Movie Center

تأیید شد که تایم حدودی سکوت اثر اسکورسیزی دو ساعت و چهل دقیقه ست. همینطور بخاطر اینکه توی سال 2016 اکران عمومی نداره، توی مراسم GG وارد نشد.
سکوت توی 29 دسامبر اکران محدود و بعد در آغاز سال جدید اکران عمومی خواهد داشت. قابل توجه باشه که همین اکران محدود باعث میشه که سکوت توی مراسم اسکار 2017 حضور داشته باشه.
نقدها هم میگه که باید انتظار حضور گارفیلد و نیسن رو توی نامزدها هم داشته باشیم.. گارفیلد کار سختی داره به نظرم، کیسی افلک همه رو مبهوت کرده.

تأیید شد که تایم حدودی سکوت اثر اسکورسیزی دو ساعت و چهل دقیقه ست. همینطور بخاطر اینکه توی سال 2016 اکران عمومی نداره، توی مراسم GG وارد نشد.
سکوت توی 29 دسامبر اکران محدود و بعد در آغاز سال جدید اکران عمومی خواهد داشت. قابل توجه باشه که همین اکران محدود باعث میشه که سکوت توی مراسم اسکار 2017 حضور داشته باشه.
نقدها هم میگه که باید انتظار حضور گارفیلد و نیسن رو توی نامزدها هم داشته باشیم.. گارفیلد کار سختی داره به نظرم، کیسی افلک همه رو مبهوت کرده.
کیسی افلک مثل اینکه بدجور ترکونده . البته رابان گاسلینگ هم عالی بوده تو لالالند.
به نظرم رقابت اصلی بین منچستر و لالاند و مونلایت باشه.

اها راستی یکی از بچه چند صفحه قبل گفته بود که چطوری اسکورسیزی از مصائب مسیح به سکوت رسیده که باید بگم اسکورسیزی از 1990 میخواسته این فیلمو بسازه ولی همش به دلایل مختلفی عقب میوفتاده ساختش

این لالاند لعنتی هرچه قدر تریلر هاش رو نگاه میکنم بیشتر شیفته اش میشم، فکر کنم از ویپلش هم بهتر شده باشه

• Like
Reactions: Cj_sa and The Fade
ماشالا انقدر امسال فیلم های خفن داریم انصافا پیشبینی اسکار فوق العاده سخت شده !
از یه طرف لالا لند ـه بازیگرای مورد علاقم توشند ، از یه طرف مونلایت یه چیز عجیبیه : | از یه طرف منچستر که از ایناس که خوراک اسکاره D :
سکوت هم هست که یه حسی میگه اندرو گارفیلد به صورت ناجوری ترکونده نقششو و عالی بازی کرده ...

چرا اینا DVD SCR ـشون نمیاد؟

• Like
Reactions: MOEIN MPM
شریعتمداری تو کیهان اصغر فرهادی و قضیه تدریسش تو قطر رو ربط داده به تروریست و قرارداد ترکمنچای و ... :D
اصلا ادم میمونه چی بگه مگه میشه این حجم از ...
واقعا از دیدن این حرفها از طرف این دوستان متعجب شدی؟؟؟؟؟!!!!!:|:)

ب
ماشالا انقدر امسال فیلم های خفن داریم انصافا پیشبینی اسکار فوق العاده سخت شده !
از یه طرف لالا لند ـه بازیگرای مورد علاقم توشند ، از یه طرف مونلایت یه چیز عجیبیه : | از یه طرف منچستر که از ایناس که خوراک اسکاره D :
سکوت هم هست که یه حسی میگه اندرو گارفیلد به صورت ناجوری ترکونده نقششو و عالی بازی کرده ...

چرا اینا DVD SCR ـشون نمیاد؟
بیشترین شانس احتمالا مال همون منچستره :D
چون فک کنم تا حالا بیشترین جایزه کارگردانی، فیلمنامه، و بازیگری رو گرفته. البته مونلایت هم خیلی موفق عمل کرده. به نظرم رقابت اصلی بین ایناست. البته سکوت استاد مارتی هنوز هندونه دربسته ست :D

پ.ن: از لالالند خوشم نمیاد، نمیدونم چرا :D

کیسی افلک مثل اینکه بدجور ترکونده . البته رابان گاسلینگ هم عالی بوده تو لالالند.
به نظرم رقابت اصلی بین منچستر و لالاند و مونلایت باشه.

اها راستی یکی از بچه چند صفحه قبل گفته بود که چطوری اسکورسیزی از مصائب مسیح به سکوت رسیده که باید بگم اسکورسیزی از 1990 میخواسته این فیلمو بسازه ولی همش به دلایل مختلفی عقب میوفتاده ساختش

این لالاند لعنتی هرچه قدر تریلر هاش رو نگاه میکنم بیشتر شیفته اش میشم، فکر کنم از ویپلش هم بهتر شده باشه
هیچکدوم از فیلمهایی که نام بردی هیچ کدوم واسه دونلود نیومده؟
منچستر و لالاند و مونلایت و سکوت ؟؟؟؟

هیچکدوم از فیلمهایی که نام بردی هیچ کدوم واسه دونلود نیومده؟
منچستر و لالاند و مونلایت و سکوت ؟؟؟؟

لالالند که پریروز اکران شده و تا دو ماه دیگه حداقل از بلوری خبری نیست.
منچستر و مونلایت توی فوریه با کیفیتش میاد.
سکوت هم هنوز اکران نشده.

ب
البته سکوت استاد مارتی هنوز هندونه دربسته ست :D
پ.ن: از لالالند خوشم نمیاد، نمیدونم چرا :D
روایت داریم شک به استاد گناه کبیره است :D جدا از شوخی با نقدایی که اومده ازش و اینکه خیلی سال هست که میخواسته این فیلمو بسازه قطعا یکی از بهترین فیلمای سال هست ولی بین کارای خودش درسته و حق با توئه و زمان مشخص میکنه موندگار میشه یا نه

درباره ی لالاند هم برو تریلر هارو بزار پشت هم فقط ببین و حظ کن:D قشنگ انگار فیلمای دهه 50 60 دوباره زنده شدن. چند جا دیدم که گفتن یه ذره اغراق توش زیاده و خب خود کارگردان هم دقیقا میخواسته ادای دینی کرده باشه به دوران طلایی فیلمای موزیکال. ولی به شخصه خودم منتظر صحنه های رمانتیک بین گاسلینگ و استون و دیالوگ هایی که دیمین چزل نوشته هستم

روایت داریم شک به استاد گناه کبیره است :D جدا از شوخی با نقدایی که اومده ازش و اینکه خیلی سال هست که میخواسته این فیلمو بسازه قطعا یکی از بهترین فیلمای سال هست ولی بین کارای خودش درسته و حق با توئه و زمان مشخص میکنه موندگار میشه یا نه

درباره ی لالاند هم برو تریلر هارو بزار پشت هم فقط ببین و حظ کن:D قشنگ انگار فیلمای دهه 50 60 دوباره زنده شدن. چند جا دیدم که گفتن یه ذره اغراق توش زیاده و خب خود کارگردان هم دقیقا میخواسته ادای دینی کرده باشه به دوران طلایی فیلمای موزیکال. ولی به شخصه خودم منتظر صحنه های رمانتیک بین گاسلینگ و استون و دیالوگ هایی که دیمین چزل نوشته هستم
استاد که تاج سر ماست، بیجا بکنیم شک داشته باشیم :D بالاخره بهترین کارگردان زنده دنیاست

لالالندم بیشتر بخاطر بازیگراشه :D از اما استون که متنفرم :D از گاسلینگم زیاد خوشم نمیاد.
اما در عوض بشدت منتظر منچسترم :D عشق است کیسی افلک

• Like
Reactions: Ehsan95_76
استاد که تاج سر ماست، بیجا بکنیم شک داشته باشیم :D بالاخره بهترین کارگردان زنده دنیاست

لالالندم بیشتر بخاطر بازیگراشه :D از اما استون که متنفرم :D از گاسلینگم زیاد خوشم نمیاد.
اما در عوض بشدت منتظر منچسترم :D عشق است کیسی افلک
اتفاقا رایان گاسلینگ و اما استون عالین کیسی افلک نچسبه :)):دی

چرا من با کارای جدید اسکورسیزی خیلی حال نمی کنم ؟؟؟:D نمی دونم ولی خدایی هر طوری حساب کنی از راننده تاکسی و گاو خشمگین و رفقای خوب رسیدن به شاتر ایلند و هوگو پسرفت به حساب میاد:D من فکر می کنم اسکورسیزی هم راه اسپیلبرگ و برتون و چند تا قدیمی دیگه رو داره میره ولی شیبش به اندازه اونا نیست برای همین افتش تو چشم نمیاد:D این سکوت هم خیلی دوست دارم یه چیزی تو مایه های آخرین وسوسه مسیح باشه (از نظر جسارت منظورمه) ولی با توجه به فیلم های اخیرش این توقع یه مقدار بی جاست

• Like
Reactions: Daedalus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or