هدفشون شست شوی مغزی خود مردم آمریکاست. و تهاجم فرهنگی معنی نداره
ببخشید من چند روز دیر دارم اینو نقل قول می کنم.
چند ماه اخیر این موضوع مورد علاقه م بوده ، دیدم اینجا بحثش هست، یه چیزیو میخواستم بگم و بپرسم.
آمریکا نمیدونه مردم ایران how I met your mother رو می بینن؟ یا فرندز رو یا کلی از محصولات دیگه ش که الان ایرانی ها توش غرق شدن؟
خیلی راحت نیست واسش که یه کاری کنه از همه جای دنیا ، حتی ایران ، حس کنی زندگی آشغال و بی ارزشی داری مگر اینکه به استاندارد هایی که فلانی تعیین می کنه برسی؟
اینو میدونم که خیلی معیار های من راجع به relationship و s3xuaIity برای اولین توسط سریال ها تعیین شد، بعدا به مرور زمان رو خودم کار کردم ، چیزای خوبشو نگه داشتم ، چرتو پرتاشو ریختم دور.
من از نزدیک اینو دیدم که چند دسته از دوستام سر سیتکام ها رفتارشون عوض شده، فازای عجیب غریب میگیرن و داره بهشون فشار میاد. جامعه آماری خیلی کوچیک و غیر معتبریه،واسه همین اومدم بحث کنم بابتش.
این مدت من روی امکان پذیر بودن شستشوی مغزی از طریق تلویزیون خیلی تحقیق کردم ، به نتایج خیلی زشتی رسیدم.
اینو فهمیدم که تا زیر 8،9 سالگی ، کارتون ها خیلی راحت میتونن عمل X رو نشون بدن ، نتیجه ی عمل X رو طوری نشون بدن که بچه ازش دوپامین بگیره.
تحت این شرایط تا مدت طولانی ای نا خودآگاه اون بچه میل به عمل X داره.
اینجوری که مئلا توی کارتون یه کاراکتری میاد یه مقدار پول رو میدزده و بعد از دزدیدنش یه اتفاق خیلی خوشحال کننده و rewarding براش میافته، دزدی تو ناخودآگاه بچه توجیه میشه، احتمالا به همین سادگی که من دارم میگم نیست
اینی که کارتونا میتونن یه سری خط کشی خیلی بیسیک و fundamental از بچگی تو مغزمون ایجاد کنن خیلی برام ترسناکه
اونم با کمک اون انیمیشن های نرم و گوگولی و اون موزیکا ، خیلی نرم میره تو آدم بدون اینکه هیچوقت بفهمه.
من نظرم اینایی که گفتم نیست! فقط حس می کنم ممکنه، از روی ترسم تحقیق کردم.