Movie Center

واقعا برام بحث برانگیزه چرا نولان اینقدر هیتر داره.البته می دونم سلیقست و باید بهش احترام بزاریم ولی واقعا چنین کارگردانی که این همه فیلم مستقل و پرفروش و محبوب ساخته به نظرم انتظار می ره بیشتر تحویل گرفته بشه.مثلا جمیز کامرون و بگید کمی برای من منطقی تره.

واقعا برام بحث برانگیزه چرا نولان اینقدر هیتر داره.البته می دونم سلیقست و باید بهش احترام بزاریم ولی واقعا چنین کارگردانی که این همه فیلم مستقل و پرفروش و محبوب ساخته به نظرم انتظار می ره بیشتر تحویل گرفته بشه.مثلا جمیز کامرون و بگید کمی برای من منطقی تره.
چون تو هر سبکی که وارد شده بهترین فیلم هارو ساخته و هر فیلم جدیدی ساخته بشه با اون مقایسه میشه و نتیجش هم میدونی چی میشه:D
بهترین فیلمارو ساخته؟ نولان فقط و فقط یه کارگردان خوبه که آثارش به شدت سرگرم کننده و عامه پسند هستن! (که خودمم کم و بیش باشون حال می‌کنم.)
مقایسه رو هم برعکس گفتید اتفاقاً... تا اونجایی که من دیدم، طرفداران پر و پا قرص ایشون علاقه بسیار بیشتری دارند تا فیلماش رو با بهترینای اون سبک مقایسه کنند که البته بسیار غیرقابل هضم هم هستن این مقایسه‌ها. مثل مقایسه مضحک اینتراستلار با ادیسه فضایی و احتمالاً در آینده مقایسه دانکرک با غلاف تمام فلزی و راه‌های افتخار!!
گفتم فیلم جدیدی که ساخته بشه نه فیلم شونصدسال پیشش

آخرین ویرایش:
چون تو هر سبکی که وارد شده بهترین فیلم هارو ساخته و هر فیلم جدیدی ساخته بشه با اون مقایسه میشه و نتیجش هم میدونی چی میشه:D
بهترین فیلمارو ساخته؟ نولان فقط و فقط یه کارگردان خوبه که آثارش به شدت سرگرم کننده و عامه پسند هستن! (که خودمم کم و بیش باشون حال می‌کنم.)
مقایسه رو هم برعکس گفتید اتفاقاً... تا اونجایی که من دیدم، طرفداران پر و پا قرص ایشون علاقه بسیار بیشتری دارند تا فیلماش رو با بهترینای اون سبک مقایسه کنند که البته بسیار غیرقابل هضم هم هستن این مقایسه‌ها. مثل مقایسه مضحک اینتراستلار با ادیسه فضایی و احتمالاً در آینده مقایسه دانکرک با غلاف تمام فلزی و راه‌های افتخار!!

برای منم دقیقاً این سؤال مطرحه که چرا هر کی بگه نولان صرفاً خوبه شده هیترش. فکر کنم وقتی ۳ ۴ تا فیلم خوب و خیلی خوب داشته باشی کارگردان خوبی هستی. مشکل اونجاست که یه عده نولان رو در حد کوبریک بردن بالا مثلاً. اتفاقاً توی همین تاپیک بوده.:D
مثلاً مقایسه شاهکاری به اسم اودیسه فضایی با اینتراستلر که حتی هم‌ردیف The Moon هم نیست به نظرم!:دی

چطوری روتون میشه جیمز کامرون رو بگذارید کنار نولان شاید اگه کامرون نبود جلوه های ویژه اینقدر پیشرفت نمی کرد طرف فیلم هاش هیچی نداشته باشند حداقل تحولی تو جلوه ویژه به حساب میان (بماند که اکثر فیلم هاش مثل ترمیناتور ها و بیگانه ها و ورطه و... به شدت پر محتوا هستند)
مشکل نولان نه خودش بلکه طرفداراش هستند که جوری بردنش بالا که انگار هیچ کارگردانی در سطحش نیست نولان کارگردان خوبیه فیلم های خوبی مثل دارک نایت هم داره ولی طرف خدا نیست که قابل نقد نباشه

گفتم فیلم جدیدی که ساخته بشه نه فیلم شونصدسال پیشش
شما یه دور دیگه بخون چی نوشتم. می‌گم که، مقایسه رو کلاً برعکس گفتید! این بقیه نیستن که فیلمارو (فارغ از شونصد سال (!) پیش یا جدید) با آثار نولان مقایسه می‌کنن. این خودِ طرفدارای ایشون هستن که دست به این کار می‌زنن و این مقایسشون هم اتفاقاً با شاهکارای شونصد سال پیش هست نه فیلمای جدید...

فیلم دارک نایت رایزز فیلم بد نولانه اما یکی از دوستان صفحه پیش بحث kiss بتمن رو اورد وسط و خب به عنوان نماد بد بودن این فیلم بیانش کرد . به نظرم خیلی این ایراد وارد نیست چون این فیلم بک فیلم رئال نیستش انصافا وگرنه ارتش امریکا مثلا میشینه کنار شهرو یه یارویی با ماسکش بگیره ؟ یا حتی تو قسمت دوم که همه میگن عالیه ، جوکر که بیمارستان رو میترکونه نیروهای پلیس ، اف بی ای چیزی نیس دور و بر اونجایی که داره میترکه این بابا رو بگیره یا اول فیلم که با اتوبوس خاکی از بانک میاد بیرون چه جوری زمان بندی اینقدر دقیق که بیاد وسط اون اتوبوسها و اونا هم عکس العملی نشون ندن ؟ :)):D این که تو این فیلم بتمن با سوپر من درگیر نمیشه باعث نمیشه فکر کنیم این فیلم فانتزی نیست چون همچنان با بت داره تو شهر پرواز میکنه ( کسی ندیده بتمن رفته بت رو گذاشته ته کوچه تو قسمت 3 ؟ :D ) . به نظرم میشه مثلا به فایت های فاجعه فیلم سوم اشاره کرد اما دیگه بعضی اشکالات اینا بیشتر بهونس .

• Like
Reactions: Altair9502
سه چهار ساله دارید میگید نولان کارگردان خوبیه اما فن هاش در حد گاد بردنش بالا ، انصافا من نمیبینم دیگه همچین کسایی رو که نولان رو خیلی بپرستن .
هی تا تعریف میشه میگین نه نولان رو بردید بالا نولان خوبه فن هاش بد ـن.
خب نولان واقعا فیلم هاش خوبه و در عین سرگرم کردن محتوای غلیظ و خوبی دارن .
جیمز کامرون خیلی دیر به دیر فیلم میسازه 2009 بود آواتار رو ساخت ، فیلمی که قمیت بلیط های سینما رو برد بالا و کلا واسه فروش ساخته شده بود . به محتوای این که یه سفید پوست میاد ناجی ناوی ها میشه هم کاری ندارم . ( جدیدا هم گفته که Avatar های بعدی قراره حماسه خونوادگی باشن )
کلا به نظر من کامرون دو سه تا فیلم قوی محض داره و بقیشون تجاری ـن (در عین سرگرم کننده بودن ). بازم میگم این نظر شخصی منه.
---
به نظر من نولان باید با کسی مثل دیوید فینچر مقایسه بشه که البته اصلا در حد و اندازه هاش نیست. اما یه جورایی من اینارو میتونم بهم ربط بدم D : به نظرم میتونه از فینچر درس زیاد بگیره .
امیدوارم بعد از دانکرک بره سراغ پروژه های کوچیک تر و مستقل تر .

به نظرم بذارین بهترین کارگردان های که این دو دهه یعنی از دهه نود وارد هالیوود شدن.البته زیادن:D
مثل.فینچر.تارانتینو.نولان.توماس اندرسن.وس اندرسن.ارونوفسکی.بنت میلر.سام مندس.برایان سینگر.ارونوفسکی.انگ لی.دیوید او.راسل.
اینیاریتو.ویندینگ رفن.اندرو دامینیک.و....
از بین اینا:D
یا بهترین فیلم2000به بعد:دی

آخرین ویرایش:
دوستان پیشنهاد بدید واسه نظرسنجی، حوصله ـمون سر رفت از بس این نظرسنجی رو بالای صفحه دیدیم :D
شدیدا موافقم. به نظرم نظر سنجی های زیادی میشه گذاشت. حالا از نظر کیفی شاید اینقدر سطج بالا نشن ولی خب خیلی بهتر از اینه که این همه مدت عوض نشن...
مثلا مورد انتظار ترین فیلمای اخرسال (اسکاری) یا سال بعد یا حتی الان که تب و تاب ارسال نماینده برای ایران به اسکار خیلی داغه میتونیم نظر سنجی کنیم که بنظرمون کدوم فیلم لایق نمایندگی ایرانه...

میون بحثاتون بگم که فیلم فروشنده نماینده ایران تو اسکار شد!
تقریبا مشخص بود که این فیلم انتخاب میشه امیدوارم بتونه افتخارات جدایی رو تکرار کنه!

هر چند ماه یک بار این بحث نولان خوب و بد پیش میاد اینجا:دی
چند سال پیش از هرکی میپرسیدی بهترین کارگردان دنیا کیه90درصد میگفتن اسپیلبرگ یا جیمز کامرون
الان شده نولان
چون اینا بلاک باستر خوب میسازن
حالا نولان از اوناهم سرتره بخاطر مفاهیم پیچیده و ایده های فلسفی و.. فیلمهاش از نظر مخاطب یه شاهکاره و میشه خدایی فیلم سازی برا خیلی ها:دی
مثل اکثر اطرافیان خودم:دی
میون بحثاتون بگم که فیلم فروشنده نماینده ایران تو اسکار شد!
تقریبا مشخص بود که این فیلم انتخاب میشه امیدوارم بتونه افتخارات جدایی رو تکرار کنه!
تکذیب شد.فردا یا پس فردا اعلام میشه
ولی خب معلوم همین فروشنده میفرستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or