Movie Center

View attachment 67316

مستند ساز معروف و جنجالی مایکل مور، قرار است مستندی درباره دونالد ترامپ کاندیداتور ریاست جمهوری آمریکا به نام «Michael Moore in TrumpLand» بسازد.لازم به ذکر است که، مایکل مور قبلا مستند Fahrenheit 9/11 را ساخته بود.

خدا به ما رحم کنه! صدا و سیما که با فارنهایت یه مدت مدیدی دهن هممون رو سرویس کرد و ول کن ماجرا نبود، حالا نوبت این یکی میشه! هرچند هیچ کس به این نکته توجه نمیکنه که مایکل مور میاد هرچی دلش میخواد میسازه و پخش میکنه، تازه بهش جایزه هم میدن میگن دمت گرم، اما تو ایران تا بگی من فکر میکنم... به جرم اقدام علیه امنیت ملی و تشویش اذهان عمومی میفتی زندان!:دی

+++

فروشنده هم چهارمین فیلم پرفروش تاریخ ایران شد!:دی البته به خاطر دهه محرم کلا کاهش فروش زیادی داشت (سینما تعطیل بود چند روز) اما با تموم شدن این دوران باز فروشش رفته بالا. الان چه حرصی میخورن افخمی و فراستی!:دی

اولین تصاویر از Caliban توی فیلم Logan. جالبه که اینستاگرام فیلم، این چند روزه همه ی تصاویر رو دقیقا ساعت 10:23 میزاره. ( 10:23 = X23 )
صدتا نقش کمدی و ادم خل و چل بازی کرده. چطور میشه به عنوان بدمن قبولش کرد؟ :دی

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
تیزر و تریلر لوگان رسما باعث شد دیگه کاملا هایپ شم :| مخصوصا با آهنگ hurt جانی کش رسما دست گذاشتن رو رگ خامم :| :|

خیلی خوب میزنه، فاکس مطمئن هست در این حد میخواد تاریک بسازه؟ :| پشیمون نشه وسط راه؟ :| از دنیای رنگی مارول یکم بعیده همچین فیلمی :دی

• Like
Reactions: Jill-Valentine
تریلر لوگان به همون اندازه که جذابیت داشت خیلی دارک و دلگیر بود!اخرین بازی هیو جکمن در نقش لوگان:(پروفسور چقدر پیر شده بود!
فیلم دارک یعنی این بغض ادمو تو تریلرشم درمیاره!نه یکسری فیلم که با جنگ و دعوا تو تاریکی شب و چندتا ضد و خورد ادعای دارک بودن دارن!

• Like
Reactions: Alkazar
صدتا نقش کمدی و ادم خل و چل بازی کرده. چطور میشه به عنوان بدمن قبولش کرد؟ :D
حالا قابل قياس نيست ولى جرى لوييس وقتى نقش جدى يه فيلم the king of comedy رو بازى كرد هيچكس فكرش رو نميكرد كه جرى رو بعد از اونهمه كمدى كه ازش ديده بودن بتونن توى همچين نقشى بپذيرنش! طرف سينماى كمدى رو متحول كرده بود اما اونقدر خوب و قابل باور بازى كرد كه ملت تعجب كردن! ازش پرسيدن سختت نبود اون نقش جدى رو بازى كردى؟! اونم گفته بود نه اتفاقا توى اون نقش فقط خودم بودم برخلاف بقيه ى نقشام:D

سلام
این سری فیلم ایکس من رو به چه ترتیبی ببینم ؟(سال ساخت یا چی)
ولوورین هم هست ؟درسته
تریلر جدید رو دیدم عالی بود. هیوجکمن \m/

یه سوال دیگه فیلمی نیست مثل سریال the leftover? (کسی نمیدونه فصل3 کی میاد)
ممنون

هر چقدر که تریلر نگهبانان کهکشان 2 مذخرف و داغون بود، تریلر لوگان نفسگیر و فوق العاده بود.
عجب چیزیه انصافا اصلا نمیشه صبر کرد، چه ابهتی پیدا کرده ولورین تو این فیلم...
نگهبانان کهکشان مذخرف بود!!!!! دوست عزیز نظر شما جای احترام داره ولی اگه قسمت اول میدیدی همچین حرفی نمیزدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or