به غیر از دارک شادو که فیلم بدی بود و آلیس و بیگ آی که معمولی بودند کدوم remake و adaptation ساخته که بد بوده نکنه از نظرتون سویینی تاد اسلیپی هالو و چارلی و کارخانه شکلات سازی و حتی بتمن هاش فیلم های بدی بودند ؟؟؟ یا شایدم بیگ فیش و ادوارد دست قیچی و بیتل جویس و ادوود و عروس مرده فیلم های بدی بودند ؟؟؟اینم که ول نمیکنه.
همش فیلمای remake و adaptation بد میسازه.
Final Fantasy XV ادامه داره؟
واقعا با دیدن فیلمی مثل لیمیتلس حالت خوب شد؟من داشتم بالا میاوردمدوستان چند تا فیلم که حال آدم رو خوب میکنه معرفی میکنید ؟
مثلا Limitless و چیزای این مدلی ...
به غیر از دارک شادو که فیلم بدی بود و آلیس و بیگ آی که معمولی بودند کدوم remake و adaptation ساخته که بد بوده نکنه از نظرتون سویینی تاد اسلیپی هالو و چارلی و کارخانه شکلات سازی و حتی بتمن هاش فیلم های بدی بودند ؟؟؟ یا شایدم بیگ فیش و ادوارد دست قیچی و بیتل جویس و ادوود و عروس مرده فیلم های بدی بودند ؟؟؟
متا فیلم خیلی جالب نیست ولی بیگ فیش هم متاش تو همین حدود بود ولی فیلم بسیار زیباییه
North by northwest-munich- The live of othersدوستان چندتا فیلم مثل جیمز باندها و بورن ها (تم جاسوسی) معرفی میکنید
North by northwest-munich- The live of others
Sent from my iPhone using Tapatalk
عکس خیلی کلیشه ای هست! حالا امیدوارم اون چیزی که فک میکنم نباشه چون شدیدا منتظرشم فک کنم آخرین حضور هیو جکمن برای نقش ولورین هم باشه...View attachment 66558
پوستر فیلم و نام فیلم Wolverine 3 منتشر شد.
فک کنم آخرین حضور هیو جکمن برای نقش ولورین هم باشه...
چرا خب؟اون دوتا رو نمیدونم ولی north by northwest هیچکاک رو میگی؟ بیخیال