Movie Center

به شخصه با Spider-Man های Sam Raimi بیشتر از همه حال کردم

درسته نسخه 3 رو خراب کردو کلا سری با کامیک ها چندان همخوانی نداشت، اما به نظرم اگر راه Spiderman از MCU جدا بود خیلی بهتر بود

متاسفانه بعد از اون مضخرفاتی که Marc Webb ساخت، این سری راه به MCU پیدا کرد، ای کاش مثل X-MEN راه خودش رو می رفت

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
بهترین فیلم و سریال های سال به انتخاب AFI(American Film Institute)
AFI Movies of the Year

Arrival
Fences
Hacksaw Ridge
Hell or High Water
La La Land
Manchester by the Sea
Moonlight
Silence
Sully
Zootopia

AFI TV Programs of the Year

The Americans
Atlanta
Better Call Saul
The Crown
Game of Thrones
The Night Of
The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
Stranger Things
This Is Us
Veep

AFI Special Award
O.J.: Made in America

دوستان من تازه میخوام سری جنگ ستارگان رو FULL HD گرفتم ببینم ولی قاطی کردم اخه اپیزود 1 تا 3 بین سال 99 تا 2005 ولی 4 تا 6 میره تو دهه ی 70 80 :|

اینا اول 4 تا 6 رو ساختن بعد اپیزود 1 تا 3 رو ؟ :| چجوریه ؟

دوستان من تازه میخوام سری جنگ ستارگان رو FULL HD گرفتم ببینم ولی قاطی کردم اخه اپیزود 1 تا 3 بین سال 99 تا 2005 ولی 4 تا 6 میره تو دهه ی 70 80 :|

اون موقعی که سه گانه اول رو ساختن شماره دار نبودش،بعدا که تصمیم گرفتن ادامه سری رو بسازن قرار شد داستان قبل از سه گانه رو روایت کنن
اول سه گانه اول رو ببین یعنی 4 تا 6 بعدش برو 1 تا 3 رو ببین
جلو های ویژه هم اون طوری اذیتت نمی کنه:دی

• Like
Reactions: Torch Bearer

پیروی توضیحات دوستمون ولی 1 2 3 4 5 6 ببین خیلی بهتره :D اپیزود های قدیمی از لحاط جلوه های ویژه یکم زیادی کهنه است ولی اگر با نسخه های اولی ( از لحاظ داستانی) در کنار جلوه های قوی تو دنیای جنگ ستارگان قرار بگیری اون قسمت های قدیمی خیلی برات لذت بخش تر هستند تا اینکه از همون اول ببینی و با جلوه های ویژه اش اذیت بشی.

البته بین نوع دیدن 123456 و یا 456123 بین علما اختلافات شدیدی وجود داره ولی دیگه انتخاب خودت هست هر کدوم رو انتخاب کنی یک لذت بزرگی از داستان رو از دست میدی و لذت دیگری به دست میاری :D

• Like
Reactions: Torch Bearer
پیروی توضیحات دوستمون ولی 1 2 3 4 5 6 ببین خیلی بهتره :D اپیزود های قدیمی از لحاط جلوه های ویژه یکم زیادی کهنه است ولی اگر با نسخه های اولی ( از لحاظ داستانی) در کنار جلوه های قوی تو دنیای جنگ ستارگان قرار بگیری اون قسمت های قدیمی خیلی برات لذت بخش تر هستند تا اینکه از همون اول ببینی و با جلوه های ویژه اش اذیت بشی.

البته بین نوع دیدن 123456 و یا 456123 بین علما اختلافات شدیدی وجود داره ولی دیگه انتخاب خودت هست هر کدوم رو انتخاب کنی یک لذت بزرگی از داستان رو از دست میدی و لذت دیگری به دست میاری :D
مردومو گمراه نکن :D
دیدن به ترتیب از 1 تا 6 شاید برای دیدن در دفعات بعدی مناسب باشه ولی برای بار اول قطعا باید به ترتیب سال ساخت دید!
هم این که به خاطر اول بودن اون فیلما تو اونجا قوانین یونیورس توضیح داده میشه، با فکشن‌های مختلف آشنا میشیم، توضیح داده میشه که المان‌های مختلف این دنیا چی هستن (د فورس چیه، لایت سیبر چیه، جدای و سیث کی ان و ....) موقع دیدن پریکوئل‌ها لازمه که با اینا آشنایی داشته باشی و بدونی چی به چیه.
تازه اینا به کنار، توییست‌های داستانی تریلوژی اصلی هم اینجوری اسپویل نمیشه!
ترتیب دیدن به خصوص برای بار اول حتما باید اول 4-5-6 و بعد 1-2-3 باشه :D
یک سریال انیمیشنی کوتاه هم هست به اسم Clone wars (با THE Clone Wars اشتباه گرفته نشه :D کلون وارز کارتونی و دوبعدیه، د کلون وارز انیمیشن کامپیوتری) من توصیه میکنم مابین اپیزود 2-3 هم این سریال دیده بشه
چون فصل اولش که اومد جرج لوکاس خیلی خوشش اومده و با سازنده‌هاش صحبت کرده و ازشون خواسته یک فصل دوم براش بسازن که پایانش مستقیما شروع اپیزود 3 باشه.
البته موقع پخش به صورت قسمتای کوتاه چند دقیقه ای تو اینترنت پخش میشده ولی بعدا رو دیسک و به صورت یک فیلم یکجا و سر هم شده توزیع شده و الان هم همینجوری گیر میاد.

قسمت جالب عکسش کراپ شده :D

View attachment 69409

تو کمیک‌های یونیورس Ultimates مارول به بتمن ارجاع‌های دیگه هم هست:D
کلا این Homecoming رو دارن از روی دنیای 1610 یا همون Ultimate میسازن مثل اینکه. دوست کره ای پیتر پارکر یا همون Ganke توی این دنیا هست.

مجریه هم آدم پخمه ای بود... :-q بلند میشه میگه اجازه دارم شما رو ببوسم!!! :| :-w
اگه با جیرانی یا مدیری یا کسی از سینما چیزی حالیشه, گفت و گو میکرد, جوابش رو میدادند به جای اینکه بگن بزار ببوسمت!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or