Movie Center

تریلر لوگان خیلی خوب بود، فقط یک شکایت خیلی خیلی کوچیک دارم که زیاد هم جدی نیست :D
تو خود استوری Old Man Logan در طول داستان لوگان دائما اصرار داره که دیگه اون گذشته‌ی خشنش رو کنار گذاشته و الان هم حاضر نیست از تیغه‌های تو دستش استفاده کنه، و در نهایت نزدیک پایان داستان به دلایلی (خودتون برید بخونید :D) دیگه نمیتونه خشمشو کنترل کنه و بالاخره تیغه‌هاش رو درمیاره (اون SNIKT ای که تو اون موقعیت مینویسه به خاطر این که کل داستان منتظرش بودیم ارزش و هیجان خیلی خیلی بالایی داره)
مسلما نمیشه از فیلم انتظار داشت همون ساختار روایی رو پیش بگیره (به خصوص به خاطر اختلاف‌های زیاد داستانی و کاراکترهای متفاوت) ولی حداقل میتونستن بیرون اومدن تیغه هاش برای اولین بار رو که بدون شک نقطه اوج کمیکش بود یک جوری بازسازی کنن و اینجوری تو تریلر اینقدر معمولی در حال مبارزه و استفاده از تیغه هاش نشونش ندن:D

سلام
این سری فیلم ایکس من رو به چه ترتیبی ببینم ؟(سال ساخت یا چی)
ولوورین هم هست ؟درسته
تریلر جدید رو دیدم عالی بود. هیوجکمن \m/

یه سوال دیگه فیلمی نیست مثل سریال the leftover? (کسی نمیدونه فصل3 کی میاد)
ممنون
راجع به سوال اولت پیشنهاد من اینه به ترتیب سال ساخت ببینی ولی اگه داستان بخوای ببینی ترتیبش میشه اینجوری:
X-Men: First Class
X-Men Origins: Wolverine
X-Men
X2: X-Men United
X-Men: The Last Stand
The Wolverine
X-Men: Days of Future Past
X-Men: Apocalypse

ولورین اسپین-آف X-Men هست.

عه؟ فاکس چی زده؟ چرا انقد خوب بود این لعنتی!؟
حیف فقط خود میوتانت ها هستن وگرنه اگر الدمن لوگان رو میخواستن بسازن با بقیه شخصیت ها عجب چیزی میشد.بعدش یه سوال،این که کلا یه داستان دیگست چه ربطی به الدمن لوگان داره؟ X23 اینجا چه میکنه؟:think:

اگه فاکس خط زمانی یونیورس Xmen رو درست تو فیلماش رعایت میکرد الان جایگاهی که این سری داشت زمین تا اسمون فرق میکرد!
برای مثال مارول با هر مشکلی خط زمانی فیلماشو خیلی رعایت شدن و ادم گیج نمیشه ولی فاکس خراب کرده اصلا و با هر فیلم ادم گیجتر میشه!باز خوبه سه گانه اخر Xmen وابسته تر بودن!
الان مثلا فیلم Logan رو اومدن اخر Apocalypse بهش اشاره کردن که دهه 90 بود فکر کنم بعد باز سه گانه ولورین تو دنیای مدرنه که بازم نسخه اول ولورین از لحاظ خط زمانی فاجعه ای بود برای خودش!شیر تو شیری شده اصلا

دوستانى كه sausage party رو ديدن بيان نظر بدن:D

دیدم فیلم رو. کلا سبک فیلم های Seth Rogan خیلی خاصه و زیاد نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد. Sausage Party همانند This is the End قرار نیست داستان خاصی رو توضیح بده، قط یک مشت کاراکتر تو فیلم میریزه با شخصیت پردازی خنده دار و سکانس های کمدیک.

• Like
Reactions: ...KinG...
البته logan خیلی هم به tlou شباهت نداره اگه این دختره که همراشه اونی باشه که من فکر میکنم یه جهش یافته شبیه لوگانه که تو انیمیشناش دیدم:D
تقریبا دیگه کاملا مشخصه که X-23 هست. دختر کلون شده از ولورین که قدرتش هم خیلی بیشتر از پدرشه. حتی قبل از اینکه تریلر اینا نمایش داده بشه کلی حرف و حدیث پشتش بود. چون تقریبا همه معتقد هستند که کسی نمیتونه جایگزین هیو جکمن برای نقش ولورین بشه. حداقل برای چندین و چند سال، به همین دلیل بهترین تصمیم رو برای ادامه کاراکتری که شباهت داشته به ولورین گرفتن و X23 رو جایگزین خواهند کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or