Movie Center

سال ها پیش یه سریالی پخش میشد به نام یادداشت های کودکی. سریال بدی نبود، ولی چیز خیلی خاصی هم نبود.
ولی آهنگ تیتراژش همیشه توی ذهنم بود و باهاش حال میکردم. صدای خواننده شاید خیلی خفن و درجه یک نبود، ولی حس و حال جالبی داشت و حالا مشخص شده طرف اصغر فرهادی بوده! :D توی لینک میتونین تیتراژ رو ببینین و بشنوین.
کارگردان سریال همسر اصغر یعنی پریسا بخت آور بوده و نویسنده سریال هم خود فرهادی.

چقدم صداش بده!:دی

indiana-jones-header.jpg

جرج لوکاس نقشی در نگارش فیلمنامه قسمت پنجم مجموعه Indiana Jones نخواهد داشت.

طبق گفته های دیوید کپ نویسنده فیلمنامه فیلمهای ایندیانا جونز در نگارش قسمت پنجم این مجموعه نقشی را ایفا نخواهد کرد.کپ در مصاحبه با کولیدر گفت:تا کنون من تماس یا ارتباطی با لوکاس نداشته ام و تا آنجا که میدانم او نقشی در ایندیانا جونز 5 نخواهد داشت.با این حال این خبر از سوی دیزنی بصورت رسمی تایید نشده است.!
هریسون فورد به عنوان شخصیت اصلی و استیون اسپیلبرگ بعنوان کارگردان بار دیگر به این مجموعه بازخواهند گشت همچنین ساخت موسیقی متن این فیلم نیز بار دیگر برعهده جان ویلیامز خواهد بود.

فیلم Indiana Jones 5 در تاریخ 19 جولای 2019 اکران خواهد شد.

لینک منبع

gallery-1461943154-uncharted-2-cover-wallpaper-2.jpg

به نظر می رسد که، فیلم Uncharted قرار نیست به مرحله ساخت برسد و فقط سازندگان فیلم عوض می شود.طبق خبرهای منتشر شده امروز، کارگردان جدیدی برای فیلم انتخاب شد.

به نقل از هالیوود ریپورتز و طبق اطلاعات رسمی منتشر شده شاون لیوی کارگردان سریال Stranger Things؛ وظیفه کارگردانی اقتباس سینمایی عنوان Uncharted که در تاریخی نامشخص اکران میشود را بر عهده خواهد داشت.

لازم به ذکر است وظیفه بازنویسی و نوشتن فیلمنامه اقتباس سینمایی عنوان Uncharted بر عهده جو کارناهان کارگردان قسمت سوم فیلم سینمایی Bad Boys خواهد بود.

لینک منبع

1.png

مایکل فسبندر دوباره به نقش خود (دیوید) در فیلم Alien: Covenant باز خواهد گشت؛ همچنین او اطلاعاتی از فیلم تریلر-علمی تخیلی ریدلی اسکات منتشر کرد.نکروموف ها (Xenomorph) در فیلم نام جدیدی خواهند داشت.

طبق جدیدترین مصاحبه مایکل فسبندر با BBC Radio 2 او اعلام کرد؛ ما نوعی جدید از نکروموف در این فیلم خواهیم دید که،نام شان (Neomorphs) خواهد بود.

فیلم Alien: Covenant چهار آگوست 2017 با درجه سنی R اکران خواهد شد.

لینک منبع

یعنی کارگردان نویسنده بهتر برا انچارتد پیدا نکردن x_x من یه تیکه از اون فیلمش که هیوجکمن توش بازی میکرد دیدم اصلا کیفیت نداشت باز به این سریال موفقش میشه یه امیدی داشت اگه اسپمه یه اخطار بدین:D

هدفشون شست شوی مغزی خود مردم آمریکاست. و تهاجم فرهنگی معنی نداره
ببخشید من چند روز دیر دارم اینو نقل قول می کنم.
چند ماه اخیر این موضوع مورد علاقه م بوده ، دیدم اینجا بحثش هست، یه چیزیو میخواستم بگم و بپرسم.
آمریکا نمیدونه مردم ایران how I met your mother رو می بینن؟ یا فرندز رو یا کلی از محصولات دیگه ش که الان ایرانی ها توش غرق شدن؟
خیلی راحت نیست واسش که یه کاری کنه از همه جای دنیا ، حتی ایران ، حس کنی زندگی آشغال و بی ارزشی داری مگر اینکه به استاندارد هایی که فلانی تعیین می کنه برسی؟
اینو میدونم که خیلی معیار های من راجع به relationship و s3xuaIity برای اولین توسط سریال ها تعیین شد، بعدا به مرور زمان رو خودم کار کردم ، چیزای خوبشو نگه داشتم ، چرتو پرتاشو ریختم دور.
من از نزدیک اینو دیدم که چند دسته از دوستام سر سیتکام ها رفتارشون عوض شده، فازای عجیب غریب میگیرن و داره بهشون فشار میاد. جامعه آماری خیلی کوچیک و غیر معتبریه،واسه همین اومدم بحث کنم بابتش.
این مدت من روی امکان پذیر بودن شستشوی مغزی از طریق تلویزیون خیلی تحقیق کردم ، به نتایج خیلی زشتی رسیدم.
اینو فهمیدم که تا زیر 8،9 سالگی ، کارتون ها خیلی راحت میتونن عمل X رو نشون بدن ، نتیجه ی عمل X رو طوری نشون بدن که بچه ازش دوپامین بگیره.
تحت این شرایط تا مدت طولانی ای نا خودآگاه اون بچه میل به عمل X داره.
اینجوری که مئلا توی کارتون یه کاراکتری میاد یه مقدار پول رو میدزده و بعد از دزدیدنش یه اتفاق خیلی خوشحال کننده و rewarding براش میافته، دزدی تو ناخودآگاه بچه توجیه میشه، احتمالا به همین سادگی که من دارم میگم نیست :دی
اینی که کارتونا میتونن یه سری خط کشی خیلی بیسیک و fundamental از بچگی تو مغزمون ایجاد کنن خیلی برام ترسناکه :دی
اونم با کمک اون انیمیشن های نرم و گوگولی و اون موزیکا ، خیلی نرم میره تو آدم بدون اینکه هیچوقت بفهمه.
من نظرم اینایی که گفتم نیست! فقط حس می کنم ممکنه، از روی ترسم تحقیق کردم.

من از نزدیک اینو دیدم که چند دسته از دوستام سر سیتکام ها رفتارشون عوض شده، فازای عجیب غریب میگیرن و داره بهشون فشار میاد.
ببخشید که اینجوری می گم، ولی دوستاتون نرمال نیستن جدا.

بعد از اینکه اعلام شد تیم میلر بخاطر اختلاف نظر با رایان رینولد از کارگردانی قسمت دوم فیلم Deadpool 2 انصراف داده است.امروز comingsoon اعلام کرد که، ممکن است David Leitch (کارگردان دو قسمت فیلم جان ویک) برای کارگردانی این فیلم انتخاب شود.

a8fftqkpl1ha28oz5x7x.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or