Movie Center

من تریلر JL و Kong رو دیدم و از هیچ کدوم خوشم نیومد :| من با King Kong پیتر جکسون خیلی حال کردم، ولی این یکی فازش خیلی متفاوته و تو اولین نگاه یه حس منفی بهش پیدا کردم! :D JL هم یه جوری بود، اصلا خوشم نیومد. به هر حال این دو تا اینقدر نچسب بودن واسم که حوصلم نشد بقیه تریلرها رو نگاه کنم :دی

یک نکته جالب. گودزیلا که تو سال 2013 اومد قشنگ ایده و داستانش منو یاد یک انیمیشن سریالی می انداخت که بر اساس گودزیلا ساخته بودن و تو بچگی دیده بودم. تلویزیون ایران هم نشون داده بود. این کونگ جدیده هم دقیقا تو مایه های یک انیمیشن هست که اونم قدیمی بود جالبه دارن اون هارو به صورت غیر رسمی بازسازی می کنند

در کل کامیک کان امسال هم از نظر فیگور هم از نظر فیلم ها عالی بود. تریلر ها همه جذاب بودن . ولی شاه آرتور به دلم نشست . سبک فیلم برداری کارهای گای ریچی یکم زیادی سرسام آوره . تو این هم دیگه به اوج رسیده بود .

• Like
Reactions: Jill-Valentine
یک نکته جالب. گودزیلا که تو سال 2013 اومد قشنگ ایده و داستانش منو یاد یک انیمیشن سریالی می انداخت که بر اساس گودزیلا ساخته بودن و تو بچگی دیده بودم. تلویزیون ایران هم نشون داده بود. این کونگ جدیده هم دقیقا تو مایه های یک انیمیشن هست که اونم قدیمی بود جالبه دارن اون هارو به صورت غیر رسمی بازسازی می کنند

در کل کامیک کان امسال هم از نظر فیگور هم از نظر فیلم ها عالی بود. تریلر ها همه جذاب بودن . ولی شاه آرتور به دلم نشست . سبک فیلم برداری کارهای گای ریچی یکم زیادی سرسام آوره . تو این هم دیگه به اوج رسیده بود .
تریلرها همشونو رو دیدم خوب بودن شاه آرتور عالی بود گای ریچی دمت گرم

آخرین ویرایش:
تریلرها همشونو رو دیدم خوب بودن شاه آرتور عالی بود گای ریچی دمت گرم
آره مطمئن هستم گای ریجی خوب کارشو بلده . هرچند دوران قدیمش که مشهور شده بود و فیلم های اول اش رو بیشتر دوست دارم . مشکل تریلر بود یکم زیادی رو اکشن تمرکز کرده بود . ولی در کل همه ی تریلر ها هایپ آدم رو بالا بردن بدجور . فقط جوخه انتحار رو ندیدم چون دیگه داریم نزدیک میشیم به اکرانش جذابیتش نپره

• Like
من تریلر JL و Kong رو دیدم و از هیچ کدوم خوشم نیومد :| من با King Kong پیتر جکسون خیلی حال کردم، ولی این یکی فازش خیلی متفاوته و تو اولین نگاه یه حس منفی بهش پیدا کردم! :D JL هم یه جوری بود، اصلا خوشم نیومد. به هر حال این دو تا اینقدر نچسب بودن واسم که حوصلم نشد بقیه تریلرها رو نگاه کنم :D

اتفاقا منم به کینگ کونگ جکسون اصلا علاقه ندارم ولی واسه این یکی هایپ شدم! :دی البته مشکل اصلی من با کینگ کونگ جکسون اینه که اولین بار یه سکانس ازش دیدم یه جایی بودن پر زالو :| زالو های گنده :| و دیگه طرف این فیلم نرفتم :| :دی
------
حرفی تاییدی چیزی از اینکه این کینگ کونگ توی یونیور گودزیلا هست یا نه زدن؟ من فقط منتظرم این دو تا جونورو بندازن به جون هم! :دی

• Like
:D
------
حرفی تاییدی چیزی از اینکه این کینگ کونگ توی یونیور گودزیلا هست یا نه زدن؟ من فقط منتظرم این دو تا جونورو بندازن به جون هم! :D
89c.gif

من تازه دیشب تریلر JL ررو دیدیم، به نظرم خوب بود.
تمرکزو روی معرفی فلش گذاشته بودن و از سایبورگ چیز زیادی ندیدیم.
اون جرقه های آبی رنگیم که فلش می زد به نظرم خوبن چون رنگ آبی حس سرعتو القا می کنه.
در کل به این یکی فیلم بر خلاف BvS امیدوارم.
بن افلکم هر چی می گذره بیشتر شبیه بتمن کمیکا می شه لامصب!!!!

نمیدونستم mads mikkelsen ام تو دکتر استرینج ام هست...:)\m/
دکتر استرینج رفت تو لیست فیلمایی که حتمااا باید ببینم.
کسی درمورد ادامه ی blaire witch حرفی نزد گفتم تریلرشو بزارم...میدونم اونقدرا قرار نیس قوی بشه(سنت شماره دو های فیلمای ترسناک) ولی خب من که خیلی خاطره دارم با این فیلم...
تریلر

حرفی تاییدی چیزی از اینکه این کینگ کونگ توی یونیور گودزیلا هست یا نه زدن؟ من فقط منتظرم این دو تا جونورو بندازن به جون هم! :D
سال 2020 قراره به جون هم بیفتن! :D این فیلم کینگ کونگ میاد، بعدش فیلم دوم گودزیلا و بعدش هم هر دو با هم.

zxyqe07415tivouqxrin.gif

یه گودزیلای ژاپنی جدید هم بعد از سال ها داره میاد که تریلرش رو میتونین اینجا ببینین:
watch?v=3WkxVHyzivg

گودزیلاش یه کم عجیب غریب هست و یه جورایی زامبی ماننده با یه دم مرموزی که خودش شبیه یه موجود زنده هست! :| از یه طرف میگن ریبوت هست، از طرف دیگه بعضی طرفدارهای گودزیلا میگن دنباله فیلم های قبلی هست و گودزیلا از مرگ برگشته و ...
من که گودزیلاهای ژاپنی رو فقط از توی تلویزیون خودمون دیدم (به اضافه یکی دو فیلم توی سینما) و چیز زیادی از داستان نسخه های مختلف یادم نیست، ولی مثل اینکه ماجراهاش یه کم پیچیده هست و بیشتر از یه گودزیلا توی این سری وجود داره! یعنی یکی بود که ترکید و بعدش یکی دیگه اومد و حالا میگن شاید این همون اصلیه باشه که دوباره برگشته. :D

کسی درمورد ادامه ی blaire witch حرفی نزد گفتم تریلرشو بزارم...میدونم اونقدرا قرار نیس قوی بشه(سنت شماره دو های فیلمای ترسناک) ولی خب من که خیلی خاطره دارم با این فیلم...
تریلر
به نظر میرسه فیلم بدی نباشه. :D یه سری جاها دیدم ازش تعریف میکنن و میگن بین فیلم های هم سبکش چیز خوبیه. نکته جالب اینه که فیلم با اسم The Woods معرفی شد و تا مدت ها این اسم رو داشت، ولی یه دفعه گفتن Blair Witch هست!
فیلم دوم Blair Witch سال 2000 اومده بود و البته خودم هم تا چند وقت پیش خبر نداشتم! :D به قدری فجیع بوده که خیلی ها اصلاً ازش خبر ندارن و سریع فراموش شد. با میانگین امتیاز زیبای 15 و نامزدی برای بدترین فیلم سال!

کینگ کونگ پیتر جکسون خیلی هم خوب بود :| قهرمان دوران بچگی من بود:( وحشتناک عاشقش بودم :D خصوصا اون قسمت که اون 3تا T-Rex رو میزنه کتلت میکنه :D صحنه مرگش هم خیلی غم انگیز بود وقتی از بالای برج میوفتاد:((
کلا عاشق کینگ کونگ هستم :D فقط یه مشکلی با این جدیدی دارم اینه که روی 2تا پا راه میره :|:D

کینگ کونگ پیتر جکسون انصافا فیلم جذابی بود، فضاسازی فیلم خیلی خوب انجام شده بود حس خوبی رو منتقل می کرد. من بیشتر از همه تحت تاثیر همون اوایل فیلم که وارد جزیره می شند قرار گرفتم، اون قسمت فوق العاده بود.
تو جزیره استخوان هم که ظاهرا کل فیلم قراره تو همون جزیره معروف باشه، از همون ابتدای معرفی من پیگیر اخبارش بودم و وقتی نامش رو شنیدم هیجان زده شدم، تریلرش هم تو چند سال اخیر بهترین چیزی بود که دیدیم و بی صبرانه منتظر تماشای فیلم هستم. از نظر من مورد انتظارترین فیلم آینده هست. بازیگرهای فیلم هم خیلی خوبن، کی بهتر Samuel L. Jackson و John Goodman؟

طبیعتاً اون عکسی رو که میخوای تبدیل به آیکون کنی، یا باید فرمت ico داشته باشه یا تبدیل به اون بشه. ترجیحاً از PNG به ICO تغییری ایجاد نمیکنه.
برای تبدیل فرمت از این برنامه استفاده کن. کلاً 500 کیلوبایته.
بعد از اون باید فولدر رو تغییر بدی اما طبعاً وقتی فولدر رو جابه جا کنی، دوباره آیکون فولدر رو تغییر میکنه. برای اینکار باید یه اپ دانلود کنی به نام Folder Marker Pro.
بعد از دانلود و نصب، نیازی نیست برنامه رو ران کنی. برو روی فولدر مورد نظرت که میخوای تغییرش بدی، کلیک راست بزن و گزینه هایی که تو عکس روشن کردم رو بزن.

بعد دقت کن حتماً روی حالت زیر باشه وگرنه کل فولدرهات همون عکسی میشه که میزاری. :D

از طریق Add همون آیکون رو که تبدیل کردی رو انتخاب کن بعد Apply رو بزن. بعد از اون روی فولدرت که حالا عکسش رو تغییر دادی کلیک راست بزن و بعد Properties رو انتخاب کن. گزینه ی Advanced رو بزن بعد تیکِ folder is ready for archiving رو بزن.
در آخر Apply رو بزن که یک پنجره میاد، تیک apply changes to this folder only رو بزن و تمام.
امیدوارم مفید باشه.
-----------------
ببخشید زیادی آف تاپیک بود. :D
داش اینا که فرمت png دارن چکارشون کنم؟تبدیل هم میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or