی که ده سال پیش اومده خیلی سخته (حتی با وجود اینکه مثلاً لیستهای بهترین های دهه رو نگاه کنی اسم همین کارای "فقط خوب" اسکورسیزی رو میبینی)
اصل حرفت رو خوب متوجه شدم منتها باهاش مخالف.
Wolf of Wall Street یه فیلمه، Raging Bull یه فیلم دیگه. مقایسشون با هم و نتیجه اینکه یکی بهتر از دیگریه تو فلسفۀ من

دو سه دهۀ دیگه معلوم میشه کارای اخیرش هم موندگاری دارن یا نه. چه بسا فیلمایی که امروز اکثریت ازشون به عنوان شاهکار یاد میکنن، زمان خودشون تحویل گرفته نشدن یا پشت فیلمهایی قرار گرفتن که امروز اسم چندانی ازشون نیست.
تعیین ماندگاری فیلمی که ده سال پیش اومده خیلی سخته (حتی با وجود اینکه مثلاً لیستهای بهترین های دهه رو نگاه کنی اسم همین کارای "فقط خوب" اسکورسیزی رو میبینی)
اصل حرفت رو خوب متوجه شدم منتها باهاش مخالف.
Wolf of Wall Street یه فیلمه، Raging Bull یه فیلم دیگه. مقایسشون با هم و نتیجه اینکه یکی بهتر از دیگریه تو فلسفۀ من
موافق نیستم که ماندگاری یه اثر دو سه دهه دیگه مشخص میشه دیگه حداکثر 10 الی 12 سال برای اینکه متوجه بشیم یه اثر ماندگاره کافیه خیلی از فیلم های کمتر مورد توجه قرار گرفته شده تاریخ سینما هم حداکثر یه دهه بعد کشف شدند مثل سرگیجه
مقایسه آثار یه کارگردان با کارگردان دیگه اشتباهه ولی باید بین دو اثر یه کارگردان خاص همیشه مقایسه صورت بگیره برای همینه که مثلا من هوانورد رو میام با گاو خشمگین مقایسه می کنم این دو اثر حتی ژانرشون هم بیوگرافیه و باید با هم مقایسه بشند
این لیست های بهترین های دهه هم که اصلا حرفی در موردشون نمی زنم تو لیستی که دپارتد که وجود داره ولی اسمی از روابط جهنمی نیست در صورتی که اسکورسیزی تقریبا یه کپی هالیوودی از این فیلم هنگ کنگی ساخته

bOXBV303Fgkzn2K4FeKDc0O31q4.jpg

دومین تریلر فیلم Dunkirk
دانلود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or